De zomerschoenen RightDe gezondheid van uw voeten is zeer belangrijk om de juiste schoen te gebruiken voor elk seizoen en elke activiteit is essentieel, evenals een podoloog tip Martin Rueda.

Het eerste wat opvalt, is dat in de zomer zweet meer, en dus de voet golven. Dus wat we nodig hebben om te beseffen is dat het zweet te verdampen en te absorberen de enige afscheiding. Dit wordt bereikt met het gebruik van een sok en een schoen met goede porositeit. Wat betreft de eigenschappen van de schoen, altijd afhankelijk van de activiteit die wij uitvoeren. Als we lopen, moeten we schoenen met dikke zolen dragen aan de voet van het ruige terrein te isoleren. Het zal ook belangrijk zijn om een ​​goede demping en grip te hebben. Blade, dat is het deel dat de enige omvat van poreus materiaal moet worden.

Transpiratie

De zweten is een ernstig probleem dat optreedt meestal in de adolescentie, hormonale probleem. Ook de jongens van de leeftijd van beide voeten niet schelen noch de droge goed, zelfs in de douche. Noch zijn voorzichtig om schimmel poeders toegepast dus het is normaal dat overmatig zweten verschijnt. We moeten verzorgen dit als je wilt om de manifestatie van schimmel of wratten te voorkomen. Het wordt niet aanbevolen om talk gebruiken als poriën verstopt raken.


Schoeisel en mode

Als voor vrouwen schoenen deze zomer zijn zeer vlak en minimalistisch. Echter, dit is niet het beste voor onze reis. Hij adviseerde dat de schoen draag altijd een kleine hak, iedereen kiest wat je op je gemak voelt. Dus de focus zal goed gepositioneerd zijn en iets naar voren te verplaatsen naar de lumbale wervelkolom te balanceren. Met betrekking tot de mannen, die hebben minder problemen wanneer het wordt gelegd op. Mannetjes kijk niet naar de mode en min of meer altijd kiezen voor het zelfde. Voetverzorging is belangrijk omdat anders, eenmaal daar we zijn opgegroeid, zien we de gevolgen die had gestraft. De kwaliteit van het leven zal sterk worden verminderd als u momenteel een goede ondersteuning niet gebruiken.

Heel Shoes Speciale gelegenheden

Podologen vrouwen niet verbieden van het dragen van hakken, gewoon de aanbeveling dat voorbehouden voor speciale gelegenheden, zoals een diner of een feest. Het is niet goed dat de dag uitgevoerd. In de zomer, we lopen, we raden het dragen van sokken, garen, afgewerkt zonder naden te voorkomen wrijving optreedt. In dit geval is het aanbevolen om een ​​kap te dragen, wanneer het bleek een wond, en een stok. De stick wordt gebruikt om te ondersteunen en te werken zal je voet en knie te verwijderen.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha