De verslechtering van de botten is gevaarlijkZoals je jaren toe te voegen aan je leven, er zijn veel dingen die een persoon nodig heeft zorg. Een van de laatste 50 jaar, de belangrijkste zorg is de degeneratie van de botten. Naarmate we ouder worden, het lichaam gaat door een reeks veranderingen. Het ergste effecten van leeftijd tonen geleidelijk veroudering van de botten en gewrichten, zoals ze verzwakken en pijnlijk worden.

Waarom gezond bot verslechtert?


Zoals we botleeftijd massa begint af te nemen. De botten verliezen calcium en mineralen. Het verlies van calcium maakt botten broos. Pezen en ligamenten meer rigide en hun flexibiliteit verliezen. Als het lichaam ondergaat deze veranderingen, de chemie van het bot en kraakbeen belangrijke wijzigingen ondergaan. Deze kraakbeen beginnen subtieler te zijn en gewrichten verliezen ook hun gel padding en ontstoken.

De botten in ons lichaam veranderingen in ons leven ondergaan door middel van een proces genaamd remodeling. Dus, met de leeftijd van deze veranderingen hebben botten te zwak worden, en dus verhoging van de kans op het ontwikkelen van osteoporose. Vrouwen zijn meer vatbaar voor osteoporose na de menopauze, omdat ze de neiging om meer calcium en essentiële mineralen die kunnen helpen bij het voorkomen van de ziekte te verliezen. Osteoporose veroorzaakt toenemende heupoperatie en het verlies van hoogte. Het kan ook leiden tot artritis, indien de conditie van de botten en gewrichten verslechtert.

Keeping zijn gezonde botten

Als de botten verliezen mineralen, de beste manier is door middel van het versterken van de inname van calcium. Verhoog de consumptie van melk en zuivelproducten is de beste manier om make-up voor het verlies van calcium. Calcium is een van de belangrijkste mineralen bij gezonde botten. Verminder uw consumptie van alcohol en tabak is ook belangrijk, omdat ze de neiging om te zorgen dat de botten dun en broos. Een goede voeding is altijd een voorwaarde voor een lichaam sano.Otras activiteiten zoals wandelen gedurende 15 minuten per dag of heb yoga ook helpen.

Buitenlandse hulp is noodzakelijk

Er zijn veel supplementen beschikbaar om te helpen verlichten van pijn in de botten van het ouder worden en helpen om je gezond te houden

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha