De verschillende huidtypenKen uw huidtype? Gebruikt u de juiste producten voor uw huid? Wees voorzichtig, kunt u de huid beschadigen. Niet uitgeven op alle producten die u krijgt in de markt. Weten uw huid voordat u voor uw volgende beauty producten.

Verschillende huidtypes en zorg in het algemeen

Je zou moeten lezen tientallen keren van huidtype, dus laten we niet te krijgen in al die literatuur. We zullen hetzelfde te bespreken in een beetje andere manier. Dus voordat je een kijkje nemen op het algemeen klassement, de verschillende soorten van de huid te nemen.


Normale huid:

Dit is het type van de huid, dat is heel gemakkelijk te verzorgen. Elk product is geschikt. Maar, dit is niet een veel voorkomende type huid u zou moeten vinden. Maar, gezegend met dit type van de huid echt geluk.

Droge huid:

De reden dat je huid droog is is vanwege de kleinere hoeveelheid talgproductie dan het is genoeg voor de huid waardoor het droog en saai uit. Dus, moet u extern voldoen aan dit gebrek aan hydratatie en hydratatie van de huid.

Producten op basis van olie en bevochtigingsmiddel (waterbindende ingrediënten) moeten de producten die u gebruikt.

Vette huid:

Zeer vaak en zeer vervelend. Vaak gevoelig voor puistjes, maar niet noodzakelijk. Maar, het lijkt saai heel gemakkelijk. De reden is de productie van overtollig talg. Zeer weinig producten zijn beschikbaar voor dit type van de huid en nog minder eigenlijk werken. Uw huid heeft behoefte aan extra water en een beetje 'olie ook. Dus, wees niet bang voor olie, meisjes !!! Moisturizers licht en producten op basis van klei geschikt voor dit type huid. Het laat geen moisturizer alleen coz u denkt dat uw huid heeft genoeg. Nee, je huid heeft niet het vocht, zodat je nodig hebt om het te voeden.

Gemengde huid:

Een van de meest voorkomende vormen van de huid en een beetje 'moeilijk te beheren. Er zijn twee dingen in combinatie huidtype:

  • De huid kan meer vette dan droog zijn
  • De huid kan droger dan vet

Vervolgens bepalen welke is de meest dominante eigenschap en wat het traject, voorhoofd en neus zijn altijd vet dus wat producten die u gebruikt, zorg ervoor dat ze zijn vrij ondoorzichtig en vochtinbrengende crème ook. Dit type van huid de neiging om meer vet in de zomer en vochtig worden waar zoals droger in de winter. Wijzig dan de routine van de zorg en producten huid dienovereenkomstig.

En dan is er nog een soort van verschillende huid die niet algemeen wordt beschouwd - rijpere huid.

Rijpere huid:

Nou, ouder worden is een van de zorgen van de huid en als het full-blown op u, uw huidtype te zijn in een vergevorderd stadium genaamd 'volwassen'. Als je ouder wordt, de talgproductie neemt af, de huid niet in staat is om zichzelf te herstellen en de huid wordt dof, droog en verdord kijken. Dit is wat we de rijpere huid noemen. Het is niet noodzakelijk dat de huid gaat deze fase, na zes Praktisch veroudering kan op elke leeftijd beginnen van de vroege jaren '20.

Wat heb je de rijpere huid nodig? Omdat het droog, gedehydrateerd en niet om zichzelf te herstellen is, moet de huid worden gevoed van buiten als binnen. Daarom moet de anti-aging producten de top de meeste op de lijst, maar vergeet niet om verstandig en alleen degenen die daadwerkelijk helpen de huid te kiezen. En, gezonde voeding is nu nog een belangrijke eis. Je nodig hebt om te zorgen voor uw huid te nemen en eten meer. Dus, je routine huidverzorging gaat een drastische verandering en je zult merken dat je huid in staat is om meer en meer producten te absorberen.

Gevoelige huid:

Dit is meer een huidaandoening in plaats van een type van de huid. Wat huid, ongeacht of het gaat om een ​​vette, droge of combinatie - is snel geïrriteerd en toont rode droge plekken waar de huid is begonnen met het uit elkaar vallen. Het is erg moeilijk om cosmetica te gebruiken op deze huid.

Dus, tussen deze verschillende soorten skins, wat voor soort huid je hebt? Nu kun je verder gaan met de juiste huidverzorgingsproducten en huid behandeling voor een gezonde huid!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha