De ultieme gids voor vetverlies - 25 eenvoudige tips om nu te proberenHet leven was eenvoudig terug in de dag vóór onophoudelijke delen van foto's van sociale media, het houden van, commentaar en dissing elkaar. Ziet er goed uit is nog nooit zo belangrijk geweest als nu in de dagen van Twitter, Instagram en Facebook. Er is veel druk om fit te blijven.

Laatste Weight Loss Guide in vorm te blijven:

De weg naar duurzaam gewichtsverlies is niet eenvoudig. Naar aanleiding van een oefening routine en redelijke eten zal u helpen gewicht te verliezen zonder te straffen je lichaam. Hier is een gids voor gewichtsverlies inclusief routine voedsel met 25 eenvoudige tips om het nu proberen.


Ontbijt:

Begin de dag met een gezond ontbijt. De laatste maaltijd was het diner de avond en het lichaam heeft brandstof nodig om de dag te beginnen. Zonder voldoende voedsel, zal uw lichaam en geest niet efficiënt uit te voeren. Als u gehaast en hebben geen tijd, breng een ontbijt smoothie gaan. Zelfs als je te laat bent, nooit ontbijt overslaan. Overslaan van het ontbijt brengt het lichaam in honger-modus, die op zijn beurt maakt je te veel eten tijdens de dag.

Lunchpakket:

Onderzoek toont aan dat een huisgemaakte lunch is meer voedzaam en bevat minder calorieën dan al die lunches executive fantasie. Pack een gezonde lunch en voedzaam. Als u weinig tijd heeft in de ochtend, doe een eenvoudige voorbereiding van de avond ervoor. Wake up 10 minuten te vroeg en maak snel een broodje in de ochtend of zweep een eenvoudige salade. De extra tijd doorgebracht in de keuken en de verpakking een lunch zal worden gerechtvaardigd wanneer je je realiseert dat je niet alleen hebben gehouden een controle op uw gewichtstoename, maar ook geld bespaard door niet uit eten.

Vroeg diner:

Een vroeg diner is zeker een schot manier om gewicht te verliezen. Eet je laatste maaltijd van de dag tussen 30 uur tot 8 uur. Je mag een beetje 'meer wilskracht hoeven niet te bereiken voor chocolade of een zoete traktatie na. Voor de verleiding te vermijden, je tanden poetsen direct na het diner en zeg tegen jezelf dat de keuken officieel is gesloten voor de dag. Probeer dit voor een paar dagen en zie de zichtbare verschil in je leven. We moeten minstens 2 uur te eten voordat je naar bed. Activiteiten en taken rondom het huis zoals het wegzetten van de gerechten of vouwen kleding of gewoon wandelen van kamer naar kamer om dingen te doen in het wilde weg helpt de spijsvertering. Het eten van een zware diner en onmiddellijk crashen leidt tot zwelling en slaapproblemen.

Vermijd Temptation:

Als u niet wilt dat bepaalde voedingsmiddelen te eten, ze niet te kopen. Als je honger, zijn de kansen groter dat u bereiken voor snoep en niet voor de wortelen. Vermijd het kopen van chocolade, snoep, chips, zoutjes en de gebruikelijke verdachten. Als je iets specifieks nodig hebt, te kopen en een keer eten in de zoveel tijd om eruit te komen van uw systeem. Niet voorraad op ongezond voedsel. Een keuken die voorraden in alleen gezond eten en goede is het geheim om gewicht te verliezen.

Vervang Dessert:

Als je een zoetekauw en absoluut nodig om iets zoets te eten na een maaltijd, tenminste maken gezondere keuzes. Rozijnen en datums zijn een heerlijk dessert na een maaltijd. U kunt ook proberen een beetje 'van yoghurt fruit zelfgemaakt. Blend of plet het fruit in yoghurt en bevriezen. Eten wanneer je de behoefte voelen om iets zoets te eten.

Fad Diets :

Sap diëten en diëten salade beroven het lichaam van vitale voedingsstoffen. Zoveel mogelijk, eet normaal voedsel. Volgens de voedselpiramide, uw lichaam nodig heeft eiwitten en koolhydraten. Een kleine "vet in de vorm van boter en olie is ook essentieel. De laatste jaren hebben diëten dat aanzienlijk gewichtsverlies te populair geworden. Dit type van gewichtsverlies is niet duurzaam en het gewicht langzaam en leiden tot meer angst en frustratie. Vermijd ook verpakt dieet voedsel dat meer kwaad dan goed kan veroorzaken. Eet regelmatig voedsel met mate zal helpen het duurzaam gewichtsverlies.

Bewerkte voedingsmiddelen :

Verpakte vruchtensappen, soepen, verwerkt, ingevroren voedingsmiddelen en ingeblikt voedsel bevatten zout, suiker en conserveringsmiddelen. Hoewel sommige sappen en soepen worden aangeprezen als gezond, niets dat gaat in een blikje of een fles te veel later te consumeren kan gezond zijn. Bewerkte levensmiddelen heeft weinig of geen voedingsstoffen en wordt best vermeden. Daarnaast kan de smaak en authenticiteit van vers geperst sap en dampende zelfgemaakte soep niet vervangen worden door de winkel koopt tegenhangers.

Food Journal :

Als u een van die emotionele eters, proberen om een ​​levensmiddel dagboek bij te houden. Schrijf alles van mueslirepen die schijnbaar onschuldige snack in de meer je het oefenen in elke nacht. Zien van het op papier alleen helpt je begrijpt wat je goed of fout doet. Het laat je ook een model of een trigger voor overeten emotionele meten.

Fresh Food :

Zoveel mogelijk, eet vers gekookt voedsel. Restjes voeding en verbruikt slechts lege calorieën van afwerking die kookt van twee dagen geleden.

Groene thee :

Beschouwd als een vet buster, groene thee om de spijsvertering te bevorderen deel versnelt ook de stofwisseling. Bevat EGCC, pleiten dat vet verbrandt. Drink groene thee helpt je ook een vol gevoel en kan worden gebruikt om het hongergevoel tussen de maaltijden te onderdrukken.

1 Alcohol :

Bier en wijn zijn slechte uitzicht vanaf liefhebbers van fitness, maar in feite elke vorm van alcohol de oorzaak van gewichtstoename. Alle soorten alcoholische dranken zijn mesten. Als u op te nemen, doe het van tijd tot tijd of zelfs sociaal.

1 gezonde snacks :

Wanneer hongerstakingen, kiezen voor snacks die worden vullen. Wortelen, yoghurt, fruit en popcorn zijn snacks kunt oppeuzelen zonder je schuldig te voelen of accumuleren gewicht.

1 Trap Homemade Junk Food :

Maak jezelf niets wijs dat zelfgemaakt gebak, koekjes en chips niet vet bevatten. Veel mensen denken dat het minder mesten eten van zelfgemaakte gebraden en gebakken lekkernijen. Dit kan waar zijn tot op zekere hoogte, maar zul je beseffen dat je de neiging om zelfgemaakte lekkernijen meer dan de winkel koopt die te veel eten. Verslinden van 5 chocolate chip cookies, hoewel je liefhebbende moeder kookte ze kan niet goed voor je gezondheid zijn.

1 Ga naar een diëtist :

Als je gewicht wilt verliezen meer holistische aanpak, kunt u een bezoek aan een diëtist die een dieet plan voor u om uw bedrijf, werk en gezondheid overwegen aanpassen. Vasthouden aan het plan, echter, is geheel aan jou. Een gids van goede voeding voor gewichtsverlies zal u helpen concentreren op de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn. Het zal u helpen op tijd eten en ook om de hoeveelheid voedsel die ze consumeren te monitoren.

1 Cheats Dagen :

Als u een intens verlangen naar iets gebakken, kaas of suiker, geef uw lichaam een ​​keer in de zoveel tijd. Als je blijft je lichaam ontnemen van occasionele traktaties, niet chagrijnig te zijn de hele tijd, kunt u waarschijnlijk denken aan hele dag eten. Verwen uzelf eens in de zoveel tijd, maar maken er een punt om terug naar huis die dag lopen of neem de trap in plaats van de lift. Eten wat uw hartje begeert, maar met mate, en een keer per week. Het is echter belangrijk om niet te overdrijven. Cheat dagen zijn een geweldige manier om jezelf een pauze. Ook, als je weet dat je iets zondig eten in het weekend, zal je het niet erg slugging het uit met zelfgemaakte maaltijden eenvoudig en voedingsstoffen door de week.

Oefening routine om fit te blijven:

Kijken naar wat je eet is het halve werk gewonnen. De andere helft wordt na een oefening regime. Een goede opleiding helpt niet alleen gewicht verliezen, maar het heeft vele andere voordelen. Onderzoek toont aan dat regelmatig sporten zijn over het algemeen mensen die lijken hun leven onder controle. Regelmatige lichaamsbeweging maakt de huid glans en verbetert de houding. Daarnaast is de reguliere vrijkomen van endorfine helpt je de hele dag goed te voelen.

16. Aangename oefening routine :

Kies een oefening routine die je leuk vindt. Als je van tennis, spelen voor een half uur voor of na het werk. Als zwemmen is jouw ding, dan zwemmen die calorieën weg. Als je echt graag gewichten doen, lid worden van een sportschool. Als u zich verveelt, meng een beetje '. U kunt ook proberen hoelahoep of een dansles. Als u genieten van de training, zal u zich verheugen op elke dag en de kans dat je springt trainen beperkt.

17. Fitness For You :

Voorzien van een fitness-programma dat past in uw dag. Alleen maar omdat je vriend doet pilates voor een uur en een half, betekent niet dat het kan zijn voor u. Erachter te komen hoeveel tijd je kunt besteden aan het oefenen op een regelmatige basis. Als u slechts 30 minuten in de ochtend, kunt u ook het idee van zich klaar voor gym vermoeiend vinden. In dit geval kan een eenvoudige 30 minuten lopen of fietsen lijken haalbaar.

1Workout Gear:

Ziet er goed uit altijd voelt u zich goed. Kopen workout kleren leuk om goed naar binnen om jezelf te motiveren om zich in regelmatige lichaamsbeweging voelen .

1 hebben een doel:

Je zou kunnen afvallen voor uw verjaardagsfeestje of gewoon willen om terug te passen in je oude jeans. Geen doelpunt te laag is als het helpt je elke ochtend wakker.

Regelmatige matige lichaamsbeweging Vs intensieve training sporadische:

Je begint om gewicht te verliezen na 20 minuten van de oefening. Daarom, ongeacht de vorm van oefening, doe het regelmatig gedurende 30 minuten om de beste resultaten te verkrijgen. Loop niet voor twee weken en loopt 10 mijl als een gek. En 'zeker niet helpen gewicht te verliezen. Begrijp dat regelmatige lichaamsbeweging gedurende 30 minuten is beter dan sporadisch aan het werk voor een uur een keer per week.

2 cardio en gewichten :

Cardiovasculaire oefeningen zoals wandelen, hardlopen, zwemmen en fietsen helpen je verliest vet. Echter, wanneer je traint met gewichten, kunt u bouwen spier. Vertrouw niet op alleen cardio of gewichten als u een combinatie van beide nodig hebt om gewicht te verliezen. Als je een beginner bent, beginnen met cardio en dan overschakelen naar een combinatie van zowel krachttraining en cardio .

2 Workout Tijd:

Erachter te komen een tijd die het beste werkt voor jou. Als je de dagelijkse werkzaamheden zeer vroege start, probeer dan uit te werken in de avond, nadat u bent teruggekomen. Sommige banen hebben nu een sportschool in het kantoor. U kunt de praatjes in de buurt van de koffiemachine overslaan en bespaar kostbare tijd en training in de middag. Sommige mensen liever uit de weg eerste ding om te oefenen in de ochtend. Het is aangetoond dat mensen die in de ochtend werken neiging vast te houden aan hun oefeningen. Kies elk moment beste bij u past. Dit wordt beschouwd als een van de beste huis remedie voor ascites.

2 kleine stappen:

In een periode van tijd, zul je beseffen dat de kleine trucjes zal u helpen zich aan uw trainingsdoel. Het zou kunnen zijn van een nieuwe afspeellijst of een fles water super cool. Een nieuw shirt of zelfs een armband zal helpen doorbreken de monotonie van een regelmatige training.

Workout 2 vrienden:

Het hebben van een training partner zal u helpen gemotiveerd te blijven. Daarnaast kunnen sommige roddels op de loopband niet zo slecht. Als je workout met iemand, lijkt het niet zo saai. Probeer te werken met je partner, een vriend of een collega en zie het verschil in uw niveau van motivatie.

2 doelpunten realistisch:

Verliezen meer dan een pond per week is niet alleen gezond, maar ook realistisch. Do not beat jezelf en voel me slecht voor het verliezen van gewicht geleidelijk. Daarnaast heeft elk van ons heeft een bepaald type lichaam. Als je grote uitgebeend, kunt u zeker gewicht en de toon te verliezen, maar op zoek petite kan enigszins 'onrealistisch. Realistische doelen zal helpen voorkomen dat de frustratie. Het gewichtsverlies kan niet plaatsvinden tijdens de nacht en aanhoudend gewichtsverlies vereist verscheidene veranderingen van levensstijl. Goede eetgewoonten en een regelmatige lichaamsbeweging regime met af en toe aflaten zal u helpen gewicht te verliezen en het weg te houden.

Kijk voor advies over het verliezen van vet om gewicht te verliezen? Met ons te delen rechts onder in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

  • De ultieme gids voor Skinny People - Hoe om gewicht te winnen
  • Low Calorie Dieet - Een complete gids
  • Wat is vloeibaar dieet en hoe om te helpen bij gewichtsverlies?
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha