De soorten apparatuur voor het smelten van zilver

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 11


Smelten van zilver vereist het kiezen van de juiste set-up. U moet de methode van de behandeling te kiezen, omdat elke set-up maakt gebruik van verschillende apparatuur en vereist andere vaardigheden. Voorts bepalen de hoeveelheid zilver gewenste smelten, omdat verschillende werkwijzen zijn geschikt voor kleine hoeveelheden vergeleken met grote hoeveelheden.

De Huisvrouw Furnace Set-up

U kunt een oven te maken uit het onderste derde deel van een stalen vat. Gedeeltelijk te vullen met zand en maak een gat in het zand ongeveer drie centimeter breed en drie centimeter diep. Zet houtskool in het zand rond de buitenkant van het gemaakte gat. Plaats uw zilver in een grafiet kroes, die beschikbaar zijn in de winkels van rock en lapidaire winkels zijn. De kroes geplaatst in het gat. Zet de kolen met kolen brandbare vloeistof. Het plaatsen van een metalen deksel op de oven. De afdekking moet worden gemaakt van staal of ijzer. Dit zal smelten ongeveer 7 ounces zilver. De oven bereikt een temperatuur van 1300 graden.

De Torch Set-up

Plaats uw zilver op een ijzeren of stalen plaat. Toepassing flux borax. Gebruik de vorm van pasta's. Dit zal de fakkel van aantasting van het zilver te voorkomen. Steek een propaantoorts en zo laag mogelijk houden van de vlam. Een windsnelheid op de fakkel kan het gesmolten zilver rond te blazen en de oorzaak van het verlies van het. Breng de toorts langzaam en bewegen voortdurend naar het zilver gelijkmatig te verwarmen. Deze configuratie is geschikt voor 1-3 ounces zilver.


Commerciële Furnace Set-up

Professionele ovens draaien op elektriciteit en kan temperaturen van 1090 graden te bereiken. Dit type oven heeft meestal een isolerende handvat dat u zal toestaan ​​om het gesmolten metaal giet nadat deze is gesmolten. U kunt ook de temperatuur te controleren nauwkeurig. Dit type oven kost ongeveer $ 1.000.

Apparatuur voor alle setup

U moet een veiligheidsbril te dragen. Voor een nog betere bescherming, gebruik dan een volledige gezichtsbescherming. Lederen handschoenen zijn ook vereist. Houd koud water in de buurt en als er een brandwond, dompel de verbrande gebied direct met water, of giet water bij verbranding.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha