De slinger, belangrijke detailsWanneer we een slinger verwerven belangrijk om een ​​aantal gegevens mee om hun kansen te maximaliseren.

Wat is een slinger?

De slinger is een object opknoping van een touw of ketting. In wichelroede werden slingers gebruikt om de trillingen die door de zenuw impuls door de exploitant stelt een vraag te versterken en krijg een antwoord van uw onderbewustzijn, ook gedreven door energie universeel. Hij erkent ook de trillingen afkomstig van de slinger onder studie (plaats, persoon, object).

Welk materiaal wordt meestal gemaakt van de slinger?

De slinger is het massa,, dat is het deel dat het gewicht biedt en is opgehangen aan het touw, die van garen, natuurlijke vezels of metalen ketting kan zijn. Er is veel gespeculeerd over welke materialen zijn goedkoper.


De massa van de slinger kan glas, glas, edelstenen, hout, edele metalen (goud, zilver, koper, ijzer) legeringen (messing, aluminium, staal) en klei, porselein, enz. Zijn Het materiaal zal voornamelijk afhangen van de voorkeur van de gebruiker.

Wat de doeltreffendheid van de slinger beïnvloeden?

Er wichelroedelopers die beweren dat de slinger kan "load" elektrostatisch, die kan de betrouwbaarheid van de reacties die deze lancering beïnvloeden. Er is ook een tendens om te geloven dat sommige materialen zijn gevoeliger schadelijke energie uit de omgeving, de gebruiker of het voorwerp van onderzoek, zoals bij kwartskristallen.

Echter, de keuze van het materiaal afhankelijk van het gebruik dat de slinger wordt aan de slinger. Wanneer men gebruikt om de huidige schadelijke grondwater identificeren voorkeur brons. Als het gebruik van de genezing kan quartz slinger extra voordelen volgens de vibratie ervan. Met uitzondering van kwarts handvat met de juiste zorg.

De vorm van de slinger, een ander belangrijk aspect

We moeten ook rekening houden met de manier waarop. Een conische vorm met de punt omlaag kan worden gebruikt om een ​​positie te vinden, hetzij in het veld of graphics.

Op dezelfde manier kun je een slinger geslepen als "obelisk" te gebruiken. Een bolvormige of eivormige energieën slinger kan worden gebruikt tot interventie in dat het de balans rotatie. Heeft minder grafische precisie, echter, kan de gebruiker wennen aan de antwoorden die ze geven te lezen.

Voor toevallig gebruik, dient een slinger gemaakt met een hanger als een munt, bijvoorbeeld.

Er slingers die je kunt plaatsen in het getuigenis, wat handig is voor het vinden van mensen, plaatsen of waterwegen.

Het belang van het gewicht en het volume van de slinger

Het gewicht en het volume van de massa van de slinger zijn belangrijke kenmerken te overwegen. Het moet comfortabel voor de wichelroedeloper te zijn ... niet te licht, niet te zwaar.

De grootte wordt bepaald op basis van gebruik: in werken op het bureaublad of genezing is beter een kleine of middelgrote, maar outdoor activiteiten is te verkiezen boven een grote, zware slinger zodat de wind niet te beïnvloeden.

Eindelijk ... de kabel of ketting

Een ander aspect dat aandacht verdient is het touw. U kunt elk object gebruiken, wat telt is de duur van deze. Daarom kan de metalen kettingen de beste keuze. De ketenlengte is afhankelijk van het gebruik, voor mij is comfortabeler een lengte van ongeveer 10 cm.

Er is een ander element dat wordt toegevoegd aan dowsing slinger als handvat in de vorm van een ring, op de wijsvinger of bolvormige terminal voor gemakkelijke grip zetten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha