De oorsprong van de TRUC ... 10 Interessante feitenDe oorsprong van de TRUC ... 10 Interessante feiten

Het gebruik van make-up en beauty producten kan mogelijk worden getraceerd helemaal terug naar het stenen tijdperk, ongeveer 100.000 jaar geleden, waarbij het bewijs van rode pigmenten die zijn gevonden die worden verondersteld werden te hebben gebruikt in een primitieve truc. Hoewel niemand kan er zeker van zijn dat de pigmenten of the Stone Age zijn gebruikt op het lichaam, kunnen we er zeker van dat de truc zeker werd gebruikt door de oude Grieken en Egyptenaren. De truc is gebruikt over de jaren en als een manier om het lichaam verfraaien en vaak zijn religieuze of mystieke betekenis. Vandaag de dag, de truc is een multi-miljard pond en cosmetica zijn direct beschikbaar, maar in de oudheid, moest het doen met wat ze hadden bij de hand. Deze vroege vormen van truc echter leiden tot wat we vandaag de dag gebruiken, hier zijn tien interessante feiten over de oorsprong van de truc.

1. Nagellak werd uitgevonden in China

De oude Egypte is bekend dat gekleurde nagels met henna, maar aangenomen wordt dat de eerste nagel werd toegepast in China in 3000 voor Christus. Deze eerste vorm van glazuur heeft een lak op basis van rubber, bijenwas, eiwit en kleurpigmenten geweest.


2. De oude Egyptenaren gebruikten kohl voor oog make-up

De oude Egyptenaren gebruikten Kohl, die werd gemaakt met schapenvet, lood en as, om hun ogen te versieren. Het gebruik van oog make-up in Egypte heeft praktische voordelen en religieuze betekenis, naast het feit dat een eenvoudige cosmetisch. De donkere ogen werden verondersteld om boze geesten af ​​te weren, maar ook geholpen om verblinding heldere Egyptische zon te buigen en te stoppen stof en bacteriën uit het invoeren van de ogen.

3. In de Victoriaanse tijd werden vrouwen niet dragen van make-up

Er was een tijd in het Victoriaanse tijdperk, toen de dames van de hogere klasse geen make-up dragen op alle. Dit komt omdat de dames van de landbouw dat de enige vrouwen die make-up droegen zijn waren actrices of theater of prostituees!

4. De Romeinen en Grieken gekleurd wangen

Zowel de Romeinen en de oude Grieken waardeerden een bleke teint, gecombineerd met rode wangen. Ze bedacht de voorloper van de moderne dag blusher. Romeinse vrouwen gebruikt om de wangen met rode wijn kleur, terwijl de Grieken wangen gekleurd met het sap gewonnen uit de bessen.

5. Vrouwen zijn tot het uiterste gegaan om bleke kijken

Vrouwen streefde naar een bleke teint voor eeuwen, omdat een kleurtje gesuggereerd dat je werkte in de velden. In oude tijden, hebben vrouwen gebruikt bloedzuigers, of andere vormen van bloeden, om ze te laten verbleken. Later begonnen zij krijt en andere whitening bestanddelen, zoals hydroxide en loodoxide gebruiken. De tan niet echt populair geworden tot de 20e eeuw.

6. De look haarloze was de trend in 1400

Als je ooit hebt afgevraagd waarom de Mona Lisa heeft geen wenkbrauwen, niet omdat hij een beetje 'weg met een pincet worden uitgevoerd! Het was de mode in de jaren 1400 door een vrouw niet gezichtshaar bij allen, om volledig te scheren de wenkbrauwen, en schoor zijn gezicht ook.

7. truc was zeer giftig in 1800

Wij geven om giftige bestanddelen in de moderne cosmetica, maar in 1800, de truc was echt, echt, giftige spul. Veel van de gebruikte ingrediënten in make-up giftig waren, waaronder lood, kwik en arseen. De prijs die we voor sommige vrouwen zien er prachtig uit met inbegrip van haaruitval en meer ernstige gezondheidsproblemen.

8. De Romeinen haatten rimpels te

Anti-aging producten zijn niet nieuw en de oude Romeinen bekend om rimpels en puistjes verachten. Om hun huid kreukvrij en jong te houden, ze gebruikt, onder andere melk, slakken ezels as en vet zwaan.

9. Het Elizabethaanse teer gebruikt als make-up

Elizabethans gebruikt bitumen voor make-up. Ze gebruikten de kleverige zwarte teer als het equivalent van de wenkbrauw potloden, eyeliner en mascara. Het probleem met het was dat de tar ruikt verschrikkelijk, is een kleverige troep om te proberen en terug te krijgen en is licht ontvlambaar. Teer is ook zeer giftig; Het was ook bekend blindheid veroorzaken, naast een kleverige troep te verwijderen.

10. De eerste slag werd gemaakt van rode kevers

Aan de lippen en nagels tint helder rood, de oude Egyptenaren gebruikten de grond lichamen van cochenille kevers. Voordat je te veel van een zucht van opluchting dat je niet in de oudheid wonen ademen, is het misschien interessant om te weten dat cochenille wordt nog steeds gebruikt in cosmetica vandaag om de truc te doen rode en vis schalen worden nog steeds gebruikt om highlights toe te voegen. Make-up heeft een lange weg afgelegd, maar we nog steeds gebruik maken van een aantal van dezelfde ingrediënten die zijn gebruikt voor eeuwen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha