De ontwikkeling van zelfmedelijden: 5 tips om te stoppen met slaan jezelfWij zijn altijd verteld om compassie voor anderen te hebben. Empathie voor iemand die gaat door een slechte fase met de wens om te helpen en ondersteuning die hij of zij is echt een bewonderenswaardige kwaliteit hebben.

Maar, hoe zit het met zelfmedelijden? Op elk punt in het leven, we oordelen onszelf, schuldig over een aantal dingen te voelen. Dus, we compassie wachten van een externe bron? De Boeddha heeft terecht gezegd dat 'je, meer dan wie dan ook in de wereld, verdient jouw liefde en affectie'. Zelf-compassie is om te gaan met hun problemen en pijn met positieve gedachten en het verlangen om hen te verlichten. Het is aardig en vriendelijk om het eigen zelf te zijn. Zelfcompassie helpt ons weer de verloren vertrouwen. Het is heel belangrijk om zelfmedelijden te zijn omdat niemand je meer dan je kan helpen. Omgaan met emoties, zoals angst, verdriet, mislukking, onzekerheid, enz., Is het noodzakelijk om een ​​dergelijke moedige houding ten opzichte van je bouwen.


Maar hoe doe je dat? Zoals je zelf-mededogen?

5 Strategieën voor Self Compassion:

Er zijn strategieën die u kunnen helpen zich meer zacht naar u toe. Check ze uit!

Meditatie en oefening:

Meditatie effectief verlicht stress. Het verfrist de geest en de ziel. Het genereert mededogen. Een meditatietechniek voorkomende is "diepe ademhaling". Zit in een rustige omgeving, sluit je ogen, en focus op je ademhaling gedurende 5 tot 10 minuten. Er zijn vele andere meditatietechnieken zo open-eye meditatie, die de waarneming van objecten en volledig gericht op hen voor een tijdje 'gaat. Oefening speelt ook een belangrijke rol bij het verbeteren van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Lichaamsbeweging vermindert stress hormonen in het lichaam en helpen te ontspannen. Dus, zowel de bemiddeling en oefeningen nemen belangrijke plek om hun eigen zelfmedelijden te ontwikkelen. Als je het zelfmedelijden ontbreekt, maak het dan een punt om te oefenen en te mediteren op een regelmatige basis.

Goede voeding:

Goede voeding is ook erg belangrijk om een ​​gezonde lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden. Als we gestrest, besteden we minder aandacht aan ons voedsel. Er zijn veel voedingsmiddelen die leiden tot een toename van stresshormonen in ons lichaam. Toen we lijden, straffen we het overslaan van maaltijden en in sommige gevallen de consumptie van fast food, cafeïne en alcohol. Deze voedingsmiddelen sterk kan verergeren uw problemen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Een slechte gezondheid verzwakt ook het immuunsysteem. Een goede voeding is eigenlijk een daad van zelfmedelijden! Als je begint om aandacht te besteden aan het voedsel dat je eet, heb je al begonnen om aardig te zijn voor je lichaam!

Voldoende slaap:

Niet genoeg slaap kan een belangrijke oorzaak van diverse onderwerpen, waaronder stress. De persoon die niet genoeg slaapt voelen zich moe, gebrek aan energie, en het voelt gewoon laag. Stress en slapeloosheid zijn gerelateerd. Vreedzame Een goede nachtrust helpt om stress te verminderen. De gemiddelde hoeveelheid slaap die iemand nodig heeft is ongeveer 8-9 uur. Goed slapen helpt ontwikkelen zelf mededogen door u zonder stress. Paar technieken om een ​​goede nachtrust te krijgen omvatten eenvoudige oefeningen, meditatie, badkamer, lichte muziek, etc.

Never Quit Hobby's:

Laat tijd voor de dingen die je graag helpt om stress te verminderen. Nooit stoppen met hobby, die je geluk geeft. Hobby's kan de geest afleiden van stress en hectische schema's. Maak optimaal gebruik van hun vrije tijd om iets voor jezelf doen, dat wil zeggen, doen wat je graag doet. Verschillende hobby's zoals outdoor activiteiten met betrekking tot sociaal contact, die ook functioneert als een stress reliever. Hobby's zoals schilderen, tuinieren, dans, tekenen, enz., Grijp uw aandacht en verander je stemming. Sommige mensen willen een dagboek, dat is een geweldige manier om stress te beheren als het is hoe om uw zorgen te delen en hoe je je voelt te schrijven, zonder de angst te worden beoordeeld. Dus hou van jezelf en breng uw vrije tijd in uzelf te verwennen!

Het hebben van positieve gedachten:

Je geest en gedachten invloed hebben op uw stemming voor een groot deel. Je moet proberen om de zonnige kant van het leven zien. Een positieve houding zal je hele perspectief te veranderen en maakt het leven meer betekenis. Positieve gedachten en houding maakt je zelfverzekerd en geeft je de kracht om te gaan met stress.

Stress en spanning zijn een integraal onderdeel van het leven. Auto compassie geeft de moed en het vertrouwen om te gaan met stressvolle situaties beter. Dus, verliefd op jezelf! Een liefdesverhaal met hem is iets dat een leven lang meegaan!

Je bent lief voor jezelf? Hoe doe je zelfmedelijden te ontwikkelen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha