De ontwerpen armband zelfgemaakteSieraden verwerking kan een van de oudste kunstvormen in de wereld. Maken van armbanden kunt u kiezen parels, stenen of charmes om hun creativiteit te uiten. Armbanden maken aanzienlijke geschenken en accessoires een verscheidenheid aan outfits. Met een kit doos compartiment bestaat uit kralen, hangers, kettingen, gespen, bevindingen, draad, nylon draad of koord te rijgen, een kraal lade, schaar, draadtang en punttang, kunt u het ontwerp en aangepaste armbanden.

Kralen

Een eenvoudige string van parels uniform (alle kralen in een maat en kleur) is een klassieke armband. Kies glazen kralen 1/8 inch met een zilveren sluiting klauw voor een delicate look, of turquoise stenen half-inch voor een look die grote. Om te veranderen, om een ​​model van kleuren te maken, als een armband regenboog van primaire kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw en paars; of afwisselende kleuren, zoals blauw en groen, te gaan met een specifieke kleding.

Sommige kunstenaars zet de kralen om in een lade hiel. Een ander idee is om de modellen te gebruiken van natuurlijke edelstenen: drie-chip kristal, onyx drie chips, drie chips tijger oog, het herhalen van de hele weg langs de gloeidraad. (Chips zijn onregelmatig kralen).


Accent Kraal

Een eenvoudige blik en dramatische komt van het gebruik van een speciale hiel, als een parel kraal handel, mestkever, ankh, kruis, kristal, steen of glas kunst, het centrum van de armband. Snijd het snoer of nylon touw genoeg om te gaan rond de pols, twee centimeter meer naar ruimte om de clip op te zetten te maken.

Vouw de draad in de helft en maak een merk inkt halverwege. Gebruik zwart, transparant, metaal of gekleurde kralen allemaal in een maat, dan touwtje de kraal accent halverwege. Eindig de armband met kralen uniformen en voeg de gesp. Grote parels en stenen kunnen direct worden geregen aan de draad.

Bedelarmband

Maak een bedelarmband voor een meer persoonlijk project. Gebruik ketting met 1/4-inch of groter aansluitingen, en het verkrijgen of maak charmes om te gaan met het. Bedels zijn verkrijgbaar in vele thema's, en sommige hebben zelfs kleine bewegende delen. Open Ringen verbinding met een tang tot augustus Bevestig de ketting charme op regelmatige tijdstippen (zoals elke vierde link). Voeg de sluiting.

Charm armbanden zijn speciale gaven en kan worden toegevoegd door de jaren heen om de belangrijke gebeurtenissen voor de drager te vertegenwoordigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha