De Nail perfect figuurBestaat er zoiets als de perfecte vorm nagel? We weten dat tenminste je nagels moeten langer zijn dan breed lijken, maar er is een ideale lengte breedte verhouding? Wel gebeurt het dat er een wetenschap achter ons concept van schoonheid en dit is aangetoond dat er in veel gebieden; in gezicht schoonheid, schoonheid in het lichaam, en ook door middel van kunst en architectuur. Het geheim ligt in de Gulden Snede dat is ongeveer 618 mm en 1 mm. Nagels met deze globale rapport zeker lijken een lengte hebben "perfect".


In het beeld van de nagel heeft een gouden verhouding in de lengte en breedte van het nagelbed, en een gouden verhouding tussen de lengte van het nagelbed en nagel lengte.

Hoe te Nails Shape? - Verschillende manieren om je nagels vorm te geven:

Er zijn veel verschillende manieren zoals je kunt vorm en stijl van je nagel. Hier zijn enkele tips over stijl en krijgen de betere vorm nagel. Lees verder.

Amandelvormige nagels:

Deze stijl, waar de nagels zijn, gelijk amandelnoten, is zeer vrouwelijk en maakt het kijken meer subtiele en delicate vingers. Echter, als je wacht tot lange nagels groeien, dan kiezen voor deze stijl Waarom laat je nagels groeien ook.

Vetta Nails vormige:

Dit zijn nagels die de inzet hoog zodanig dat het bovenste gedeelte lijkt op de top van een berg vormen. Echter, gevormd op deze wijze de nagels zijn zeker niet haalbaar dagelijkse activiteiten. Dus als je iemand wilt afschrikken met uw nagel of gewoon gebruiken om redenen van elementaire veiligheid, dan is dit voor het grijpen. Anders durven ze niet.

Nagels vierkant:

Zoals de naam suggereert, de bovenkant van de nagels zijn gevormd in de vorm van een vierkant. U kunt ook verfijnen doen van een goede french manicure. Ze zijn perfect voor middelgrote en lange nagels. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Maar het trieste is dat zij nodig hebben hoge onderhoudskosten.

Nagels afgeronde vorm van:

Een mooi meisje als jij verdient het om comfortabel te voelen als u verdient om glam kijken. Dit is een manier hoe je beide kunt krijgen. Dit zijn nagels die perfect zijn afgerond naar boven. Ze zijn duurzaam en eenvoudig, maar chic. Ze zijn perfect voor degenen die gebruik maken van hun handen veel en niet wilt dat uw nagels in de weg te krijgen. Ze zijn ook perfect voor degenen die hebben een zwakke nagels, en voor degenen die gewoon willen het kort te houden. Voeg een beetje 'meer glans aan je nagels en geven een mooie french manicure.

Precies ronde vorm Nails:

Als je van het uiterlijk van vierkante nagels, maar wilt u het gemak van nagels afgerond, dit is voor jou. U kunt uw nagels te modelleren in de vorm van een vierkant, alleen buigen van de hoeken van een afgeronde kijkje daar geven. Dit is een manier waardoor je nagel plein hebben, zonder zich zorgen te maken over het krijgen van hen afgesneden van de hoeken.

Deze vorm wordt ook wel vorm squoval. De squoval is een van de meest voorkomende vormen en helpt bij het versterken van de natuurlijke nagel. De nagel Squoval is in wezen een vierkante conservatieve met de lengte van een nagel vierkant maar de zachtere randen van een ovaal - vandaar de naam Squoval. De vraag van de vrouwen squoval kwam tot de vierkante vorm, maar zonder de harde randen. Nagels squoval voegen veelzijdigheid, waardoor korte, brede nagelbed om de lengte te brengen zonder dat het lijkt oversized. De term werd in 1984 bedacht door squoval Paula Gilmore, een opvoeder spijker prominent op het moment.

Hoe naar bestand: Om de squoval presenteren, eerst beginnen met het plein. Zodra de zijwanden zijn recht, kantel het bestand onder de hoeken om ze zachtjes te ronden. File elke hoek in één richting. Dit zal geleidelijk neemt de hoeken af. Houd in gedachten dat u alleen wilt het deel van de tip dat is voorbij de vrije rand rond, dus neem niets weg van de zijwanden, die de nagels verzwakt nemen. NIET de hoeken AWAY storten !!

Ovale nagels:

Combineer al het bovenstaande samen en je zult mooie nagels te krijgen ovaal. Het leuke van nagels ovaal is hun leven en hoe mooi ze eruit zien. Als u een zeer korte nagels bedden, kunt u eenvoudig doen alsof proberen deze stijl. Nagels ovaal maken je nagel bedden verschijnen.

Straight Sided Nails vorm van:
Deze vorm van de nagel zorgt voor maximale ondersteuning voor de spijker die wordt geleverd door de zijkanten van de nagels. Laat de onderdelen recht en rond de punt licht groeien. Zelfs als de zijkanten van de nagel beschadigd, kan gemakkelijk worden gedeponeerd enigszins ovaal. Deze vorm van de nagel kan gemakkelijk worden gehandhaafd.

Dit zijn de verschillende manieren om je nagels vorm te geven. Dit is hoe je je nagels vorm te geven. Vergeet niet, de nagels zijn het mooiste deel van je handen. U kunt stijl op verschillende manieren. Dus neem je innovatieve kant naar buiten en vraag uw geest om het denken te doen.

In 2013, ovalen zijn terug !!! Langere lengtes en technieken meest schandalige heersen.

Ja meneer; trends blijven druppelen op en neer, dus zorg ervoor dat uw gevoel voor mode nog steeds hevig is met een van de vormen van de nagels.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha