De meeste mensen denken Sigaretten Closing niet veel verschil maken. Dat is waarom ze verkeerd* Roken is schadelijk voor de gezondheid *

Ik denk dat dat een van de waarschuwingsborden gezien, gehoord, en gedeeld op de planeet. En ook de meest verwaarloosde één.

Serieus. Iedereen zogenaamde sigarettenpapier buis met open aan één uiteinde en een gek, anderzijds, zei goed. Nu kunt u, dit is niet het moment om beledigd (als je een roker bent).


Dit is het moment om afscheid te nemen van sigaretten en verwelkomen een veel gezondere manier van leven. Je begint het transformeren van je leven toen zette de laatste sigaret.

En hier is hoe. Dus hier begint het.

Het is geweest ...

Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien

Laat ons weten hoe u met roken natuurlijk stoppen:

Twintig minuten na het stoppen met roken:

Ik weet dat dit de moeilijkste fase zal zijn. Niet in het bezit van de touwtjes strak; Er zijn schrikbarend hoog kansen van u terug te gaan naar verslaving. En niet in staat in te breken in de toekomst. 20 minuten via uw persoonlijke omgeving 'Verboden te roken', hartslag en bloeddruk weer normaal niveau.

Twaalf uur ..

Oke. Dus het was een halve dag tijd. Voordat je jezelf niet kon voorstellen zonder het nemen van een rook voor een half uur, maar nu, zijn 12 uur!
Als ik aan uw zijde, ik klopte haar rug en gaf haar een knuffel.
12 uur na de start van je gedrag 'niet roken', het niveau van koolmonoxide in uw bloed daalt tot normaal.

Twee weken ..

Ze zeggen dat het duurt tussen de 2-3 weken om maken of breken een gewoonte. Twee weken weg van sigaren is echt een goede indicatie dat je hebt je leven in de controle en zou waarschijnlijk niet laten overweldigen de afhankelijkheid in de toekomst. Twee weken beneden, de bloedsomloop en verbeteren van de functie van de longen.

Drie tot negen weken ..

Ja. Het is bevestigd. U bent niet gaan weer terug naar sigaretten. Ik kan mijn leven wedden op dat. En een ander ding wordt ook bevestigd. Constant hoesten en kortademigheid, die toevallig de kwaliteiten van roken, maar ook minder uitgesproken.

Een jaar ..

1 jaar lang. Als u nog niet aangeraakt een sigaret in een jaar, dan groet ik u. En dit is niet alleen omdat je de discipline, maar ook omdat ze de kans op coronaire hartziekten hebben met de helft verminderd.

Vijf jaar ..

De fatale risico's van de aanbestedende verschillende vormen van kanker; mond, keel, blaas, baarmoederhals en verminderd. Ook het risico op een beroerte is gereduceerd tot dat van een niet-roker.

Tien jaar ..

Een decennium. Zeker niet een 'zo lang dat je eigenlijk zou vergeten dat je ooit gerookt geweest. Een rookvrije decennium lang bestaan ​​heeft zijn eigen set van voordelen. Het risico om te sterven aan longkanker, alvleesklierkanker of kanker van het strottenhoofd wordt drastisch verminderd.

Vijftien jaar dat je stoppen met roken:

Ik kan vertellen dat je immuun voor kanker bent. De meeste andere aan roken gerelateerde ziekten zijn bijna verdwenen. En het risico van hartkwaal is gelijk aan het risico van een roker.

Hoewel deze 8 keer bieden hun eigen voordelen, is er één ding dat gemeenschappelijke blijft vanaf de dag dat je stoppen met roken tot de dag van vandaag.

En wat is het?

Het geluk dat je krijgt voor het breken van een dodelijke verslaving!

Dus als je stoppen met roken?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha