De kracht van groenten voor een glanzende huidWat je niet moet doen om te proberen en vastleggen van de huid glad, helder en duidelijk? Van dure crèmes voor gezicht packs om behandelingen van de samenleving, proberen we vele mogelijkheden, maar vaak zijn de resultaten niet bevredigend genoeg en dan krijgen we moe van het verliezen van zowel onze kostbare tijd en legen onze zakken.

Wist u dat we betere resultaten kunnen bereiken zonder veel problemen, alleen met de hulp van enkele van de groenten huidvriendelijke?


Ja, het is waar. Rijk aan vitamines, enzymen en andere essentiële voedingsstoffen, groenten gewoon kan uw geheim gloeiende huid. Daarom:

Beste Groenten voor een glanzende huid

Beschouw de volgende 5 Groenten voor stralende huid van nature:

Tomaten:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jiri Brozovsky

Tomaten zijn aanwezig in bijna elke keuken, maar we gebruiken het niet vaak voor zijn voordelen voor de huid. De tomaten is bekend dat de beste bron van antioxidanten anti-veroudering, tezamen met lycopeen met grote hoeveelheden andere vitaminen zoals A, C en K.

 • Hier is een recept doe-het zeer eenvoudig en makkelijk met de tomaten die u zullen helpen krijgen stralende huid op natuurlijke wijze:

Ingrediënten die nodig zijn:

 • Tomaat - 1
 • Honing - 2 tl

Hoe voor te bereiden?
Snijd de tomaten doormidden en haal het sap uit het.

Voeg 2 theelepels honing aan dit.

Li Meng goed en breng dit mengsel op het gezicht schoon te maken; wassen na 20 minuten. Dit kan om de dag voor de huid zacht, licht en mooi. Dit is bijzonder geschikt voor de droge en doffe huid. Voor de vette huid, gebruik tomatensap + aarde Fuller's in plaats van honing.

Aardappelen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Antti Lindström

Hoewel het eten van chips en frites wordt vaak afgeraden, dit is een plant die zeer goed werkt om te helpen verlichten gepigmenteerde gebieden, donkere vlekken en via haar blekende werking, waardoor ons helder en ongeschonden huid.

 • U kunt wrijf een plakje aardappel op de huid elke dag of maak een kompres met sap en gemalen aardappelen Fuller om zich te ontdoen van donkere vlekken en vettigheid.
 • Deze DIY met aardappelen als ingrediënt kan helpen verlichten en te verwijderen donkere kringen onder natuurlijk.

Kool:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door thskyt

Bewezen door onderzoek naar een uitstekende anti-veroudering, de kool is een andere grote fabriek voor stralende huid. Als het een krachtige antioxidant bevat - indool-3-carbonyl, bestrijdt de schade door vrije radicalen en helpt bij het ontgiften van onze lever, zodat het niet langer de kans doffe huid.

 • Voor een gladde en stralende huid, gewoon koken kool in water en, bij afkoeling, gebruik dit water om je gezicht te wassen twee of drie keer per week.

Uien:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Smabs Sputzer

Naast het feit dat de beste voedingsbron van krachtige anti-oxidant flavonoïden - quercetine, ui is hoog zwavelgehalte dat is goed voor onze lever; is anti-inflammatoire en anti-bacteriële en zeer effectief bij het helpen glanzende huid te bevrijden van huidpigmentatie, donkere vlekken, sproeten en vlekken te verkrijgen.

 • Snijd een ui en wrijf direct op de getroffen gebieden. Als alternatief kunt u de ui schrapen, knijp het sap en toe te passen, of zelfs ui sap mengen met een beetje 'van honing en toe te passen.

Wortelen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door kleur lijn

Rijk aan bètacaroteen (die het lichaam omgezet in vitamine A), mineralen en essentiële vitaminen zoals vitamine C, de antioxidant die de cellulaire schade veroorzaakt door vrije radicalen bestrijdt; wortelen zijn niet alleen nuttig voor gezonde gezichtsvermogen, maar ook voor de huid.

 • Hier is een eenvoudige doe het zelf met behulp van Wortelen voor stralende huid:

Ingrediënten die nodig zijn:

 • 1 grote Carrot-
 • Honing
 • Olijfolie
 • Citroen

Koken tot de wortel gaar is, dan puree goed met een vork tot een romige consistentie.

Voeg nu een halve theelepel elk van honing en olijfolie en een paar druppels citroensap. (Voor de vette huid, kan de olie worden weggelaten)

Laat het mengsel afkoelen; dan van toepassing gelijkmatig over je hele gezicht en hals, laat gedurende 20 minuten en spoel vinden aanzienlijk stralende huid.

Dus nu dat je weet, probeer dan om de kracht van deze groenten te gebruiken en te zien hoe je een verschil maken voor uw huid kan brengen.

Laat ons weten wat uw keuze is nu: groenten huidvriendelijke of agressieve chemicaliën? Wilt u deze groentesappen voor stralende huid te proberen?

Foto: Hypercityindia

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha