De keuze van de bed kussensWaarom heb je ten minste acht uur van de dag door te brengen met zijn hoofd op een kussen, is het zinvol om een ​​die de nek en het hoofd ondersteunt en comfort die u in slaap te blijven kiezen. Opstaan ​​uit bed met een zere rug of stijve nek - het resultaat van een kussen dat niet voldoet aan uw lichaam en behoeften - kan de hele dag verpesten. Winkels hebben verschillende maten, vormen en verschillende posities om uit te kiezen, dus zorg ervoor dat je een kussen die u toelaat om een ​​goede nachtrust te krijgen.

Kies een kussen dat de manier waarop je slaapt ondersteunt. Als je slaapt op je zij of rug, wil je misschien een kussen dat een sterke steun voor de nek en de rug heeft, terwijl de slaap maag een zachter kussen dat zijn hoofd niet duwen misschien liever. Als u liever twee kussens in plaats van één, kunt u kussens flatteren. Om de steun van een kussen te testen, leg het op een harde ondergrond en duw met beide handen gedurende 10 seconden. Als het kussen terugveert, heeft sterke ondersteuning en als liegen, maar heeft zwakke ondersteuning.

Denk aan de grootte van je bed als je de grootte van het kussen te kiezen. Kussens Queen size bed worden gemaakt voor deze, evenals de kussens vol en kingsize normen. Maar de juiste maat is een kwestie van smaak. Vaak zijn de platen worden verkocht in sets die kussenslopen bevatten; als je kussens die een ander formaat uit dat bed te kopen, moet u mogelijk extra kussenslopen te kopen.


Kijk voor kussens gevuld met hypoallergeen als u gevoelig voor allergieën zijn. Kussens bieden het plezier handig voor degenen die graag hun hoofd gewiegd in comfort, maar weinig in de nek ondersteuning bieden. Traagschuim kussens een verkorte structuur die extra ondersteuning biedt tijdens het herhaaldelijk vormen de contouren van het hoofd en de nek, maar kan een onaangename geur hebben. Polyester kussens bieden een goedkoper alternatief, maar bieden ondersteuning arm en moeten vaker worden vervangen

Kijk op de naden van het kussen en de stof. Een kussen van hogere kwaliteit worden gemaakt van weefsel met een groot aantal draden en de naad rechte pad het vullen weerhouden duwen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha