De geschiedenis van de Oosterse keuken paardenhaarPaardenhaar aardewerk is mooi en elk stuk is uniek. Verschillende glazuren vóór het bakken voor de productie van combinaties van kleuren en ontwerpen toegepast. Paard echt haar wordt toegepast in een stadium van het proces een ongebruikelijke effect onbekend enige andere keramische creëren.

Raku

De techniek die gebruikt wordt om paardenhaar afgevuurd keramiek is gebaseerd op de Japanse kunst van het raku aardewerk. Het was de eerste keer meer dan 350 jaar geleden om sets voor thee ceremonies creëren. Het was een favoriet van Zen boeddhistische meesters om haar natuurlijke schoonheid pretentieloos.

Discovery

Raku aardewerk werd geïntroduceerd in de VS in 1941 door Warren Gilbertson aan het Art Institute of Chicago. In 1980, een pottenbakker Native American Acoma Pueblo, Corrine Louis, ontdekte de techniek van haar voor het evenement via de raku-methode na haar alleen strengen gecontacteerd enkele items uit haar oven.


paardenhaar Firing

Paardenhaar is uitgegroeid tot een onderdeel van een natuurlijke ontwikkeling in de kunst van raku aardewerk. De grof haar van de staart van een paard laat een stempel op het oppervlak van het stuk, terwijl het nog steeds erg warm onderscheidende roet. E 'werd een populaire techniek onder raku pottenbakkers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha