De Flexitarian dieet - wat is het en wat zijn de voordelen?Je gaat om gewicht te verliezen, maar niet in staat om te beslissen welk dieet te volgen? Afvallen is een moeilijk proces. Oefening alleen is niet genoeg. U moet een dieet dat u zal helpen het vet opgeslagen in het lichaam te verbranden voltooien. Het is moeilijk om te beslissen want er zijn vele diëten die vandaag beschikbaar zijn, elk beweren de beste te zijn. Sommige bezorgen opname resulteert in een korte tijd, terwijl sommige gericht op gewichtsverlies op de lange termijn.

Ontdek Flexitarian dieet - het dieet dat is aan populariteit wint onder een deel van de mensen. Velen geloven dat dit een nieuwe benadering van het eten - intelligente, evenwichtige voeding kun je respecteren. Een van de redenen waarom de meeste diëten mislukken of ontsporen half ontbering. De meeste diëten zichzelf beroven van verschillende soorten voedsel, dingen die uw favorieten zijn. In het midden, verlangen naar deze voedingsmiddelen en vervolgens binge begin je; dit uiteindelijk ontsporen uw dieet.


De Flexitarian Dieet:

Semi-vegetarisch dieet:

De Flexitarian dieet is een vegetarische manier om gewicht te verliezen. Ik zou semi-vegetariërs noemen omdat het laat soms vlees te eten. Gaat volledig vegetarisch is niet gemakkelijk voor velen; Dit is de reden waarom de vergoeding af en toe een consumptie van vlees. Je eet meer plantaardige voedingsmiddelen en het verminderen van vlees. Onderzoek heeft aangetoond dat vegetariërs minder wegen dan vleeseters. Auteur en voedingsdeskundige, Dawn Jackson Blatner, auteur van dit dieet is van mening dat het de slimste manier om gewicht te verliezen. De Flexitarian dieet plan beweert te helpen u veel minder dan vleeseters wegen. Zij zullen een lager tarief van hart-en vaatziekten, diabetes en kanker. Levensverwachting steeg met 6 jaar voor Flexitarians.

Geen voedsel of verpakt vlees:

Voedsel of verpakte maaltijden zijn niet compleet in dit dieet. Het is beter om je eigen maaltijd met verse producten te koken. Deze manier zal u zeker zijn van wat er allemaal gaat in het recept. Je moet gaan zonder vlees drie of vier dagen per week.

Voedsel groepen toegestaan:

Dieet Flexitarian voegt groepen van vijf voedsel aan het dieet. De eerste groep maakt nieuwe vlees, dat bonen, linzen, tofu, eieren, erwten, zaden en noten bevatten. De tweede groep stelt u in staat om al het fruit en groenten te eten. Alle korrels zijn in de derde groep. Alle soorten van zuivelproducten worden opgenomen in de vierde groep, en de suiker en kruiden in de vijfde groep, waar u kunt alles van saladedressings van gedroogde kruiden, enz. Hebben

Minder Calorieën:

Er is een vijf weken durende dieet dat geeft je ontbijt, snacks voor lunch en diner recepten. Uw dagelijkse hoeveelheid is 1500 calorieën gespreid over meerdere maaltijden. U kunt recepten uitwisselen aan uw behoeften. Dit dieet plan Flexitarian vijf weken zal helpen verminderen uw body mass index, en je gewicht te verliezen. Fruit, groenten en volle granen je een vol op minder calorieën dan vlees en ander voedsel te voelen; je uiteindelijk het eten van minder calorieën in een dag. De combinatie van dit dieet met lichaamsbeweging of die meer fysiek actief zal helpen schuur een veel gewicht in het plan van vijf weken.

Betere gezondheid:

Onderzoek heeft aangetoond dat als u overschakelt naar een dieet flexitarian, bloeddruk en cholesterol onder controle zijn. Het is ook goed voor je hart als het houdt hart-en vaatziekten op de baai. De semi-vegetarisch dieet helpt ook diabetes. Geen bijwerkingen van de voeding is gemeld nog. Ik wil graag met zekerheid zeggen dat de kans op bijwerkingen zijn zeer laag, als je een dieet semi-vegetarisch dieet waarin geen verpakte voedingsmiddelen met bewaarmiddelen of additieven mogen volgen, als u uw eigen maaltijd te koken.

Wat vind je van het dieet Flexitarian? Willen proberen? Niet hieronder kun je het gastenboek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha