De essentiële oliën die je helpen gewicht te verliezenEigenschappen van etherische oliën afvallen

Als u dun Er zijn veel natuurlijke bronnen die u kunt gebruiken om dit te bereiken. Naast voeding, massage en lichamelijke activiteit, kunt u ook gebruik maken van een aantal etherische oliën. Deze oliën zorgen voor eigenschappen die u toelaten om verlies gewicht effectief.

Aromatherapie is een alternatieve therapie die voordelen kunnen bieden als aanvulling op uw Afslankkuur. Een aantal essentiële oliën waarvan de eigenschappen oefenen een afslankend effect op het lichaam op verschillende manieren.


Wat essentiële oliën helpen gewicht te verliezen?

  • Grapefruit: De essentiële olie van grapefruit helpt vet te verbranden sneller. Om deze voordelen intern als extern kunnen worden gebruikt. Intern je kunt drinken een glas water met een druppel etherische olie van grapefruit vasten. Extern kunt u deze olie toe te passen in gebieden met adipositas.
  • Lavendel: De essentiële olie van lavendel helpt angst verminderen nerveus, die kan zich manifesteren als angst voor voedsel. Voor deze eigenschappen, zoals met de Grapefruit essentiële olie, kunt u toevoegen 1 druppel in een glas water en drink als je voelt angst.
  • Citroen: Deze essentiële olie helpt ontgiften van het lichaam en het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Nog meer dan consumeren op dezelfde wijze als de rest, kan uitwendig gebruik op de buik en massage verbetering van de darmtransit en verhogen diurese.

Naast deze zijn er nog andere essentiële oliën, zoals Salie olie, die de circulatie verbetert, de rozenolie dat is zuiverend en Olie witte berk die helpt bij het verwijderen overtollige vloeistof.

In alle gevallen, de etherische oliën kan geven afslankende voordelen, maar je moet voorzichtig zijn in het gebruik, omdat overmatig drinken kan leiden tot Bijwerkingen, bijvoorbeeld problemen, lever en nieren. Daarnaast is het gebruik ervan niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Vergeet niet dat alternatieve therapieën kan zeer nuttig zijn, maar je moet de medische consensus om te profiteren van hun sterke punten te nemen en te voorkomen dat de Bijwerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha