De computer zal me niet toestaan ​​om Taakbeheer te gebruiken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 10, 2015 Admin Computer 0 1


Windows Taakbeheer kunt u de diensten, processen en applicaties die draaien op uw systeem te monitoren. U kunt ook gebruik maken van Taakbeheer te starten en eindigen de taken, beoordelen het geheugen en CPU-gebruik, en de status van het netwerk. Task Manager is een belangrijk instrument dat kan helpen om de processen die op uw computer te beheren.Als Taakbeheer wordt grijs weergegeven pictogram op de taakbalk, of als u een foutmelding krijgt wanneer u probeert om Taakbeheer te starten, het hulpprogramma kan worden uitgeschakeld in het register. Om opnieuw in te schakelen Task Manager, moet u verwijderen of wijzigen van de juiste waarde in de Register-editor.

Meld u aan bij Windows met beheerdersrechten. Klik op "Start". Typ 'regedit' in het zoekveld.

Kies "regedit" uit zoekresultaten gevonden in het linkervenster. Navigeer door de map "HKEY_LOCAL_MACHINE", "Software", "Microsoft", "Windows" Current Version "en dan" Policies ".


Klik op "System". Kijk voor de waarde "DisableTskMgr." Dubbelklik op de waarde en type "0" in de "Value data", gevolgd door "OK", of markeer het item en druk op "Verwijderen." Klik op "Ja" om de prompt.

Start de computer opnieuw. Aanmelden bij Windows. U moet nu in staat zijn om toegang te krijgen tot de Task Manager.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha