De colorbar Glide Eye Pencil - Blackout 06 - Review & SwatchZacht en zweet Proof Eye Pencil - biedt wat het zegt !!


Een basic zwart oogpotlood is een essentieel onderdeel van de make-up kit van elk meisje. Hier is een van oogpotloden meest iconische van alle tijden - de Colorbar ik Glide Eye Pencil in Blackout.

Productomschrijving:

De I Glide Eye Pencil in Blackout is een ultra romig, supergladde zwarte eyeliner. Heeft ongelooflijke pigmentatie evenals uithoudingsvermogen en is zeker het belangrijkste element van mijn voorraad van make-up!


Lijst van ingrediënten:

Isododecaan, cyclopentasiloxaan, PEG/PPG - 19/19 dimethicon, synthetische was, gehydrogeneerde polydicyclopentadiene, nylon-12, alcoholen c20-40, prfluorononyl, dimethicon, polyglyceryl-4 diisostearate, polyethyleen, pentaerytrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhdrocinnamate, tocoferol , kan bevatten: c177019, c1 77.891, c17510, c177499, c1 c1 77.492 77000, 77007 c1

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 450 voor 1 GMS met een looptijd van 2 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met de Colorbar ik Glide Eye Pencil in Blackout:

Laten we beginnen met de verpakking. Het potlood is verkrijgbaar in een kartonnen doos in fijn zilver waarbij de ingrediënten en het product omschrijving geeft. Het potlood oog zelf is strak en zilver, met een zilveren dop van kunststof en een dikke band op de bodem met vermelding van de schaduw. De fabricagedatum en de vervaldatum informatie wordt vermeld op het potlood.

Komt naar de plot van dit potlood, ik heb maar twee woorden te beschrijven it- boterachtige glad! Het heeft een bijna geleiachtige consistentie en glijdt lijnen op mijn wimpers en moeiteloos drijven, zonder trekken of trekken. In tegenstelling tot andere oogpotloden ik gebruikt, die een wasachtige niet verlaat "Ik heb iets in mijn oog" gevoel na ik solliciteren.

Het geeft mijn ogen een satijnen afwerking "glossy" en sets binnen 30 seconden van de aanvraag, waarna het niet kan worden gekleurd. Dus als je probeert om een ​​zachte look vies te krijgen, moet u de liner, zodra het wordt toegepast vlekken. De voering geeft gitzwart matte kleur in één swipe- is het zwart potlood eyeliner die ik ooit heb ontmoet. De kleur blijft over zijn ogen met dezelfde intensiteit voor 6-7 uren gemakkelijk zonder helling, vlekken of schilferen. Het is ook volledig water en zweet proof reader die ik droeg deze voor bruiloften waar ik danste voor uren en de kleur blijft intact! Ik ben een persoon met de ogen extreem gevoelig en ik heb nooit een branderig gevoel of pijn had toen ik droeg dit shirt. Omdat het gelijkmatig en voorzichtig wordt toegepast, is volkomen veilig drijven.

Dankzij de ultra romige textuur, ik scherper het potlood letterlijk na elke eenmalig gebruik. Het potlood scherpt goed wanneer ik een puntenslijper Colorbar maar breekt of is stomp wanneer ik gebruik een andere puntenslijper. Vergeet niet om een ​​puntenslijper Colorbar kopen met deze, als u wilt voorkomen dat het verspillen product.

PS: Beste Colorbar, gelieve niet wandelt over de prijs van deze potloden ook! In de loop van twee jaar, de prijs van dit potlood werd gebracht van Rs.350 tot Rs.450. Terwijl ik denk nog steeds dat de kwaliteit van het potlood is vandaag de dag de moeite waard het prijskaartje, ik hoop van harte Colorbar niet opnieuw de prijs verhogen.

Samenvattend de voors en tegens van dit oogpotlood:

Pro:

  1. Single Shot geeft gitzwart met een satijnen afwerking
  2. Boterachtige gladde textuur die gemakkelijk glijdt over de ogen
  3. Stel bericht heel snel Application
  4. Maakt niet veer, vlok of smudge en blijft intact voor 7-8 uur
  5. Water en zweet proof volledig
  6. Niet verplaatst van de ogen als ze niet verwijderd met een make-up remover Eye

Tegen:

  1. Scherpte leidt tot een product afval
  2. Vrij duur voor de geleverde hoeveelheid

Mijn Product Rating:

5/5 (-.5 voor de prijs)

Ik zou dit product opnieuw kopen?

Ja! Ondanks de stijgende prijzen, zou ik zeker terug te kopen van dit product! Ik heb niet alleen dit potlood kwaliteit oog ondervonden up-to-date. Het levert op al haar beloften, en nog veel meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha