De Cinch Diet - Wat is het en wat zijn de voordelen?Niemand houdt van die lelijke lagen van vet rond hun middel of heupen. U kunt echter op een overschot flab gezet vanwege een aantal redenen, waaronder de sedentaire levensstijl, erfelijkheid, verslaving aan junk food, een trage stofwisseling, enz. Hoewel er verschillende gewichtsverlies diëten, het kiezen van de juiste keuze en vasthouden aan het bewijst een beproeving voor veel vrouwen met overgewicht en mannen.

Ze vinden het moeilijk om zich aan zacht voedsel en sla de verleiding van fast food op de lange termijn. Echter, er levensvatbare alternatieven voor deze mensen. Het dieet maakt Cinch keel naar chocolade, laat gaan gemakkelijk op calorieën en nog steeds vergoten overtollige flab! Klinkt interessant? Ik weet zeker dat je meer wilt weten over dit dieet dieter vriendelijke weten! Hier is alles wat je moet weten over voeding Cinch:


Wat is Cinch dieet?

Cinch dieet is een dieet van het gewichtsverlies met een regime van 30 dagen, waarmee je vier maaltijden per dag eten met een stuk van donkere chocolade. Cynthia Sass, een diëtist bekend, is de uitvinder van dit dieet en zijn boek 'Cinch! Veroveren Hunkeren Ponden, drop, en verliest centimeter 'is de basis van dit dieet. Het helpt om het metabolisme en de eliminatie van de knagende honger te optimaliseren.

Basics Cinch Dieet:

Vermogen aan de geplande tijd is zeer belangrijk in dit dieet. Je moet de eerste maaltijd binnen 1 uur na het wakker worden en de rest van de maaltijden moet tussen hen gebeurd zijn door een periode van 3 tot 5 uur eten. Het verhoogt je stofwisseling en regelt het niveau van suiker in het bloed.

U moet volle granen, mager vlees, produceren, kruiderijen en vet op basis van planten te combineren. U moet specerijen die hoog in natrium en calorieën zijn te gebruiken.

Twee fasen van Cinch Dieet:

De eerste fase van dit dieet heet fase "Fast Forward", die een duur van 5 dagen. In deze fase brainer dieetplan voor 5 dagen, is het toegestaan ​​om kleine hoeveelheden eieren, yoghurt, amandelen, frambozen en spinazie eten. Veganisten kunnen een aantal alternatieven te hebben. Deze voedingsmiddelen zijn voedzaam, maar ze zijn weinig calorieën. Voorstanders van het dieet Cinch zeggen dat dit stadium kan helpen schuur tot 8 pond.

De volgende fase is de fase 'Diet Core' wanneer u voedsel met de stofwisseling kan eten en vet te verbranden door het verhogen van de eigenschappen. Uw maaltijden zullen onder meer fruit of groenten, magere eiwitten, volle granen, specerijen zoals azijn, chili en plantaardige vetten. U kunt kiezen uit verschillende recepten die in het boek. De recepten zijn ontwikkeld met speciale aandacht voor de balans van vetten, koolhydraten en eiwitten tot gewichtsverlies en vetverbranding te helpen. De vijfde maaltijd van de dag bestaat uit chocolade met 70% cacao. Donkere chocolade fungeren als antioxidanten en stimuleert de vetverbranding in het lichaam. U moet ten minste 5 vegetarische maaltijden per week in dit plan te eten.

Wat je niet kunt eten:

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen en dranken die de volgelingen van het plan Cinch dieet niet mogen eten in een van de etappes. Koolzuurhoudende dranken, varkensvlees, is alcohol niet toegestaan. Verpakte levensmiddelen zijn ook niet toegestaan.

Rol van de oefening:

Bijna elke gewichtsverlies dieet benadrukt de rol van de oefening, en hun aanhangers zeggen dat regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het verhogen van de effecten van deze diëten. Hetzelfde geldt dit dieet ook. Sass adviseert volgelingen uit te kunnen werken voor een half uur gedurende 5 dagen per week.

Andere voordelen van Cinch Dieet:

Gewichtsverlies is niet het enige voordeel dat je kunt krijgen door het volgen van dit dieet.

Cinch Diet is ontworpen door een geregistreerde diëtist en koos voor de ingrediënten met uitgebreide onderzoek en zorg. Dit dieet heeft de volgende extra voordelen:

  • Helpt afhouden hartproblemen.
  • Helpt deal met slaapproblemen in de meting.
  • E georganiseerd, zodat er geen problemen bij voortzetting van de tweede fase, op basis van de lange termijn.

Als je zowat elk dieet hebben geprobeerd op de markt en onnodig, het is tijd berusten uw vertrouwen in dit dieet plan. Geschikt voor alle leeftijden, die u zal helpen in vorm te krijgen zonder te zweten.

U bent momenteel op een dieet? Werkt voor jou? Heb je geprobeerd het dieet Cinch? Laat uw ervaring niet met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha