De beste Weight Loss Klinieken in Hyderabad - Onze Top 10 PicksIedereen wil een fantastisch lichaam en goed gevormde hebben. Maar de prevalentie van obesitas in de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat de wens lijkt overdreven. Niet alleen kan obesitas omlaag brengen van het vertrouwen van een persoon, kan ook leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, en zelfs kanker. Dus als je woont in Hyderabad en zal naar verwachting fit en dun te krijgen, dan is dit artikel is voor jou. Hier is de lijst van de top 10 gewichtsverlies klinieken/centra van Hyderabad, dat zal u helpen uw gewenste vorm van het lichaam perfect te bereiken.

De 10 Centra voor gewichtsverlies in Hyderabad:

La Bella:

La Bella is opgericht in 2000. Met meer dan 11 jaar ervaring in de behandeling van obesitas, La Bella is een van de beste gewichtsverlies klinieken in Hyderabad en India, die overeenkomt met de internationale standaard. Verschillende therapieën, zoals het verlies van de duim, mesotherapie, body toning, tripolip therapie dun, figuurcorrectie en gel therapie lyoplytic worden aangeboden aan klanten. De behandelingen omvatten dieetadvisering, advies en constante medische evaluatie.


Contact: 040-66313599

Dr. Lall Voeding en Weight Loss Clinic:

Kliniek van Dr. Lall is bekend om zijn professionele, specifieke en goede faciliteiten. Dr. S. Lall is de oprichter van de kliniek. Zijn kliniek biedt een geheim systeem, dat helpt je gewicht te verliezen zeer snel. U kunt gemakkelijk verliezen 1 tot 2 kg per week met 10 minuten van leuke en eenvoudige oefeningen dagelijks. U kunt ook leren hoe je kunt het opzetten van een perfect plan van het gewichtsverlies voor jezelf. Dr. Lall geeft manieren om je stofwisseling te verhogen en werkt ook op uw eetgewoonten.

Contact: +91 9959730418

VLCC:

VLCC afslanken, fitness en beauty centra zijn gevestigd in heel India. Klinieken VLCC niet alleen zal helpen gewicht te verliezen en het bereiken van de perfecte lichaam fit, maar ook uw levensstijl te veranderen in een gezonde een. Er zijn acht klinieken VLCC in Hyderabad. Kies degene die het dichtst bij je, en bereid zijn om een ​​fantastisch lichaam te krijgen!

Herbalife:

Gewichtsverlies Herbalife is gevestigd in Dilsukhnagar. Biedt verschillende gewichtsverlies programma's die u zullen helpen die perfecte look die u wilt en slank lichaam te bereiken. Ze motiveren je ook om een ​​gezonde levensstijl te leiden en uw conditie te onderhouden.

Contact: + (91) -9492062931

Sri Sai Sanjeevini Nature Care Clinic:

Sri Sai Sanjeevini Clinic is een van de beste gewichtsverlies klinieken in Hyderabad. Biedt een verlies van 7 dagen van gewicht, verlies van de duim, en de versiering buik programma. Zij maken gebruik van natuurlijke behandeling voor gewichtsverlies, die geen bijwerkingen heeft. Het is gelegen in Banjara Hills en is 7 dagen per week geopend.

Contact: + (91) -40-66624549

Ageless:

Ageless India is een compleet centrum van schoonheidsverzorging en afslanking van het lichaam, die verschillende programma's van het gewichtsverlies biedt. U kunt knippen de buik tot 5 cm in 55 minuten! U kunt 10 kg gewicht te verminderen in 5 weken. Het is gelegen in het centrum van de stad-IT Hi-Tech.

Contact: + (91) -9000233344

Sanjeevini Nature Cure en Kinesitherapie Clinic:

Sanjeevini klinische aard remedie is de plek om te gaan als je wilt afvallen en gaan van vet naar fab. Ze bieden zeer betaalbare pakketten die full body massage met stoom en olijfolie met sessies van gewichtsverlies omvatten. Persoonlijke aandacht wordt gegeven aan elke klant.

Contact: + (91) -040-40204552

Kenmerken Cijfers N:

Cijfers Features n 'is gelegen in de SP weg en is een van de beste gewichtsverlies klinieken in Hyderabad. Ze bieden verschillende sessies van gewichtsverlies betaalbare en effectieve, inclusief geavanceerde segmentale lichaamssamenstelling analyse. Afspraak is verplicht.

Contact: + (91) -040-66204604

Vibes:

Vibes is een afslankende en gewichtsverlies centrum, dat vier klinieken in Hyderabad heeft. Deze bevinden zich in Hyderabad, Kukatpally, Madhapur en Banjara Hills. Ze bieden verschillende gewichtsverlies, body toning en verstevigende body programma's die helpen om een ​​slank lichaam en fit te krijgen.

Novocare:

Last but not least op onze lijst is het afslanken Novocare en Kliniek Esthetische. Het doel van deze Afslankingscentrum is kwaliteitsgezondheidszorg behandelingen, waaronder gewichtsverlies, pigmentatie, de niet-chirurgische liposuctie, liposuctie en andere chirurgische behandelingen voor de huid en het haar verschaffen. Het is gelegen in Himayath Nagar, net boven de food court van de Mc Donald.

Contact: + (91) -040-6453 9898

Dit was de lijst van top 10 gewichtsverlies klinieken in Hyderabad. Dus, niet verschuilen achter lagen van vet is prachtig. De check-in op elk van deze klinieken naar de nieuwe u onthullen!

Als je iets te delen of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via elk kanaal van sociale netwerken of via de commentaren hieronder.

Het roepen SMS verzenden Toevoegen aan Skype Je zult Skype CreditFree via Skype nodig
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha