De beste sieraden GereedschapDe tools die nodig zijn om sieraden te maken variëren sterk afhankelijk van het materiaal en de stijl van het stuk aan de gang. Kettingen en oorbellen eenvoudige vereisen verschillende draagbare instrumenten, zoals een tang en draad kotters, terwijl de ingewikkelde ontwerpen en gecompliceerde behoefte meer geavanceerde tools. De productie van sieraden is een populaire hobby, en de meeste van de tools zijn beschikbaar om te kopen bij ambachtelijke winkels of bij online winkels.

Tangen

Tangen zijn een van de meest voorkomende instrumenten in het maken van sieraden. Tangen laptops zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met inbegrip van ronde, vierkante, ketting neus of neus gebogen. Tang worden gebruikt om te vergrendelen, bout, vast te houden en te vouwen en sieraden bevindingen.

Draadscharen

Een mes, ook wel bekend als een kniptang, is een handheld instrument met twee scherpe messen die kunnen snijden door de draad en lakens zacht. Door hun scherpe messen, moet draadsnijders alleen onder toezicht van volwassenen worden gebruikt.


Sieraden Hammer

Een hamer sieraden, ook bekend als een hamer meting wordt harden, deuken en plat plaatwerk en draad. Sommige hamers op jacht naar double-ended, met een afgeronde rand en een vlakke rand, waardoor juweliers om verschillende effecten op het metaal te creëren.

terminal

Een klem of werkbank wordt gebruikt om veilig een sieraad en voorkomen dat deze beweegt. Het artikel sieraden wordt geplaatst de metalen klem, die vervolgens wordt vastgezet met een schroef systeem om het in positie te houden.

Anvil

Het aambeeld is een blok metaal, meestal gemaakt van gesmeed staal of ijzer, dat de oppervlakken van werk beschermt, terwijl de productie van sieraden. Het helpt ook om een ​​gladde afwerking te krijgen op de elementen van metalen sieraden wanneer hameren.

Zagen

Zagen en messen zijn ontworpen om sieraden te snijden zorgvuldig te rollen, waardoor ontwerpers om unieke en ongewone gevormde elementen te creëren.

Bestand

File gladde ruwe metalen of scherpe randen aan een schone, professionele afwerking te creëren. De bestanden zijn verkrijgbaar in een reeks van verschillende korrels, die zijn ontworpen voor gebruik op materialen van verschillende hardheid.

Ruler

Een liniaal wordt gebruikt om de draad te meten en maken sieraden ontwerpen. De juwelier kan een tekening met behulp van een liniaal en een pen sieraden niet-permanent te markeren en meet het ontwerp patroon direct op het blad te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha