De beste nummers om te spelen met vuurwerkEerst komt de boom, dan is het hoofd kijkt omhoog in de hoop te worden verblind door de weergave van vuur kleur - en als het vuurwerk wow het publiek, de 'oooh' en 'ahhs "en applaus te horen is in alle het stadion. Het effect van vuurwerk op het publiek, zowel bij een Fourth of July of oud en nieuw evenement eerst voetbal tijd of het einde van een modeshow, is opgeroepen van buiten de schoonheid en de opwinding van elk scherm burst . Als thema van de film memorabel, de soundtrack voor het vuurwerk speelt een zeer belangrijke ondersteunende rol. Die muziek kan veranderen je stemming is geen geheim. Algemeen voor een show van vuurwerk, een soundtrack die de vrolijke verwachtingen oproept en opwinding werkt het beste, maar de keuze is afhankelijk van het evenement.

Vier Onafhankelijkheid

Het spreekt voor zich dat de "Star Spangled Banner", het volkslied van de Verenigde Staten, is het eerste nummer Amerikanen associëren met 4 juli vuurwerk, maar er zijn andere patriottische thema's die het werk net zo goed doen.

Zo kan John Philip Sousa's 'Stars and Stripes Forever' hetzelfde gevoel van Amerikanisme te roepen. U kunt ook gebruik maken van een militair thema, zoals Sousa "Semper Fidelis" of "Anchors Aweigh," het lied van de Marine, die kan net zo zwaar op patriottisme. Als je echt indruk wilt maken patroons, kon je speelt "Hail to the Chief", of als al het andere faalt, "God Bless America".


Classic Opwinding

Klassieke muziek heeft een aantal van de beste soundtracks voor vuurwerk. "Ode aan de Vreugde" uit Beethoven is zowel opwindend en spannend. De robuuste "Ouverture 1812" met zijn canon-vuren uiteindelijke climax heeft gespeeld in veel vuurwerk sinds de Boston Pops uitgevoerd in 1974 in een Fourth of July concert. Voor zijn populariteit tot 4 juli vuurwerk, Tsjaikovski's klassieker gebaseerd op Napoleons invasie van Rusland en de terugtocht werd vooral bekend in de Verenigde Staten met de soundtracks van films, zoals de liefdesscène van Woody Allen van de "Banaan" en een donkere aanpassing in "V for Vendetta." Breng de opwinding, en een "Hi Ho Silver" met de "William Tell Overture" van Gioachino Rossini. Ouverture tot de opera Franse opende ook de populaire 1950 tv-serie, "The Lone Ranger".

Sound Hollywood

Enkele van de grootste van de hedendaagse muziek is gecomponeerd voor Hollywood en zijn uitstekende keuzes voor het vuurwerk. Het thema van John Williams voor de originele "Superman" vult het publiek met inspiratie. Het thema van "Batman" gecreëerd door Danny Elfman voor de film superheld donkerder Timothy Burton, roept spanning en mysterie. Andere onderwerpen zijn film "Jurassic Park", "Requiem for a Dream", of iets om onmiddellijke Music, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor een groot percentage van de aanstekelijke muziek gebruikt in filmtrailers.

Songs of sport

Als het vuurwerk is voor een voetbalwedstrijd half-time event of andere sporten, waaronder de strijd lied van het team, gespeeld door de band. Of overwegen de muziek gespeeld door grote muzikanten in vuurwerk-burst laser-licht schieten Super Bowl half-time, en het spelen van rock 'n' roll van The Who klassieke, jazz van Duke Ellington, Michael Jackson en popsongs film geïnspireerd door Disney.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha