DE beste meisje Nagellakken Met Champions - Onze Top 10Als heldere, funky kleuren met veel glitter en texturen zijn wat je wilt, hier is de perfecte merk voor jou. Transparanten LA meisje komen in een verscheidenheid van kleuren, transparanten knetteren, matte afwerking, email magnetische en nog veel meer om uit te kiezen. Al hun poetsmiddelen zijn dierproefvrij. Hier is mijn lijst van de top 10 LA Girls glazuren door hun verscheidenheid.

LA meisje nagellak swatches


LA meisje Rockstar: Overdose

Via bron

Als u houdt van glitter heeft me zo veel, dit is de nagellak die u moet hebben. Overdosering is een mengsel van blauw, magenta, paars en een beetje 'van zilver glitter. Het lijkt bijna als een blad op aanvraag. U kunt de dekking te krijgen, zelfs in ongeveer drie of vier handen, maar dit beter in lagen van emaille paars of zwart moet zoeken naar de glitters om echt uit springen.

LA meisje Cracked: Fracture

Via bron

Crackle poetsmiddelen weigeren te gaan van stijl, omdat ze voor het eerst naar buiten kwam. Hier is een ander aan de lange lijst van beschikbare gekraak. Fracture is een fel metallic paars craquelé glazuur. Koppel dit aan een lichtere tint of een gouden of zilveren nagellak voor een mooie uitstraling. Een enkele laag van glazuur dikte zaden zal het craquelé-effect te krijgen.

LA meisje magnetisch: magnetisch veld

Via bron

Magnetisch veld is een glanzende glazuur magnetische blauw. Enkele voordelen van de LA vrouwen dan bij andere magnetische transparanten is dat elke glazuur heeft een ander ontwerp van de magneet en de magneet kan vanaf de bovenkant van het deksel worden verwijderd. Magnetisch veld is wat wordt genoemd als het model Star Burst. Breng een dun laagje en laten drogen. Volg met een andere jas en als het nog nat is, gebruik dan onmiddellijk de magneet. Je krijgt het voordeel van een magnetisch metaal en een glazuur in één. Als je wilt niet wilt dat het magnetisch effect, kunt u ook het glazuur alleen toe te passen.

LA meisje Addict: Disorder

Via bron

Onlangs bleek grijs voorkeur voor mijn laagje glitter poetsmiddelen in plaats van zwart. Stoornis is een glazuur nogal grijs met een vleugje goud shimmer. Een zeldzame combinatie, denk ik, te combineren op grijs met goud. Vereist drie handen.

LA meisje Addict: Sensation

Via bron

Natuurlijk is deze lijst zou onvolledig zijn zonder een roos te zijn. Sensation is een fel roze fuchsia met wat goud shimmer erin. De glitter van goud is mooi en belangrijk in deze.

LA meisje Fruitige Perzik Sparkling

Via bron

Sparkling Vissen is mijn favoriet van de partij. Het is een prachtige emaille wankele knipperende paars tot roze naar oranje naar goud. Het lijkt misschien niet zo indrukwekkend in de fles, maar laag over een glazuur donker naar haar ware schoonheid te zien. Het is mogelijk om het grootste aantal handen dat u wilt, afhankelijk van de hoeveelheid glitter gewenste overlappen.

LA meisje Fruitig: Blackberry Zalige

Via bron

Een ander mooi emaille dragen voor een avondje uit. Zalige Blackberry is een glazuur kleur rode wijn en gouden shimmer. Dit zal ook leuk voor speciale gelegenheden. Vereist drie handen.

LA meisje Metaal Metalen: antiek goud

Via bron

Ori levendig zijn algemeen beschikbaar in nagellak, maar antiek goud zijn vrij zeldzaam. Het is een groenige - goud emaille met een metallic finish. Vereist twee handen.

LA meisje Metaal Metalen: Copper Alloy

Via bron

Koperlegering komt uit dezelfde familie Antique Gold. Een mooie metallic oranje - Poolse koper die perfect zijn voor het najaar zou zijn. Vereist twee handen.

LA Girls Glitter Addict: Nostalgische

Last but not least, veel glitter! Nostalgische is een duidelijke glazuur licht gekleurd met fijne en grove glitters wintertaling. U kunt het glazuur alleen dragen, maar gelaagdheid op zwart zou geweldig zijn. Aantal lagen varieert met de benodigde hoeveelheid glitter.

Dit zijn de beste in mijn mening! Niet laat het me weten als je het eens in de reacties hieronder.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha