De beste manier om te drogen bloemenGedroogde bloemen zijn een eenvoudige en effectieve manier om een ​​huis te versieren. Het droogproces is relatief eenvoudig en zodra de bloemen gedroogd onderhoudsarm. Het andere voordeel is dat een regeling van gedroogde bloemen zal duren voor maanden. Het belangrijkste proces dat de bloemen drogen wordt het vocht zoveel mogelijk te verwijderen, met behoud van zoveel mogelijk van de oorspronkelijke vorm mogelijk. De eenvoudigste manier om te drogen bloemen is om ze te laten drogen aan de lucht. Als de tijd is een probleem, een magnetron is een andere optie.

Air Drogen

Selecteer de beste bloemen. Eventuele gebreken in de bloemen worden en meer benadrukt als gedroogde bloemen. Kies bloemen die in verschillende stadia van bloei, van knoppen tot volledig open bloemen. De beste tijd om bloemen te plukken is laat in de ochtend als ze droog zijn door de zon, maar nog niet verwelkt.

Drogen oven

Leg de stengels samen in kleine groepen. Wikkel elastiekjes rond de stelen om ze bij elkaar te houden. Verwijdert dode bladeren van de bloemen.


Hang de bloemen ondersteboven op een droge, donkere en koele. Een kast of kelder droog is ideaal. De duisternis spaart de kleur van de bloemen als zij drogen. Laat de bloemen drogen 2-3 weken.

Plaats één centimeter van silicagel in een magnetron-proof container. Zet bloemen in de houder en bedek met een centimeter silicagel. Silicagel kunnen worden gekocht bij een hobby winkel of ambacht. Dicht de container zodat het luchtdicht.

MAGNETRON bloemen voor drie minuten. Laat de tank afkoelen gedurende 20 minuten voor opening.

Controleer om te zien of de bloemen zijn droog. Als de bloemen zijn droog, verwijder voorzichtig uit de container.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha