De belangrijkste factor voor de ontwikkeling van osteoporose genetischSommige vrouwen hebben meer kans dan anderen om te hebben

Osteoporose

. Hetzelfde geldt voor post-menopauzale vrouwen. Er zijn vrouwen die tonen duidelijke symptomen en anderen helemaal niets niet in de gaten. En als je nodig hebt om te overwegen zijn een aantal factoren die het bot zwakker en kunnen leiden dat daarom een ​​hoog risico op factuur. Ten eerste, een vrouw die heup, knie of pols heeft gebroken door een Osteoporose heeft een hoge waarschijnlijkheid van pauze. De belangrijkste factor voor de ontwikkeling van een Osteoporose is genetisch bepaald, 70% wordt aan ons geleverd door vererving. Dan zijn er de factoren die dit kan maken botdichtheid of zelfs ondermijnen sneller aan het begin en produceren een aantal hiaten in het bot verkalking, wat resulteert in een Osteoporose. Als we een vrouw Premenopauzale ook densitometry in het bereik bijna Osteoporose, maar om goede algemene maatregelen doen; een goede calciuminname of lichaamsbeweging, het was niet om iets anders te doen, want terwijl deze ovulatie, terwijl hun vrouwelijke geslachtshormonen is al op wacht correct. En 'als het gaat menopauze als je zorgen te maken als deze patiënt vereist extra behandeling of niet. De kinderen moeten preventie te doen, met name in de adolescentie begon, met een bijdrage van calcium en de juiste oefeningen. Dr Luis Perez Edo, reumatoloog en verantwoordelijk voor het botmetabolisme eenheid in het ziekenhuis del Mar in Barcelona helpt ons begrijpen van de vragen als:
  • Wat bepaalt een vrouw ontwikkelen van osteoporose?
  • Het kan gebeuren dat twee tweelingzussen, heb je een lage botdichtheid en nergens anders?
  • Bij het geven van medische behandeling van osteoporose bij vrouwen?
  • Hoe weet u het gerechtvaardigd dat drugs voortdurend voor een vrouw die beweert malaise en plaats test bevestigt een hoog risico op fracturen?
  • Heb je bewijs dat een vrouw die breekt kan terugkeren naar fractuur na weinig, als er niets wordt gedaan?
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha