De Ayurvedische behandeling voor gezichtEen gezonde huid verlichting en shows. We kunnen gebruik maken van een honderdtal cosmetica, maar toch, kan de lichte gloed van een gezonde huid en vlekkeloos niet vals zijn. Dit is waarom we allemaal van dromen op het krijgen van een gratis huid helder en smet. Sommige kiezen voor dure salon behandelingen, terwijl een paar anderen zijn gebaseerd op zelfgemaakte recepten. Het goede ding over het huis op basis van recepten is dat het geen schadelijke chemicaliën en daarom zijn er geen bijwerkingen. De 'slechts een diamant kan een diamant principe snijden is niet echt overal toepasbaar.

Een chemisch, ongeacht hoe zorgvuldig geformuleerd, is nog steeds een chemische stof. Hoewel het zeer gunstig voor een doel kan zijn, kunnen we niet voorbijgaan aan het feit dat het een ander effect, dat is niet al te goed kan hebben. Soms de bijwerkingen zijn veel schadelijker dan het echte probleem dat steeds behandeld. Dit is waar de natuurlijke en ayurvedische oplossingen zijn beter. Ze misschien langzamer showresultaten maar u kunt verzekerd zijn van het feit dat de resultaten betrouwbaarder zijn en met minder bijwerkingen.


Ayurvedische behandelingen effectiever voor het gezicht

Melk:

Melk is een uitstekende natuurlijke reinigingsmiddel dat geschikt is voor alle huidtypes. Neem 1-2 eetlepels. van rauwe melk, en aan het, voeg een snufje kurkuma poeder. Dompel een watje en veeg het hele gezicht en laat gedurende 5 minuten. Deze cleanser verwijdert al het vuil van de huid, hydrateert de huid en geeft een mooi licht.

Honing en citroen masker:

Als u op zoek bent naar een Ayurvedische behandeling voor pigmentvlekken op het gezicht, dan is dit het! Het bevat anti-oxidant en hydraterende eigenschappen die reinigt en verlicht de huid. Neem een ​​eetlepel honing (bij voorkeur rauwe, biologische honing), voeg 3-5 druppels vers citroensap en toe te passen op het gezicht en laat het verblijf op je gezicht gedurende 10-15 minuten. Wassen met water en ontdek een zachte, gloeiende huid in een mum van tijd.

Pakket van kruiden:

Gram bloem (besan) pack voor saai: Dit is een van de meest effectieve, efficiënte manier om zeer donkere huid te comprimeren. De exfoliërende werking verwijdert dode huidcellen, verwijdert tan, en is zeer beroemd ayurvedische remedie tegen vlekken ook. 1 el nemen. kikkererwten bloem in een kom, voeg een paar druppels citroensap, een snuifje kurkuma poeder en voeg water of rauwe melk is gestegen tot een pasta te bereiden. Breng de verpakking op schone gezicht, en laat het verblijf op uw gezicht voor tien minuten. Regelmatig gebruik zal een zachte, soepele en gloeiende huid te krijgen, en langzaam, zal vlekkerige huid te vervagen. Er is een ander pakket dat tan gezicht brengt af als dit doet. Het is absoluut duidelijk de huid van alle smurrie en bruin, en geeft een gloed als extra stimulans.

Drink veel water:

Tenminste 8-10 glazen moeten de huid gehydrateerd van binnenuit te houden. U kunt ook een vleugje honing en citroen water. Koud water verbrandt meer calorieën dan het lichaam nodig heeft om de temperatuur vóór gebruik te brengen. Op deze manier, je calorieën te verbranden. Het water is ook nodig om de werking van alle organen optimaal te handhaven.

Krijg 6-8 uur slaap:

Het doel van het krijgen van ten minste 7 uur slaap per nacht. Oefening regelmatig als het bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen uit het lichaam, en houdt het lichaam en de huid gezond.

Inprenten van de bovenstaande tips ayurvedische in je dagelijkse leven. Wij beloven u een enorme verandering in een paar weeks.Do merken om een ​​reactie achter te laten en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha