De 7 beste Lux Soaps beschikbaar in IndiaLux is de oudste bar en meest iconische schoonheid en baden in India. Het is het grootste merk van zeep verkocht in de wereld en is de nummer een merk van zeep in India. Een aantal van de mooiste en meest glamoureuze sterren van de wereld hebben dit merk onderschreven door de jaren heen, van Leela Chitnis naar Katrina Kaif. Het merk stimuleert vrouwen om hun schoonheid te uiten, waardoor ze een ongelooflijk gevoel elke keer dat u dit product te gebruiken. Hier tellen we een aantal van de beste Lux zeep India.

Meest populaire Lux Soaps


Lux Purple Lotus & Cream Soap:

Dit lux zeep is verrijkt met prachtige paarse lotus paars en crème die zal u helpen om de huid zijdezacht. Het heeft een aangename geur die blijft hangen voor een paar uur wasplaats. De romige formule en etherische oliën in deze zeep houdt de huid goed gehydrateerd en de huid na het wassen niet te drogen. De zeep schuimt goed en wast gemakkelijk af zodat er geen zeepresten achter.

Lux Fresh Splash Soap:

Dit Lux schoonheid zeep is doordrenkt met mint groene zee koeling, zee mineralen en verfijnde geur die het maakt beter voor uw badkamer in de vroege ochtend. De zeep geeft energie aan het lichaam en maakt de huid dof, scherp en fris. De zeep geeft een koel gevoel op de huid tijdens het baden en maakt het lichaam geurige en opgewonden.

Lux Soap roomwit:

Actualiseren en aan te vullen van de huid na een lange dag werken met lux witte crème. Deze zeep is verrijkt met hydraterende Zwitserse ultra zorg dat de bar zo romig dat voelt als dallop crème in de hand maakt. De soap produceert een luxe schuim en zachtjes glijdt op de huid om het glad en gehydrateerd.

Lux International Soap:

Deze zeep schoonheid zal zeker voelt u zich als een internationale ster en zal uw talloze complimenten hebben op je huid helder en gezond. Deze zeep bereikt de huidlagen optimale hydratatie en maakt de huid zacht, soepel en elastisch. De zeep houdt het vocht en de natuurlijke pH van de huid om het gezond en stralend uit binnen te houden.

Lux Sandal & Cream Soap:

Lux sandelhout zeep en crème wordt geleverd met het goede van melk room en sandelhout Ubtan. De zeep verwijdert vuil en onzuiverheden van de huid om het gezond en gezuiverd te maken. Regelmatig gebruik van deze zeep lichter ook en verheldert de huid toon. Haar bochtige vorm alleen helpt u om een ​​betere grip tijdens het baden hebben. Het heeft een aangename geur van sandelhout die blijft hangen voor een tijdje wasplaats.

Lux Strawberry & Cream Soap:

Deze zeep is doordrenkt met ontspannende essentiële oliën Zwitserse aardbeien en crème die hydratatie en vocht geeft aan de huid. De zeep ruikt naar aardbeien en produceert een rijke romige schuim om de huid zichtbaar zachter en gladder te maken. In tegenstelling tot gewone bad zeep, dit is niet de huid droog of maak het na het wassen elastisch. De huid voelt veel gladder en zachter dan voorheen. De aardbeien in deze zeep verschaft antioxidanten om de huid die fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Lux Peach & Cream Soap:

Deze zeep bevat perziken en room als zijn actieve ingrediënten en is geformuleerd om schoonheden van een droge huid. Peach is bekend om zijn hydraterende en maakt droge huid gladder en zachter dan voorheen. De geur is delicaat en vrouwelijk en lathers heel goed op de huid van zijn vuil en onzuiverheden te reinigen. Schuimen zeep rijkelijk om de huid schoon te maken en wast gemakkelijk af.

Dus dit zijn de beste zeep Lux. Wat doe je het liefst? Laat een reactie achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha