De 25 mooiste gele bloemen"De bloemen maken altijd mensen beter, gelukkiger en behulpzaam, ze zijn zonneschijn, voedsel en medicijnen voor de ziel" - Luther Burbank.

De Amerikaanse botanicus en tuinbouwer sprak over zijn persoonlijke ervaring. Hij werkte met bloemen in zijn illustere carrière. Het is waar dat de bloemen maken ons gelukkig. We gave bloemen op speciale gelegenheden en ook om iemand op te vrolijken wanneer u lijdt aan een ziekte of depressie. Bijna elke bloem heeft een belangrijke betekenis of symboliek wordt begrepen door de meerderheid van de maatschappij.


Er zijn ook een aantal betekenissen verbonden met elke bloem op basis van de kleur. Gele bloemen vol geluk en zijn bekend over de hele wereld als een symbool van vriendschap. Deze delicate bloemen tonen warmte en mededogen en de banden van vriendschap te vernieuwen.

Geel is een vrolijke kleur en is bijna onmogelijk om niet te lachen als je een bos van gele bloemen. Het is een van de beste kleuren om uit te kiezen als je probeert op te vrolijken iemand als de kleur roept gevoelens van vreugde en geluk. Zij vertegenwoordigen ook de vreugde, een nieuw begin, geluk, zuiverheid en intellectuele energie. Ze zijn ook een populaire keuze op de werkvloer om waardering te tonen voor een job well done.

Laten we eens een diepere kijk in de meest mooie gele bloemen:

Zonnebloemen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rachel Kramer

De zonnebloemen zijn een van de welbekende gele bloemen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn zonnebloem connotatie aan de zon in de vorm van geluk om mensen te brengen. Zonnebloemen voegen levendigheid aan het milieu en zijn het best geschikt voor een zomerse bruiloft en uw verblijf.

Chrysant:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door TinTin Yu

Deze bloemen donkergeel symboliseren optimisme en hoop. Het is ook van mening dat als een persoon presenteert u met een bos van chrysanten, betekent dit dat hij/zij is uw geheime aanbidder.

Black Eyed Susan:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jack Pearce

Deze bloemen kijken vrij gelijkaardig aan de zonnebloem, behalve dat hun blaadjes op grote schaal worden verdeeld. Dit zonnige gele bloem heeft een groot hart vormige chocolade oog van waaruit het zijn naam ontleent. The Black Eyed Susan bloem symboliseert aanmoediging. Dit geweldige bloem is perfect voor diploma-uitreikingen.

Gele Rozen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Andreanna Moya Fotografie

Roos is een van de meest populaire bloemen. Ze komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Terwijl de meeste van de rozen brengen passie, liefde en romantiek, een gele roos bloem staat symbool voor de lente, vriendschap, waardering en toewijding. Ze zijn perfect voor diploma-uitreikingen, te feliciteren, baby douches, en andere gelegenheden joviale uiten.

Gele tulpen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Rob Hooft

Tulpen zijn een van de mooiste bloemen in de wereld, die de schoonheid in elk element om hen te bewegen. Tulp is de nationale bloem van Iran en Turkije. Symboliseert een gevoel van volmaakte liefde en genegenheid. Gele tulpen werden in eerste instantie geassocieerd met onbeantwoorde liefde, maar nu staat voor geluk, de zon en de warmte.

Gele Dahlia:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door FD Richards

Dalia verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Haar bloemblaadje kan stekelig, ronde, of dun zijn. Dalia geel is een symbool van toewijding en band die eeuwig duurt. Indien gegeven als een geschenk, drukt gevoelens van elegantie en waardigheid.

Calla Lelies:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Lynn Willis

In tegenstelling tot zijn naam, calla lelies zijn niet en zijn op geen enkele wijze verband houdt met de lelie familie. Zij zijn lid van de familie Araceae, die bloemen als Anthurium en caladiums omvat. Dit fantastische bloem bloeit vanaf de top van een stengel dik en sterk lijkt op trompetvormige opgerold papier. Een groep van gele lelies kan een prachtige aanvulling op de tuin en is een absolute favoriet in de decoratie van het huis.

Pioenen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door FD Richards

Pioenen zijn inheems in Azië, Zuid-Europa en Noord-West-Amerika. Pioenen worden beschouwd als een symbool van rijkdom, geluk en geluk en vertegenwoordigt de elegantie en kalmte. Ze komen in de kleuren zoals rood, wit en geel.

Strelitzia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door glenn_e_wilson

De algemene naam van deze bloem is 'paradijsvogel'. Deze unieke bloem ziet eruit als de echte vogel van het paradijs. De ongebruikelijke vorm en heldere kleuren van deze bloem gemaakt van de ontwerper favoriete bloem.

Narcissen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door JKehoe_Photos

Narcissus bloemen zijn zacht en rust die respect en mededogen te vertegenwoordigen. De prachtige kleuren van narcissen creëren een ideale omgeving voor boeketten.

1 Stella d 'Oro Daylily:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rusty Clark

Deze bekroonde gele bloem is een van de meest opvallende gele bloemen. Stella de Oro daglelie gaat 'gouden ster'.

1 Gele Hydrangea:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Chris Barry

Hortensia plant is afkomstig uit Noord-Amerika en is verkrijgbaar in landen als Korea, Indonesië en China. Ortensia Geel wordt vaak gebruikt voor de bruiloft. Het wordt gebruikt om dankbaarheid te uiten.

1 Iris:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door brx0

Hier is nog een mooie gele bloem, de bloem van de Iris! Genoemd naar de godin van de regenboog. Er zijn ongeveer 100 variëteiten van de gele lis. Gele lis betekent passie en werd vaak gebruikt door vrijers Victorianen om de diepte van hun gevoelens te tonen.

1 Goudsbloem:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Derek Markham

Goudsbloem bloemen zijn erg populair bloemen die ideaal zijn voor de teelt in de tuinen zijn. Mensen meestal voorkomen dat deze bloem en wordt weinig gebruikt in bloemstuk net als de pijn, wreedheid en jaloezie. Wat cultuur associeert ook deze bloem met de dood als ze spelen een belangrijke rol op de Dag van Dead.In India, hoewel het wordt beschouwd als een gunstige bloem en wordt gebruikt in kransen en bloemen decoraties bruiloft gerelateerde.

1 Graham Thomas Rose:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door chipmunk_1

De roos Graham Thomas is een van de mooiste gele rozen. Deze geurende bloem deur dubbele bloemen geel goud. Deze bloemen zijn meestal diep gouden kleur wanneer ze nieuw zijn, en draai lichter naarmate ze ouder worden. Deze mooie bloem is zeer geurig en geuren van rozen verse thee.

1 Gele Orchideeën:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Liz West

Orchideeën zijn de meest favoriete decoratieve bloemen die komen in verschillende maten en kleuren zoals wit, geel en blauw, paars, rood en ga zo maar door. Gele orchideeën vertegenwoordigen vruchtbaarheid, royalty en uitmuntendheid. Deze felgekleurde bloemen worden vaak gebruikt in huwelijksceremonies en bloemstukken. Deze bloem voegt een elegante smaak voor elke bloemstuk. Er zijn twee belangrijke varianten van gele orchideeën, terrestrische en epifyten. Een delicate schoonheid aan de ogen, zal gele orchidee een perfecte aanvulling op de ontvanger zijn.

1 Yellow Hibiscus:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Randi Deuro

Yellow Hibiscus is een verscheidenheid van hibiscus bloem, die vaak geassocieerd met Hawaï. Het is een teken van vriendschap en symboliseert de platonische liefde. Het staat ook voor de schoonheid en de exotische charme.

1 Gele Anjer:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Hazel spuiten

Gele anjers zijn heldere en levendige bloemen die de zon kan toevoegen aan het leven van iedereen. Samen met hun zoete geur, deze bloem speelt ook een sterke betekenis, maar negatief met zichzelf. Gele anjer staat voor afwijzing en teleurstelling. Dus de volgende keer wel twee keer bedenken voordat u deze prachtige bloem proberen om iedereen.

1 Freesia:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Toshiyuki IMAI

Freesia's zijn verkrijgbaar in een regenboog van kleuren en geven een geur hemels. Freesia's zijn de traditionele bloem voor een zevende huwelijksverjaardag. Deze bloem duurzaamheid betekent vriendschap en onschuld. Het symboliseert ook het vertrouwen en wordt vaak gebruikt tijdens de bruiloft gelegenheid.

Ranunculus:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door janeyhenning

Gesmoord in rijke gouden gele tint, heeft deze bloem lang geprezen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Ranunculus, ook wel bekend als boterbloem, verkrijgbaar in diverse kleuren en elke kleur heeft een speciale betekenis met zichzelf. Boterbloem geel staat voor bedazzled. Deze bloem is ideaal voor degenen die willen hun liefde voor hun geliefde.

2 Acacia:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door John Tann

De gele acacia wordt beschouwd als een waar symbool van vriendschap. Naast de schoonheid, deze bloem ook andere belangrijke toepassingen. Deze bloem wordt meestal gebruikt als een natuurlijke bron van parfums en essentiële oliën. De gele acacia symboliseert de liefde in de geheime taal van bloemen.

2 Golden Columbine:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Toshiyuki IMAI

De Columbine is een van de mooiste wilde bloemen. Dit soort bloem staat bekend om het verspreiden van liefde en vreugde rond. Deze wilde bloemen brengen een aantal betekenissen in zich. Het onderscheidt zich door de dwaasheid vanwege zijn gelijkenis met de hoed van een nar. Er werd ook beschouwd als pech te brengen, indien uitgerust met een vrouw. Aan de andere kant, deze bloem staat ook symbool voor de onschuld van de Maagd Maria. De bloemblaadjes van Columbine goud symboliseren de zeven gaven van de Geest.

2 Gele Primrose:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Helena

De Primrose is een groep van kleine bloemen die thuishoren in het noordelijk halfrond en de bloei in het voorjaar zijn. Primrose is lid sleutelbloem soort en is een deel van de familie Primulaceae. De bloemen vallen op in plaats van op zoek naar hun rozetten van basale bladeren die eruit ziet als een sla. Traditionele betekenis van sleutelbloem is: 'Ik kan niet leven zonder jou'. Dus sleutelbloembloem is een perfect cadeau voor uw geliefde. In de taal van bloemen, sleutelbloem geel symboliseert jonge liefde.

2 Kompas Bloem:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Joshua Mayer

De Compass bloem behoort tot de familie Asteraceae, de botanische naam te zijn Silphium. Er wordt aangenomen dat de vinger van God is opgehangen aan haar fragiele stam tot directe reis reiziger. Deze mooie bloem heeft ook een aantal geneeskrachtige eigenschappen en wordt vaak gebruikt om reuma en klieren vergrotingen te behandelen.

2 Coreopsis:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Ann Oro

De levendige gele bloem staat symbool voor hoop en toewijding en wordt vaak gegeven aan nabestaanden mensen om een ​​beetje 'van vreugde om hun sombere dag brengen. Dus Coreopsis staat voor vrolijkheid.

Dus nu dat jij de symboliek en betekenissen die aan de bloemen, maakt gifting bloemen des te meer attent. Vooral de bloemen zijn rustgevend en opbeurend voor de zintuigen. Geniet van de natuurlijke schoonheid en de verspreiding van goede karma om een ​​gele roos boeket voor uw buurt en dierbaar zijn deze keer geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha