De 10 voedzaam voedsel om gezonde ogen te houdenJij bent een van die mensen die zich niet bewust van de betekenis van voeding? Je weet dat het erg belangrijk is om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen te behouden voor een gezond lichaam, geest en ziel? Zo ja, dan moet je ook weten dat er specifieke voedingsbehoeften van de verschillende delen van het lichaam en hun goede werking. Dit geldt ook voor de gezondheid oog en gezicht.

Volgens de onderzoekers, zal voldoende voeding in de vorm van vitamines en mineralen de ogen in perfecte conditie te houden en weg van verschillende kwalen. Deze gids zal u helpen met de top 10 voedingsmiddelen die blindelings kunnen worden geacht voldoende voedingsstoffen voor de ogen. Check ze uit.


Voeding voor Ogen

Wortelen:

De hoge niveaus van bèta-caroteen in wortels zijn verantwoordelijk voor de goede gezondheid van de ogen. Het is een vorm van vitamine A en verbetert de werking van de ogen en die van de retina. E 'bekend om de visie te beschermen ook.

Eieren:

Luteïne en zeaxanthine zijn twee enzymen in eieren die u in staat om het doel van het voedsel te bereiken voor de ogen aanwezig. Deze, samen met het zinkgehalte in eieren, ze helpen bij het verminderen van het risico van maculadegeneratie en beschermen visie.

Amandelen:

De hoeveelheid vitamine E in amandelen geeft de benodigde hoeveelheid voedsel voor de ogen. Het vermindert ook het tarief van maculadegeneratie. Een handvol van deze elke dag zal wonderen doen voor de ogen doen.

Groene bladgroenten:

In aanvulling op het vermijden van oogziekten zoals maculadegeneratie, kunt u ook profiteren van de antioxidanten luteïne en zeaxanthine die helpen bij het voorkomen van cellulaire schade en daarom houd je ogen gezond. Dit zijn de pigmenten in het oog om te beschermen tegen ziekten.

Zoete aardappelen:

Toch is rijk aan bètacaroteen (een vorm van Vitamine A), zoete aardappelen een perfecte voeding voor een evenwichtige voeding voor de ogen. Bevordert een goede visie ook.

Broccoli:

Naast de gezondheid van het oog, dit is een plant die ook helpt om het hart gezond. Samen met luteïne en zeaxanthine, biedt een goede vitamine C voor het oog. Voorkomt verlies van het gezichtsvermogen en maculaire degeneratie, en onderhouden van een evenwichtige voeding voor de ogen.

Tarwekiem:

tarwekiemen goede vitamine E, een antioxidant en voorkomt dat de cellen van enige vorm van schade. Er zijn veel manieren waarop u tarwekiemen elke dag kunnen consumeren. Opnemen in uw dagelijkse voeding voor de beste resultaten voor de ogen. U kunt ze ook bestrooien met heerlijke smoothies om de voordelen te halen.

Bonen:

Vanaf bonen linzen en kikkererwten, kan worden beschouwd als een van hen voor de voeding voor de ogen. Het biedt de ogen met de juiste hoeveelheid zink die nodig is om de vitamine A activeren en bescherming. Voeg ten minste een deel van dit voedsel aan uw dieet zichtbare resultaten.

Tomaten:

Carotenoïden in tomaten te helpen zorgen voor een goede voeding voor de ogen. Het bevat ook lycopeen, die weer helpt ooggezondheid aanzienlijk. Voorkomt schade aan de retina en ook vitamine C die helpt om de visie te beschermen.

Zalm:

Het gehalte aan omega-3 vetzuren in zalm een ​​goede voedingsstof voor de gezondheid van het oog en is ook bekend om de kans op elk type oogziekte verminderen. Het biedt ook vitamine D die de gezondheid van de ogen triggers ongetwijfeld.

Je inname van deze voedingsmiddelen voor voeding oog regelmatig? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha