De 10 voedingsmiddelen die buikvet te verbrandenBron: Shutterstock

Buikvet, een veelvoorkomend probleem in die halve portie is baas. We hebben allemaal een hekel aan ons belet dragen rokken of jurken, omdat het deel van de buik is te duidelijk. Begin met het kennen van de redenen voor de ophoping van vet in de buik, zodat u de nodige maatregelen kan nemen.

Waarom het vet zich ophoopt in de buik?

  • Hormonale veranderingen: vrouwen krijgen vet rond hun buik vooral te wijten aan een aantal hormonale veranderingen in je lichaam na de menopauze. Met de verandering in de hormoonhuishouding wordt zwakker wat resulteert in ophoping van vet rond de buik.
  • Genen: Als obesitas loopt in je genen, zal het gebeuren en je kan het niet helpen.
  • Te veel calorieën: met de inname van extra calorieën, verandert het in vet. Junk food dan; bemoeilijken zo veel calorieën verbranden, waardoor vet.
  • Stress: zijn menselijke natuur te veel te eten onder stress, uiteindelijk leidend tot de ophoping van vet.
  • Slaapgebrek: leidt tot indigestie gevolg de vorming van gas en opgeblazen buik waardoor het lijkt slap.

Zoals vet ophoopt in de buik?

Koolhydraten, eiwit en vet-rijke voedingsmiddelen als katalysator om energie te produceren voor verschillende functies uitvoeren. De overmaat wordt opgeslagen als vet in vetcellen van ons lichaam.


Met vette levensmiddelen, de vetcellen zijn kort op de ruimte en vervolgens binnen spier voeringen opgeslagen.

Ze zijn voornamelijk aanwezig in de taille, heupen en borst, en wanneer er geen ruimte meer in de cellen begint accumuleren in coatings die leiden tot een spier flab.

Het verliezen van deze extra vet uit probleemgebieden zijn een grote zorg voor velen van ons. We hebben dit al vastgesteld. Nu wat doen we eraan doen?

Naast de oefening, moet u ook een goed dieet dat voedsel om buikvet te verminderen omvat hebben. Uw dieet en lichaamsbeweging combo moet zodanig zijn dat je meer calorieën verbrandt dan je verbruikt. Tieners zijn liefhebbers van fastfood en vetten. Maar als je serieus bent over het verminderen van de taille gênant zijn, dan moet je op te geven die calorierijke smakelijke foods.It is het tijd om te kijken een deel van het voedsel dat buikvet te verbranden.

Vetverbranding Foods

Hier zijn een aantal essentiële voedingsmiddelen die vet te verbranden dat vet rond je buik.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Fruit: De vruchten zijn zeer laag in calorieën, rijk aan vitaminen en mineralen. Vestigen dit als een essentiële voedsel om buikvet te verbranden in je dieet!

Citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen, kiwi, mandarijn, verse limoenen zijn uitstekende vetverbranders die de stofwisseling en het zuur aanwezig in het verbranden van vet sneller dan andere vruchten verhoogt.

Andere vetverbrandende vruchten bevatten appel, watermeloen, druiven en aardbeien.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Mike G

Groenten: zijn rijk aan mineralen en watergehalte, hun calorie-inhoud is minder fruit. En dat maakt het een essentiële aanvulling op onze voeding als voedsel dat buikvet te verminderen.

Kool, broccoli, tomaten, spinazie, bonen; erwten zijn rijk aan mineralen en nul vetgehalte in hen.

Opnemen in uw maaltijd voor de beste voordelen.

Pulse: Pulse of dalis rijk aan aminozuren, weinig calorieën en vet. Van eenvoudige gekookt is gezonder dan gebakken of gekruid door. Het eten van recht op voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

Avena: Haver bevatten onoplosbare vezels en een aantal koolhydraten die honger tegen te gaan, ze geven je de kracht voor een betere training en het vetgehalte in het lichaam te verminderen. Haver is op de vierde plaats in de lijst. Hebben een kom havermout met magere melk voor het ontbijt is het beste dat je kunt kiezen ochtend. Als je havermout kopen, zorg ervoor dat u kiest er een die is pittig. Avena gearomatiseerd bevatten suiker en chemicaliën. Haver zijn rijk aan vezels en helpen bij een goede spijsvertering.

Amandelen en walnoten: Noten houden de maag vol voor een langere tijd en zijn goede vetten die niet toe te voegen aan de calorieën. Noten in het algemeen zijn een goede bron van voedingsstoffen om vet te verbranden voor meisjes die vegetariërs. Noten zijn vol omega-3 vetten, die energie en metabolisme verhoogt.

Eieren: Een ei is een voedingsmiddel rijk aan eiwitten laag in calorieën en vet. Het hebben van een gekookt ei elke dag zal je helpen buik vet te verbranden. Naast het feit dat een rijke bron van eiwitten, mineralen en antioxidanten, eieren bevatten ook het aminozuur leucine. Dit werkt als een katalysator om extra vet verbranden. Dus het hebben van een ei tijdens het ontbijt is een must voor tieners.

cc een licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door ?

Vis: zalm, makreel, tonijn zijn rijk aan eiwitten, onder meer goede vetzuren (omega 3 vetzuren) en mono-verzadigde vetzuren die het metabolisme verhogen en dat zijn goede voedingsmiddelen die buikvet te verbranden.

Water: Je hebt veel water om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden.

Geen suikerhoudende voedingsmiddelen: Alle suikerhoudende voedingsmiddelen moeten een stap terug in uw dieet lijst te nemen. Vermijd helemaal niet, behalve bij gelegenheden.

Eiwit Wei: Deze eiwitten kunnen worden geconsumeerd als voedingssupplementen om gewicht te verminderen. Vet te verbranden en te bouwen spieren.

Het verliezen van buikvet is niet echt een groot probleem, zo niet genetisch. Sommige praktijken, voorzorgsmaatregelen, en je bent klaar om te pronken met een wash-board maag bent.

Niet uithongeren; eet gezond om een ​​platte buik te krijgen! Vergeet niet om onze video-on Top 5 voedingsmiddelen kassa om buikvet te verminderen @ http://www.youtube.com/watch?v=b6E0hb70Z-w

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha