De 10 Vissen tattoo ontwerpenVissen mannen en vrouwen staan ​​bekend medelevend, soort, het accepteren, toegewijd en fantasierijk te zijn. Dit zijn genoeg redenen waarom je zou moeten pronken met je geboorte teken Vissen in de vorm van de tattoo kunst. De volgende top tien tekeningen Tattoo Vissen zal een lange weg om u te inspireren creatieve bij uw lokale tattoo shop te gaan.

Top Tien Fish Tattoo Designs:

Vissen Koi Tattoo:

Dit Vissen Koi vissen tattoo valt op door zijn design en diepe symboliek. Voor degenen die zich niet bewust, de Koi vissen symboliseert doorzettingsvermogen, moed en enorme wilskracht. Deze unieke tattoo Vis moet van grote inspiratie zijn voor velen. Het maakt het ook degenen die zijn geboren onder het teken van Vissen zon om hun trots Vissen pronken.


Vissen Gekleurde Tattoo:

Deze kleurrijke vissen tattoo onderscheidt zich door het gebruik van psychedelische kleuren dat dit een lichte en stijlvolle geven. Noteer de kleine details, zoals de schubben en vinnen ingericht, en uitpuilende ogen groen en paars. Dit is zeker een kunstwerk expressie.

Coral Blue Vissen Tattoo:

Dit Vissen vis tattoo kunst heeft een touch macabere dat is moeilijk te negeren. Schrijf alle mysterieuze aura van dit kunstwerk heeft. Mis het niet op te merken van het feit dat de vis op de bodem lijkt gevangen tussen de vinnen van de vis bovenop dat dominanter en de sterkste van de twee lijkt. Dit stuk van de tattoo kunst misschien een innerlijke betekenis die voor verschillende uitleg vatbaar is hebben.

Ying en Yang Vissen Tattoo:

Deze tattoo effectief combineert het teken Vissen en het teken Chinese Ying Yang in een volledige cirkel. Eenvoudig en aantrekkelijk, moet deze tattoo niet te moeilijk te repliceren zijn. Echter, het is het beste om een ​​ervaren tatoeëerder om dit voor u te doen.

Zeemeermin Vis Schalen Tattoo:

Deze inspiratie Vissen tattoo beeldt gewoon trappen zeemeermin in een glanzende tinten blauw koraal op strategische punten op de dijen. Deze tattoo heeft sex-appeal precieze en ladingen van vrouwelijke charme. Blijf trouw aan het concept zoals hier getoond, en je hebt jezelf een winnaar Vissen tattoo. Dit is een van de beste vis tattoo ontwerpen voor vrouwen.

Tranen Vissen Tattoo:

Deze tattoo zou een moeilijke taak om zelfs repliceren de beste tatoeëerder zijn. Echter, kan tijd en moeite door een ervaren tatoeëerder dit mooie tatoeage Fish strategisch ergens geplaatst op uw lichaam veroorzaken. Let op de effectieve werk dat deze tattoo geeft bijna fotografische kwaliteit.

Tribal Tattoo Vis:

Deze tribal tattoo onderscheidt zich door het gebruik van perfecte symmetrie en zwarte vet donker. Een perfecte tattoo unisex, moet dit project voldoen aan zowel mannen als vrouwen in gelijke mate. Schakel de diensten van een ervaren tatoeëerder en blijf trouw aan het ontwerpen modieuze zoals hier getoond.

Gouden Koi Fish Tattoo Vissen:

Als u op zoek bent naar een tatoeage die gloeit, schittert en het is moeilijk te negeren, deze gouden vis Koi Fish Tattoo is de perfecte keuze. Kijk goed levendig uitgebeeld de trap, de waterlelies ingericht en aura over het algemeen helder en kleurrijk voor dit kunststuk.

Miniatuur symbool van Vissen tattoo:

Dit soort miniatuur tekeningen symbool tattoo Vissen zijn ideaal voor degenen die willen pronken met hun zon teken door de kunst van het tatoeëren, maar liever dingen eenvoudig en subtiel te houden. Hou het klein en het effect op de strategische delen van je lichaam. U zult ongetwijfeld een fashion statement, maar effectieve dunne gegraveerd op de huid.

Gewaagde zwarte symbool van Vissen tattoo:

Hier is nog een voorbeeld van hoe u het symbool van Vissen kunnen gebruiken om te pronken met je geboorte teken door de kunst van het tatoeëren. Houd het vet en zwart, en heb het geschreven op de hals, polsen of enkels interieur.

Ik hoop dat u vond deze vissen tattoo ontwerpen. We komen terug met meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha