De 10 tekeningen van haar tattooKapsel in een bepaald patroon om een ​​beeld te schilderen of het krijgen van zichzelf getatoeëerd op kale plekken op het hoofd staat bekend als tatoeages haar. De voordelen van haar tattoo is dat u de tijdelijke aard dat u niet voor altijd voeren rond kan krijgen. Omdat het haar groeit de mogelijkheid om patronen of ontwerpen te veranderen constant verscheidenheid genieten hebben. Deze tattoo ontwerpen tien beste haar moeten helpen conceptualiseren ideeën voor uw eerste of volgende tattoo haar.

Top Tien Haar Tattoo Designs:

Laten we eens een kijkje bij enkele van de haren tattoo ontwerpen eenvoudige en verrassend.


Het derde oog:

Deze briljante haar ontwerp tattoo beeldt het derde oog in de achterkant van het hoofd. Dit kunstwerk symboliseert 3e dimensionale bewustzijn van een omgeving van een. Het is bijna een waarschuwing voor een aanvaller, die willen aanvallen van achter en effectief geeft de kracht om zich bewust zijn van wat er komen gaat, zelfs als het kruipt achter je.

De mier:

Dit een van een soort haar tattoo voegt charme aan de Mohawk kapsel standaard. Als je goed kijkt is het een abstracte vorm van een mier. Algemeen mieren symboliseren de bewerkelijkheid en de mogelijkheid te bergen voor een regenachtige dag.

Chinese schrift:

Chinese schrift is meestal een unieke en trendy tot significante zinnen, woorden of zelfs spreekwoorden inschrijven door middel van het tatoeëren. Dit stuk van de kunst in de vorm van een innovatief haar tattoo is een geweldig voorbeeld van hoe u scripts voor Chinese tatoeages die een betekenis die alleen bekend is, tenzij natuurlijk je in China woont of omringd door Chinezen hebben kunnen gebruiken.

Tribal Art:

Voeg wat 'tribal art op de standaard Mohawk om een ​​extra voordeel geven aan je look. Tribal Art en het terrein waren een favoriet met tattoo artiesten over de hele wereld en neem dan een kijkje op deze ingewikkelde stuk van de tattoo kunst van precies waarom weten.

Snijd hier:

Deze tattoo portret haar schaar betekent niets of het zou een abstracte gedachte uitgebeeld door middel van kunst zijn. Bijna altijd bedekt onder het haar, kan dit uw geheime kunstwerk personeel, tenzij je wilt delen met een speciaal iemand. Meestal is dit slechts een voorbeeld van tatoeages haar verborgen en je kon de schaar te vervangen met een ander alternatief.

De Star:

Deze interessante haar tattoo ziet er eigenlijk als een gevoel van plezier, uitbundigheid en licht. Meer of minder, wordt duidelijk gesteld dat je de ster in de kamer. Hier krijg je een kopie van dit haar tattoo mode en zonder twijfel, is het zeker om de aandacht van alle trekken om zichzelf.

Brand:

Deze tattoo Hair beschrijft in feite een brandende vlam. Vuur symboliseert kracht, leven, warmte en ook van de zuivering. Geef kleur aan dit ontwerp haar tattoo op zijn aantrekkingskracht te vergroten.

Batman:

Dit haar tattoo Batman is ideaal voor kinderen en er is een idee, het huren van een specialist haar tattoo voor het verjaardagsfeestje van de volgende gastheer grapje. Laat de kinderen hebben hun keuze uit een verscheidenheid van haar tatoeages, zoals het logo van Batman, Superman logo, of stripfiguren, en voor meisjes aanwezig kunt gewoon kiezen voor eenvoudige bloemen en vlinders.

Vlinder:


Deze vorm van abstracte vlinder is zeker om alle ogen trekken op je, het feit dat het haar kleur maakt de tatoeage opvalt is vrij duidelijk. Echter, dit is meestal gewoon een voorbeeld van hoe je je haar tatoeages kan accentueren met behulp van innovatieve kleuren en trendy haar.

Crossroads:

Nu kan dit kunstwerk niet worden gedupliceerd door iemand anders dan een deskundige. Als dit innovatieve project haar tattoo laat je verbaasd, nou, dat is de reactie we verwacht hadden. Probeer dit als je honderd procent bewust van een specialist haar tatoeage die dit zou kunnen repliceren of iets te doen, in ieder geval dicht bij het.

Dus welke van deze top tien tattooingdesigns haar is jouw favoriet? Vergeet niet te laten vallen in uw commentaar hieronder. Blijf stijlvol, zijn geweldig.

Soruce Afbeelding: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha