De 10 tekeningen Twilight TattooDe Twilight-films hebben geen introductie met zijn enorme fan volgende, grote box office succes en de uitstekende verkoop van producten onder licentie. Hij schiep het verhaal en de legioenen van fans namen hun waardering uit voor nieuwe uitersten. In aanvulling op de merchandise en make-overs Twilight Twilight, Twilight zijn tatoeages momenteel trending. Deze top tien tattoo ontwerpen Twilight saga zijn genoeg om te laten zien waarom.

Top Tien Twilight Tattoo Designs:

Twilight Tattoo Post:

Deze dialoog vaak herhaald door de Twilight film heeft zijn weg gevonden naar de huid van een Twilight fan, in de vorm van een tatoeage. Deze eenvoudige boodschap heeft astronomische proporties aangenomen voor de fans van Twilight en het gewoon zegt "zonder de duisternis die we nooit zouden zien de sterren." Kijk naar de sterren in een groot aantal maten dat het bericht te begeleiden.


Twilight Apple Tattoo:

Als u de Twilight boeken gelezen heb je waarschijnlijk deze tattoo van het hoesontwerp herkennen. Let op de juiste weergave van de handen totdat de huid plooien en rimpels en tinten te perfectioneren dat produceert een realistisch effect. Het is niet moeilijk om de heldere rode appel met zwarte schaduw die alleen bijdraagt ​​aan de echtheid ervan merken.

Twilight Tattoo:

Als je gewoon wilt uw liefde voor de film ongetwijfeld verklaren over, houd het simpel en krijg het woord "Twilight" ingeschreven op de huid. Dit is vooral een voorbeeld van wat kan worden gedaan gezien het feit dat je het lettertype, het gebruik van kleur kan veranderen of hebben het gedaan op een ander deel van het lichaam.

Twilight Quotes Tattoo:

Nog een andere favoriete citaat uit de film Twilight, deze tattoo gewoon zegt: "En zo is de leeuw verliefd op het Lam". Technisch onmogelijk, dit citaat heeft een diepere betekenis die alleen een echte Twilight fans kunnen waarderen. Kijk voor het lettertype in gewaagde zwarte, maar u kunt uw eigen contact te brengen door de doopvont of kleur.

Bitten:

Een andere interessante manier om uw liefde voor de Twilight-franchise uit te drukken, zegt deze tattoo gewoon bijten. Kijk voor de indicator vlag die het woord beet begeleidt. Eenvoudig, maar trendy, moet deze tattoo niet veel van een gedoe voor de kunstenaar zijn om uw dichtstbijzijnde tattoo shop.

Wees Veilig:

In de gevaarlijke wereld van duistere Twilight, dat is een zin vaak gehoord van deze eenvoudige en sierlijke tatoeage toont alleen dat. Het is moeilijk om niet aan de gedurfde zwart en klein formaat merken. Echter, deze tattoo is meestal een voorbeeld van hoe u deze populaire uitdrukking kan gebruiken uit de film Twilight te worden getatoeëerd op andere delen van het lichaam in verschillende lettertypes of kleuren.

Forever:

Een andere eenvoudige tatoeage van Twilight, die gewoon zegt: "voor altijd", vergezeld van een appel, dat is een reden voor de populaire Twilight. Ook dit slechts een voorbeeld van de populaire tattoo ontwerpen van Twilight dat u uw eigen tintje kunt toevoegen door het veranderen van het lettertype, de grootte of kleur.

De Apple en de schaakstukken:

Deze tattoo is zeer vergelijkbaar met de andere in deze lijst, behalve voor de vertegenwoordiging van de schaakstukken en een schaakbord, eenmaal voorkomende redenen Twilight. De schaduw en authentieke representatie is zijn gewicht in goud waard.

De tattoo Twilight Weerwolven:

Deze tattoo beeltenis Twilight weerwolven is voor alle fans van Taylor Lautner. De tattoo onderscheidt zich door het gebruik van een enkele kleur en arcering aan een breed weerwolf zo realistisch mogelijk te vertegenwoordigen.

Robert Pattison:

Als je een die-hard fan van Robert Pattison, dan is dit de perfecte tattoo voor u. Merk op hoe realistisch is het portret en neem uw liefde voor de Twilight franchise om nieuwe uitersten door het verkrijgen van deze tattoo gedaan door een ervaren deskundige.

Deze ontwerpen Twilight Tattoo zijn fantastisch, is het niet? Nu kunt u eenvoudig bepalen welke leeuw tattoo je nodig hebt om te krijgen. Vergeet alleen niet om ons, die te vertellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha