De 10 tekeningen Sparrow TattooPasseri is een kleine, snelle vogel die dicht bij het land woont. Mussen hebben een diepe symbolische betekenis in vele culturen. Echter, ze voornamelijk symboliseren vrijheid, nederigheid en zelfs ware liefde. Ze houden diepe symbolische betekenis en daarom zijn deze nederige vogels zijn zeer populair over. In veel minder tijd, hebben Mussen veel aandacht gekregen in de wereld van de kunst van het tatoeëren. Laat deze eerste tien mus tattoo ontwerpen zijn geïnspireerd door alles wat goed en deugdzaam voor de mus.

Top Tien Sparrow Tattoos:

Gekleurde Sparrow Tattoo:

Deze mus tattoo staat voor de leuke en trendy conceptualisering en het gebruik van felle kleuren. Repliceren deze tattoo zoals hier afgebeeld. Echter, je kunt spelen met je lichaam, waar u maar wilt om dit kunststuk Inscribed hebben. Neem deze geïnkt op je buik of op de onderarmen voor een maximale impact.


Miniatuur Sparrow Tattoo:

Deze miniatuur mus tattoo is blijkbaar voor degenen die wensen om een ​​tatoeage die is dun, maar heeft veel stijl verklaring. Hou het klein en maken het gerepliceerd door een tatoeëerder ervaren precies zoals hier afgebeeld.

Sierlijke Sparrow Tattoo:

Deze sierlijke mus tattoo staat voor de ingewikkelde details gebruikt om dit kunstwerk te versieren. Let op de delicate ontwerpen die alleen dienen om dit eenvoudige ontwerp mustatoegering accentueren. Met dit kunststuk gerepliceerd als wordt hier vertegenwoordigd door een tatoeëerder expert aan een puinhoop te voorkomen.

Dubbele Sparrow Tattoo:

Deze tattoo van mussen effectief symboliseert liefde en gezelschap voor een mensenleven. Laat deze dubbele mustatoegering inspireren als ze op zoek zijn naar liefde en vreugde van het leven. U kunt het ook houden als aandenken aan je vrienden, die altijd zijn geweest schat en zal altijd een deel van je leven.

Achter het oor Sparrow Tattoo:

Dit achter het oor tattoo mus onderscheidt zich door het gebruik van effectieve shading dat dit kunststuk met bijna fotografische kwaliteit geeft. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd door een deskundige tattoo expert als jij. Echter, je bent vrij om het op andere delen van het lichaam, zoals de polsen of enkels te zetten.

Helder Oranje Sparrow Tattoo:

Oranje is een kleur die opvalt door zijn helderheid en vestigt de aandacht effectief. Deze fel oranje mustatoegering effectief bewijst deze theorie. Deze mus eenvoudige maar sierlijke ontwerp is eigenlijk het opruimen van de schaduwen primaire fel oranje in contrast met de zwarte. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd door een deskundige tatoeëerder vasthouden aan de kleur en de conceptualisering, zoals aangegeven voor een maximale impact.

Miniatuur Polsen Sparrow Tattoos:

Deze tattoo miniatuur polsen effectief beschrijft de donkere vormen van mussen tijdens de vlucht. Deze tattoo is erg klein en dun, echter, dat bijna haar grote waarde stijl beïnvloedt. Hou het klein en trendy. U kunt echter ook deze tattoo geïnkt op haar enkels.

Sierlijke Sparrow Tattoo in Black:

Deze mus tattoo versierd in zwart valt op door zijn kunst en conceptualisering. Het is moeilijk te missen, als het ingenieuze gebruik van schaduw geeft deze tatoeage van een hogere waarde van kunst, dat is moeilijk te repliceren. Als u wilt deze tattoo geïnkt op je lichaam hebben, een deskundige tatoeëerder om trouw te blijven aan het concept zoals hier getoond.

Coral Blue Sparrow Tattoo:

Dit koraal blauwe mus tatoeage kan worden samengevat in één woord en dat is gewoon "mooi". Deze tattoo heeft vrouwelijke charme en precies duidelijk dat zijn echt moeilijk te negeren.

Silhouet Sparrow Tattoo:

Deze mus tattoo is de schijnbare silhouet van een vogel in de vlucht. Kennis te nemen van de vleugels ondoorzichtige ingewikkelde en de donkere vorm die is zeker het werk van een vakman of vrouw. De minder zei de betere van deze briljante kunstwerk dat niet gemakkelijk kan worden gerepliceerd.

Zodat de bovenstaande zijn mijn persoonlijke favoriet top 10 keuzes voor tatoeages Sparrow? Wat zijn aantrekkelijk, maar voegt stijl ook. Wat is uw keuze tussen hen? Maak niet een reactie en laat het me weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha