De 10 tekeningen Shamrock Tattoo



Shamrock verwijst naar laagblijvende jonge takjes van klaver (een kruid van de erwt familie) of klaver (een Europese fabriek van de erwt familie) en is het nationale symbool van Ierland. Klavers zijn het symbool van geloof, hoop en liefde en worden vaak beschouwd als een geluksbrenger die vrede en welvaart brengt in het leven van een persoon.

Shamrock redenen zijn populair in de tattoo kunst al tientallen jaren, en deze tien klaver tattoo ontwerpen beste kan heel goed inspireren verhuurd sommige klaver veroorzaakte veel geluk in je leven.


Top 10 Shamrock Tattoos

Onderarm Shamrock Tattoo:

Deze klaver tattoo gedaan op de onderarm onderscheidt zich door zijn levendige groene kleur en aantrekkelijk conceptualisering. Het is beter om deze tattoo gerepliceerd door een deskundige tatoeëerder, de manier waarop het wordt hier afgeschilderd hebben. Je zou ook kunnen plaats het op de polsen, enkels of nek.

Miniatuur Shamrock Tattoo:

Kleine, dunne en toch zo aantrekkelijk en levendig, deze miniatuur klaver tattoo is het perfecte kunstwerk als u op zoek bent naar tatoeages die heldere en levendige zonder over de top zijn. Deze tattoo is best gerepliceerd door een tatoeëerder ervaren zoals hier getoond. Echter, kunt u deze geïnkt op je enkel, pols of zelfs de nek.

Achter-het-oor Shamrock Tattoo:

Klein en dun, maar aantrekkelijk en helder, deze miniatuur klaver tattoo achter het oor is een stijl verklaring dat zal dienen om effectief te accentueren je vrouwelijke charme. Zijn best intact te houden ondanks het feit dat hij ingeschreven op de huid door een tatoeëerder ervaren dit concept.

Klavers en Stars Tattoo:

Zeker twee klavers zijn beter dan één, en als je sterren toe te voegen aan de vergelijking is gewoon een geval van meer-de-vrolijker, en dit achter het oor klaver tattoo bewijst alleen dat. Ze gerepliceerd deze op je huid als het hier wordt voorgesteld door een ervaren tatoeëerder. Echter, er is veel ruimte voor experimenten op waar u wilt deze aangeduid op je lichaam. De enkel, pols of nek zijn allemaal goede opties.

Polsen Shamrock Tattoo:

Dit eenvoudige maar aantrekkelijke abstracte klaver tattoo is de perfecte versiering voor uw polsen. Hou het klein en houd het zwart en zorg ervoor dat je dit gegraveerd op de huid door een tatoeëerder die begrijpt de kunst, om eventuele rommel te vermijden.

Shamrock tattoo met woorden van macht:

Het is moeilijk om een ​​tattoo klaver die wordt geleverd met zijn aandeel van geluk en inspirerende woorden van macht en dit prachtige kunstwerk te verslaan is alleen dat. Na deze tattoo gerepliceerd zoals hier afgebeeld met diepe woorden die betekenis bevatten voor u en voor de waarden te houden.

"Leef, Lach, Liefde" Shamrock Tattoo:

Nog een andere tattoo klaver met een boodschap die is bedoeld om u of iedereen die zag het op de huid getekend inspireren: '. Tot een gezonder leven vol vreugde en avontuur 'te leven, maar je bent ook vrij om andere diepzinnige boodschappen die diepe betekenis, samen met de reden klaver voor een billijk aandeel van geluk in het leven hebben gebracht.

Shamrock Tattoo in witte inkt:

Deze tattoo is meestal slechts een voorbeeld voor mensen op zoek naar tatoeages klaver die niet het traditionele groen. Probeer deze klaver tattoo met witte inkt voor een tattoo dun dat haar aandeel van geluk brengt ook.

Irish Blessing Shamrock Tattoo:

Deze mooie tattoo met een traditionele Ierse zegen gewoon zegt: "Moge de wegstijging om u te ontmoeten, kan de wind altijd in je rug, kan de zon schijnen warm op je gezicht, de regens vallen zachte op je velden en totdat we elkaar weer moge God je vasthouden in de palm van je hand. "Deze tattoo is een leuk idee voor een tattoo-geïnspireerde cadeau voor een geliefde.

Miniatuur Life Shamrock Tattoo:

Eenvoudige en subtiele toch zo aantrekkelijk, het was slechts het noodzakelijk om deze toe te voegen aan onze lijst. Te nemen van hoe deze miniatuur klaver tattoo zo effectief accentueert deze slanke taille. Vasthouden aan het concept zoals hier getoond, terwijl het hebben van deze tattoo gerepliceerd voor een maximale impact.

Met afgeschilderd zoveel mooie tatoeages, wat je denkt dat je wilt gaan in? Niet kunt delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha