De 10 tekeningen Scroll tattooU heeft waarschijnlijk gezien deze tekeningen dat veel armen en nek sieren. Terwijl tatoeages aanvankelijk begon als een symbool van mannelijkheid en gangster stijl, deze dagen, heeft bijna iedereen gezien op het display een nieuw ontwerp geïnkt. Van verse jonge school voor uw lieve bedrijf, heeft de trend van tatoeages betrapt op vrij snel.

Deze dagen, kunnen tattoo ontwerpen worden gemaakt van wat dan ook. Het kan een naam, een citaat zijn, harten, vogels, vlinders, ontwerpen van de liefde, de dieren, het gezicht van een geliefde, en in feite alles wat dicht bij je hart. Je kunt je fantasie het werk doen, of op zoek gaan naar een aantal interessante ideeën tattoo.


Scroll tattoo ontwerpen:

Scrolls zijn oude perkament. Ze waren gemaakt van papyrus, of bladeren. Vervolgens worden deze kwam in gebruik als manuscripten en kaarten. Scrolls worden vaak gebruikt om de tekst te markeren, vooral in tatoeages.

Scroll Sterrenbeeld Tattoo Design:

Via flickr

Deze tattoo in zwarte inkt. Het toont het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschaal wordt vertegenwoordigd door een vrouw, waarvan is aangetoond dat een schaal evenwicht op één zijde. Het ontwerp symboliseert saldo, dat cruciaal is voor het sterrenbeeld. De vrouw in de tatoeage is blind gevouwen, als symbool van de onpartijdigheid en rechtvaardigheid. Onder de tekst leest 'Weegschaal'.

Het ontwerpen van Bon Jovi Scroll Tattoo:

Via flickr

Deze tatoeage is perfect voor fans van Bon Jovi. Het kan natuurlijk ook worden geïmproviseerd met de naam van een andere rockband of beroemdheid als je kunt. De tekening toont een rood hart in zwarte inkt met een paar zilveren vleugels. Een zilveren dolk wordt gezien doordringen door het rode hart. Gedurende het hele ontwerp is een rol waarop geschreven staat 'Bon Jovi' in blokletters.

Hand greep Quote Tattoo Design:

Via flickr

Deze tattoo in zwarte inkt. Het is bedoeld te worden gedaan op de arm. De tekening toont een onderarm getatoeëerd op een arm, zijn vingers gerold in een vuist. Vanuit de gesloten vuist, een uiteinde van een rol blijkt te wikkelen rond de gehele onderarm. Boven de boekrol staat geschreven: "Wat me niet doodt maakt me sterker."

In Memoriam Ontwerp Tattoo:

Via flickr

Deze tattoo is bedoeld als symbool van herinnering voor degenen die zijn omgekomen. Het toont een gekruisigde archaïsche met ingewikkelde patronen en ontwerpen. Achter het kruisbeeld is een paar vleugels, waarop is een rol met de naam van de overledene. Onder dit is het jaar van geboorte, gevolgd door het jaar van de dood. Deze tatoeage wordt gedaan in zwarte inkt.

Zwitserse Hart en Ontwerp van de Rol Tattoo:

Via flickr

Deze tattoo staat symbool voor nationale trots. Toont een hart dat is beschilderd met de kleuren van de nationale vlag van Zwitserland, dat is wit, met een rood kruis. Boven dit is een boekrol die leest, "en trots." Het staat aan de trots van het behoren tot hun land te vertegenwoordigen.

Bijbelvers op Scroll Tattoo Design:

Via flickr1, flickr 2

Deze tattoo is zeer eenvoudig en citeert een bijbelvers. Het toont een rol flarden met een vers geschreven in duidelijke afdruk duidelijk. Het citaat leest, "Hoewel ik door een dal van de schaduw des doods, ik vrees geen kwaad. Want je bent bij mij, uw stok en uw staf, die vertroosten mij."

Memorial Scroll Tattoo Designs:

Via flickr

Deze tattoo is gedaan als een symbool van rouw om de dood van een geliefde. Het is in zwarte inkt en geschikt is voor uw rug of arm. Heeft het volgende citaat - "Gone uit ons zicht, maar nooit onze herinneringen Gone van onze aanraking, maar nooit onze harten.". Onder dit is de naam van de overledene en de datum van overlijden.

Rose en Scroll Ontwerp Tattoo:

Via flickr

Deze tattoo is zwart-wit. Het toont drie zwarte rozen verticaal gerangschikt met spaties ertussen. Ruimtes zijn rollen met de namen van hun dierbaren.

Slikt en scrolt Tattoo Design:

Via flickr

Deze tattoo in zwart-wit toont een broodje met een Latijns citaat op. De twee uiteinden van de rol wordt gedragen door twee zwaluwen.

Gezegend ontwerpen Gekruisigde en Scroll Tattoo:

Via flickr

Deze tattoo in zwarte inkt en toont een kruisbeeld met vleugels. Op het is een rol met het woord 'gezegend' ingeschreven in een cursieve doopvont.

Ik hoop dat je dit artikel interessant vond. Deel uw opmerkingen met ons op als een.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha