De 10 tekeningen Sanskriet TattooSanskriet is een oude taal van het subcontinent van India. Sanskriet is de oorspronkelijke taal gebruikt om oude hindoe-teksten en de Veda's te schrijven. Het script wordt vaak gebruikt in het Sanskriet tattoo kunst om namen of woorden van macht, zowel in het Sanskriet en het Engels te geven. Deze eerste tien Sanskriet tatoeages kan eigenlijk beïnvloeden genieten van een aantal tattoo kunst met een vleugje desi.

Top Tien Sanskriet Tattoos en betekenissen:

Sanskriet Tattoo Symbolen:

Deze tattoo onderscheidt zich door zijn levendige kleurgebruik en ingewikkelde ontwerp. De symbolen afgebeeld als het Sanskriet Chakra, Om, de Mandala, de lotus en de Shatkona hebben een diepe symbolische betekenis in de Hindoe geloof. Om staat voor eeuwige vrede, terwijl de Chakra geeft de cirkel van het leven. Deze tattoo heeft zowel esthetische waarde en inspiratie.


Tattoo Sanskriet naam:

Deze tattoo spreuken gewoon de naam Priscilla script Sanskriet. Deze tattoo is meestal gewoon een voorbeeld van hoe u het script kunt gebruiken om het Sanskriet namen van dierbaren en uw dierbaren op uw huid in te voeren.

"Asha" Sanskriet Tattoo:

Deze tattoo in het Sanskriet script zegt eenvoudig "Asha", die hoop in het Sanskriet betekent. Dit is weer een voorbeeld van hoe je de woorden diep Sanskriet kunnen zich inschrijven op de huid van de dagelijkse inspiratie. U bent meestal gratis om te spelen met de kleuren, plaatsing en uw keuze van woorden.

"Go with the flow" Sanskriet Tattoo:

Deze tattoo Sanskriet beroemd gemaakt door pop sensatie Katy Perry zegt gewoon "Anugachati Pravaha" wat betekent "Go with the flow" in het Sanskriet taal. Als je deze lijn van denken in het dagelijks leven te volgen deze tattoo is misschien wel de bevinding perfect voor je.

"Karma" Sanskriet Tattoo:

Deze tattoo gewoon zegt "karma" betekent dat de acties in het Sanskriet. Laat deze tattoo inspireren en een constante herinnering aan jou om een ​​rechtschapen leven te leiden met liefde en vriendelijkheid naar anderen.

"Jeevansheelta" Sanskriet Tattoo:

Deze tattoo zegt eenvoudig vitaliteit in het Sanskriet taal. Vitaliteit is de essentie van een gezonde levensstijl om deze tattoo geïnspireerd om dienovereenkomstig te leven te verlaten. Het is beter om altijd verwijzen naar een Engels naar Sanskrit woordenboek voordat je Sanskriet woorden hoe dit invloed op je huid.

Sanskriet "Vrede" Taptoe:

Deze tattoo zegt gewoon rust drie keer in het Sanskriet. Ze gerepliceerd deze tattoo op de huid om u te inspireren tot een leven van vrede en harmonie te leven. U bent vrij om deze diepzinnige woorden van het Sanskriet te gebruiken in andere kleuren of op verschillende locaties op je lichaam.

Sierlijke Om Tattoo:

Om is een woord dat ongeëvenaard is in vergelijking met andere Sanskriet woord als aanduiding van de vrede die alle verstand en de schepping zelf passeert. Deze sierlijke Om tattoo doet volledig recht aan de essentie van het woord. Heb deze tattoo geïnkt op uw huid zoals alleen een deskundige tatoeëerder.

"Geloof, moed en hoop" Sanskriet Tattoo:

Dit Sanskriet Tattoo zegt eenvoudig geloof, moed en hoop in het Sanskriet taal en moet een grote bron van inspiratie voor velen. Let op het overladen van letters in het zwart vet. Blijf trouw aan de conceptualisering van het ontwerp, terwijl het hebben van deze tattoo gerepliceerd alleen een ervaren tatoeëerder.

"Fearless" Sanskriet Tattoo:

Deze tattoo zegt eenvoudig onbevreesd in het Sanskriet en hebben dit gegraveerd op de huid die goed kan inspireren om een ​​leven te leven zonder angst, risico's te nemen die goed betalen op het einde. Blijf trouw aan dit kunststuk zoals hier getoond als je wilt om het te doen gerepliceerd op je lichaam.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha