De 10 tekeningen Raven tattooAls we denken aan een thema tattoo uniek en interessant, een die opvalt onze geest is het thema tattoo kraai. Populair bij mannen en vrouwen, deze tattoo illustreert de kenmerken en eigenschappen van de kraai.

Meestal worden de kraaien altijd gezien als een slecht voorteken, de dragers van de doden en de verloren zielen. Deze vogels worden verondersteld om de verbinding tussen leven en dood. Vele culturen hebben altijd geassocieerd met pech raven en verontrustend, maar vergeet niet, de raaf is ook de nationale vogel van de Yukon.


Raven tatoeages zijn zo aantrekkelijk dat je zeker zou graag meer ontdekken over hen, als ze eenmaal geïntroduceerd.

Dus vandaag zien we een aantal interessante tattoo ontwerpen kraai.

Key Raven Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo ontwerp toont de raaf met een sleutel in zijn bek. De vintage frame draagt ​​bij aan het mysterie. De klauwen zijn goed verschanst. Dit is erg stijlvol en zou zeker willen hebben gedaan.

Lock Raven Tattoo:

via pinterest

Hier zien we de raaf met bloemen, waardoor het verzachten van de wreedheid meestal geassocieerd met de vogel. De bloemen staan ​​in bloei vogel, waaruit blijkt dat de vogel in staat is om ook positief.

Vliegende Raaf Tattoo:

via pinterest

Een groep kraaien in deze tattoo, een vlucht weg, en een vlucht naar de verre ster. Dit is een mooie tatoeage als het heeft een aantal interessante elementen erin.

Single Raven Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo beschrijft de raaf op de beste manier met het verenkleed, ogen, snavel en kleurstoffen. De vogel lijkt in vrede.

Angry Raven Tattoo:

via pinterest

Dit is een boze kraai probeert hier, en heeft een hart van vele bloemen. Met zijn donkere achtergrond en het geheim leven, dit raaf lijkt te worden getraceerd. Het detail is fantastisch en we kunnen ook zien wat extra werk aan de zijkanten.

Mooie Raven Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is heel eenvoudig, maar fantastisch als de kraaien 'fly' van de ene pols naar de andere.

Kraai met bloemen:

via pinterest

De rode bloemen geven een zeer vintage look, waar de twee vogels lijken te zijn geplaatst voor de wereld en dat is hier goed getoond. Het detail is prachtig en het kleurverloop dat grijs en zwart bevat is prachtig.

Raaf die een schedel Tattoo:

via pinterest

Hier wordt het echte kwaad van een kraai zeer goed weergegeven. De vaardigheid in de klauwen symboliseert zijn ware aard. De kraai lijkt agressief en vastbesloten om zijn werk te zijn. De rode detail draagt ​​bij aan de griezelig gevoel.

Kraai met Veren:

via pinterest

Deze tattoo kraai is waarschijnlijk perfect voor de meisjes die er zijn. Ze komen uit de veren en vliegen weg als ze komen. Dit is wat maakt het verrassend en interessant.

Heks Raven Tattoo:

via pinterest

Dit is een van de populaire tattoo voor .In deze tattoo raafhaar Witch geven van de vogels. De heksen worden beschouwd vis en zo zijn kraaien, en deze combinatie maakt het nog mysterieuzer.

1 Swarm Van Ravens Tattoo:

via pinterest

Het is een zeer eenvoudige en unieke tattoo raaf. Deze vlucht van vogels tattoo is unisex.

1 Raven met alfabet Tattoo:

via pinterest

Hoe zou u graag een kraai met een gezicht voor het eerst? Deze tattoo is voor degenen die graag hebben een kraai op maat.

1 Wing Raven Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo van vele kraaien is een populair, dankzij de bloederige details. De snavels, het bloedvergieten, die weg vliegt alles gecombineerd in één.

1 Blue Raven Tattoo:

via pinterest

Het is een kraai nogal schattig, zelfs als je mond ziet er hevig. De blauwe kleur is een andere benadering van wat is meestal zwart en tinten van zwart, grijs en rood.

1 Beschouw de Raven Tattoo:

Dit is ook een van de zeer populaire tatoeages voor het concept kraai. Heeft de woorden van de raven. De rode, zwarte en grijze optellen tot de schoonheid ervan. De linten rond zijn ook waardoor het lijkt erg bloederig. Details worden rond toe te voegen aan de verwondering en verbazing van de vogel.

Wat is de tatoeage kraai die je waarschijnlijk zou krijgen? Wat doet een kraai symboliseren voor u? Schiet een reactie en laat het ons weten!

Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha