De 10 tekeningen Portret TattooPortret tatoeages hield een gewaardeerde positie op het gebied van de tattoo kunst voor een lange tijd nu. Het is natuurlijk dat mensen willen hun idolen te vereeuwigen of om hulde te brengen aan hun geliefden door de kunst van het tatoeëren. Deze eerste tien portret tattoo ontwerpen zijn zeker om u volledig geïnspireerd verlaat. Check ze uit.

De 10 tekeningen Portret Tattoo

Albert Einstein Portret Tattoo:

Als u geïnspireerd door de wetenschap en feiten, of gewoon verafgoden dit genie, moet deze tattoo goed hebben de adrenaline stromen. Dit is zeker om u te inspireren in uw zoektocht naar kennis en wijsheid. Niet gemakkelijk gerepliceerd, zijn best om de expertise van een ervaren deskundige in te winnen om deze tattoo ingeschreven op uw huid te krijgen.


Zuigeling Portret Tattoo:

De kinderen zijn schattig, maar ze dag groeien. Men kan het niet helpen, maar voel me een beetje 'van nostalgie naar de tijd van de kinderen waren eigenlijk kinderen. Dit portret baby is een geweldig idee als u wilt dat de schattige gezicht van de zuigeling gegraveerd op je voor altijd.

Native American Portret Tattoo:

Deze realistische Native American portret tattoo heeft een oude wereld charme gedefinieerd. Let op de fijne kunst die resulteert in een beeld met een bijna fotografische kwaliteit. Het is moeilijk om niet om de kleine details van de arcering gebruikt om rimpels en gezichtscontouren te creëren merken.

Marlon Brando Portret Tattoo:

Deze tattoo met Marlon Brando heeft het potentieel om zeker een hit met miljoenen diehard fans "peetvader" van de wereld te zijn. Dit is duidelijk een kunstwerk zeer geschikt voor degenen die een onsterfelijke liefde voor de film of de briljante acteur. Dit kan ook een tatoeage geschikt voor mensen met een affiniteit voor de retro kunst.

Tragische Portret Tattoo:

Dit tragische portret tattoo, voorstellende een engel geblinddoekt huilen tranen van bloed, kunnen worden geïnterpreteerd door verschillende mensen op verschillende manieren. Let op de fijne arcering gebruikt om een ​​aura van duisternis en tragedie die dit poëtische stuk van de tattoo kunst accentueert creëren.

Jimi Hendrix Portret Tattoo:

Als u houdt van de gitaar of gewoon verafgoden Jimi Hendrix, (een van de goden van de Rock and Roll), dan is deze tattoo is de perfecte keuze voor u. Let op de enkele schaduw van zwart dat deze tattoo geeft een kwaliteit die is net zo echt als een foto in zwart-wit. Deze tattoo is ook een groot stuk van de kunst voor mensen met een affiniteit voor retro muziek en kunst. Het is geen geheim dat hij zou worden gedwongen om de diensten van een ervaren tatoeëerder gebruiken om dit kunstwerk te repliceren.

Kleur Portret Tattoo:

Deze tattoo portret is het perfecte voorbeeld van hoe kleur kan worden gebruikt om te accentueren een tatoeage portret. Maak een notitie van heldere rode vlinderdas die contrasteert met de kleur die wordt gebruikt voor de weergave van de huid van het gezicht en lichaam. Hier is nog een tatoeage portret met een oude wereld charme gedefinieerd.

Marilyn Monroe Portrait Tattoo:

Marilyn Monroe is al lang een bron van inspiratie voor tattoo artiesten wereldwijd. Met een gezicht dat een oude wereld charme precieze heeft, heeft Monroe het onderwerp van talrijke tatoeages geprezen voor decennia. Deze tatoeage van Marilyn Monroe heeft overtuigend tragisch aura, dat is moeilijk te negeren. Kijk dicht te zien hoe een oog rood en gezwollen, hetgeen een duidelijke indicatie van pijn en tranen.

Mia Wallace Portret Tattoo:

"Mia Wallace" is de sterke vrouwelijke hoofdrol gespeeld door Uma Thurman in Quentin Tarantino's 'Pulp Fiction'. Deze tattoo portret van Mia Wallace is bedoeld als een bron van inspiratie voor sterke vrouwen die dagelijks worstelen om hun doelen en ambities te bereiken.

Bob Marley Portret Tattoo:

De oprichter van Reggae en een God voor velen, Bob Marley is het onderwerp van deze briljante portret tattoo. Als je een muziekliefhebber of muzikant zelf, is deze tattoo gebonden aan een beroep op u.

Ik hoop dat u vond deze ontwerpen tattoo portret. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha