De 10 tekeningen maag tattooMaag tatoeages waren populair bij mannen en vrouwen die eeuwenlang nu. Deze tatoeages hebben zich ontwikkeld tot een populaire trend in de afgelopen tijd. Meestal voor mannen, tatoeages maag dus help accentueren hun goed gebeiteld zes pack abs. terwijl voor vrouwen de buik tatoeages beeltenis van hun vrouwelijkheid. Er is een constante stroom van nieuwe ontwerpen en motieven, die worden gebruikt om de maag accentueren.

De Beste Tattoos maag voor vrouwen


Deze eerste tien maag tatoeages zijn perfecte voorbeelden van hoge normen van tattoo hedendaagse kunst en er is een schat aan ontwerpen en patronen om uit te kiezen.

Vlinder Maag Tattoo:

Eenvoudig, en versierd met een duidelijke vrouwelijke charme, deze tattoo maag is een kunstwerk je voor altijd zal koesteren. Noteer de pastel kleuren gebruikt en de bloemmotieven en vlinders versierd. Om rotzooi te vermijden, hebben deze replica tattoo alleen gedaan door een ervaren tatoeëerder.

Gothic Rose Tattoo Maag:

Dit ingewikkelde gotische vertegenwoordiging roos staat als een meesterwerk in de kunst van het tatoeëren. Maak een mentale notitie van rozen versierd die contrasteren met de single zwarte roos in het midden. Als je een meisje bent wie van bloemen houdt, maar hebben een affiniteit met donkere charme van de gotische kunst, op hetzelfde moment, is dit de perfecte kunstwerk voor u.

Aquila Belly Tattoo:

De adelaar is een symbool van kracht, moed, wijsheid, genezing en verlichting. Dus deze briljante adelaar tattoo heeft zowel artistieke waarden en inspiratie. Blijf trouw aan dit kunststuk zoals hier getoond, zelfs als je gerepliceerd op uw huid.

Vlinder Maag Tattoo:

Deze mooie tattoo afbeelding van een reeks van vlinders in de vlucht bestrijkt het hele lichaam en een deel van de hals tot aan de kunsten. Aangezien het niet de maag, en is van grote esthetische waarde, het was absoluut noodzakelijk dat we deze toe te voegen aan onze lijst van tatoeages maag.

Outlaw Maag Tattoo:

Als je een opstandige streak in u en gaat vaak tegen de stroom in om uw dingen gedaan, kon deze tattoo maag outlaws de persoon die je bent te beschrijven. Noteer de sierlijke afbeeldingen mus die verfraaien en accentueren dit modieuze verklaring kunststuk.

Navelpiercing Met Butterfly Tattoo:

Deze tattoo die laat zien hoe effectief u een tattoo maag met piercing buik kan accentueren. Noteer de ingewikkelde en kleurrijke vlindervleugels die zich onderscheiden door de waarde van het project en de hoge sex-appeal. Zorg ervoor dat u deze tattoo gerepliceerd door een tatoeëerder expert aan een puinhoop te voorkomen.

Bloemen Maag Tattoo:

Als u op zoek bent naar een tatoeage van de maag, dat is subtiel en toch is het een perfect voorbeeld van schittering tattoo kunst, dan is deze tattoo bloemen maag is precies de juiste voor jou. Neem nota van bloemmotieven en ingewikkelde miniatuur die nodig zijn om toe te voegen aan je vrouwelijke charme.

Kleurrijke Bloemen Phoenix en Maag Tattoo:

Deze tattoo bloemen maag is moeilijk te verslaan gezien de ingewikkelde ontwerp en briljante gebruik van kleur in een kunstwerk. Dit dekt een groot deel van het bovenlichaam met de perfecte continuïteit van een florale thema. Kijk voor de phoenix in de vlucht vergezeld door bloemen en juwelen omheen.

Serpent Maag Tattoo:

Slangen zijn een vaste waarde in de tattoo kunst voor jong en oud. Slangen symboliseren kracht, behendigheid, mysterie en zelfs regeneratie die hen populaire onderwerpen voor hedendaagse kunst te maken. Deze tattoo maag is een lichtend voorbeeld van hedendaagse tattoo artiesten die voorstellingen te gebruiken slang om de beste kunstwerken van het leven te creëren.

Hart op vleugels maag Tattoo:

Dit gebeurt in de maag tattoo hart tattoo-serie en eenvoudig geaccentueerd met een paar vleugels om een ​​succesvol concept zeer geliefd te maken. Sexy, maar schattig, dit hart vleugels tatoeage op de maag is zeker te veel bewonderende aandacht te krijgen.

Ik hoop dat dit artikel op de buik tattoo ontwerpen interessant. Dus waar wacht je nog voor het kiezen van uw project en krijgen het gedaan door een professional. Gelieve te laten vallen in uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha