De 10 tekeningen Lily TattooDe tatoeages worden geleidelijk steeds zeer populair. Een leven lang mee, tenzij ze operatief worden verwijderd. Ze kunnen worden in wit en zwart, of meerdere. Kan tekeningen of letters afhankelijk van wat de persoon wil of even symbolen.

Lily Tattoo Designs:

Lily tatoeages zijn een favoriete opkomende met de dames. Terwijl mannen benadrukken vaak hun mannelijkheid, zijn lelie bloem tatoeages sported door vrouwen om hun vrouwelijke kant te benadrukken.
De ontwerpen variëren van ingewikkelde kunstwerk, die minimalistisch; creaties symbolistische schilderijen eenvoudige herschapen op het lichaam.


Hier is de lijst van enkele unieke ideeën lelie tatoeage die u mogelijk interessant vindt

Roze lelie helmknoppen met tattoo:

via pinterest

Deze tattoo toont een enkele grote lelie. De lelie is baby roze met strepen in het midden van elk bloemblaadje. De strips zijn oranje met gele en zwarte sproeten. De helmknoppen lelie zijn prominente en donker en de randen hebben oranje edelstenen waardoor ze er erg mooi. De steel is in zwarte inkt. Het is een zeer gedetailleerde en kleurrijke tattoo.

Lelie op hoorns tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is vrij ongebruikelijk. Het toont een rendier met geweien reuzen. Het draaide rond de horens, zijn de lelies. De lelies zijn klein en oranje met zwarte helmknoppen belangrijk. Er zijn drie lelies gedrapeerd op elke hoorn. Groene scheuten van lelies plaatsvervanger. De hoorns zijn bruin, de rendieren is beige.

Lelie met vlinder tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is gekopieerd van een schilderij. Toont een perzik gekleurde lelie. De omtrek wordt gedaan in het zwart en wit gemarkeerd. De helmknop is blootgesteld en is geel op de bolvormige tip. Een grote blauwe en zwarte vlinder is te zien zweven boven de lelie die het midden is opgehangen in het proces van bestuiving. Onder de grootste lelie is een kleinere wiens kant profiel wordt opgesteld. De lelies worden omringd door bladeren die zijn geschilderd in mat groen en gekruld om te kijken als krullen rond de tatoeage.

Gigli blauw tattoo:

via pinterest

Deze tattoo toont twee blauwe lelies. De lelies zijn volledig getatoeëerd in blauwe inkt. De regeling is donkerblauw met het interieur gevuld met blauwe inkt. De helmknoppen zijn gemaakt in indigo blauw. De zonwering is ook gedaan in het zwart te geven textuur.

Japanse lelie Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is symbolistische in zijn benadering. Het toont de vorm van een lelie in de vorm van vet beroertes en lijnen om het te laten uitzien als een embleem. De lijnen van de lelie zijn allemaal gedaan in een doffe rode. Boven het embleem rode lelie is het Japanse karakter voor 'lelie'. Het Japanse karakter van het alfabet is getatoeëerd in het zwart.

Oranje lelie tatoeage op de golven:

via pinterest

Deze tattoo wordt gedaan is verschillende kleuren. De lelie is oranje. De golven worden in de vorm van krullen, in blauwe inkt. Er zijn twee lelies. De een op de top is licht oranje van kleur. Onder de één heeft zwarte vlekken op oranje.

Lily tattoo overzicht:

via pinterest

Deze tattoo is zwart-wit. Het toont het patroon van een lelie met zijn stam en bloemblaadjes geïnkt met zwarte inkt. De slagen zijn vet en mooi.

Roze lelie met strepen tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is een contour in het zwart. Het toont donker roze lelies op een steel. De lelies zijn strips die zijn gemaakt voor de zwarte textuur.

Lelie met kolibrie tattoo:

via pinterest

Deze tattoo toont een grote oranje lelie. Boven de lelie is een kolibrie in zachte kleuren. Achter de vogel wordt gedaan in grijze wolken, en schetste in het zwart.

Zwart en wit tattoo lelie:

via pinterest

Deze tattoo toont een klassieke witte lelie. Het wordt geleverd met een lange steel en op zijn twee grote witte lelies. De witte lelies hebben zwarte vlekken op de bloemblaadjes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha