De 10 tekeningen Gevangenis Tattoo

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Schoonheid 0 150


Gevangenis in westerse landen heeft een schat aan unieke tattoo kunst voor een lange tijd. In de afgelopen tijd hebben gevangenis tatoeages onder de scanner van de traditionele tatoeëerders en geniet veel populariteit onder klanten met een affiniteit afbeelding slechte jongen. Als u op zoek bent naar macho tattoo kunst, dan zijn deze top tien gevangenis tatoeages is waar de zoektocht eindigt.

Top Tien Gevangenis Tattoos:

"Gott Mitt Uns" Tattoo Russische gevangenis:

Deze tatoeages zijn een integraal aspect van de gevangenen in Rusland. "Gott mit uns" betekent gewoon "God met ons", terwijl de ijzeren kruis onder de adamsappel is een symbool van nazi controversieel. Gevangenis tatoeages in veel gevallen kan overkomen als willekeurige ontwerpen en motieven op de borst en onderarmen. Echter, deze tatoeages gevangenis russen de mogelijkheid om een ​​persoonlijke betekenis bezit.


Diabolical Tattoo Gevangenis:

Het is niet ongewoon voor tatoeages gevangenis om duivelse in de natuur te zijn. Deze zwaar getatoeëerde gevangene in de dodencel, de Verenigde Staten is een voorbeeld van angstaanjagende duivelse tattoo kunst. Het is niet erg gemakkelijk te reconstrueren, deze zwaar getatoeëerde lichaam komt met zijn aandeel in de pijn ook.

Russische Gevangenis Tattoo:

Deze gevangenis tattoo Russische religieuze connotaties die zeer moeilijk te negeren. Kennis te nemen van het kruis op de achtergrond en een dolk te worden ondergedompeld in het hoofd van wat lijkt op Satan. Maar de meeste van de echte Russische criminele of ironische Mexicaanse katholieken zijn ook hardcore, die sterk van invloed op de tattoo kunst exposeren op hun lichaam.

Amerikaanse Gevangenis Tattoo:

Deze tatoeages op het lichaam van een Amerikaanse crimineel gevangengenomen onderscheiden door hun aard macabere. Let op de nazi-hakenkruis, net onder de adamsappel dat racistische ideologieën betekenen. Ook goed kijken naar de tatoeages onderarm, die bijna willekeurig lijkt, maar in de meeste gevallen geen persoonlijke betekenis houden voor de persoon wiens huid deze tatoeages zijn ingeschreven.

Vijf Point Crown Gevangenis Tattoo:

Deze tattoo gevangenis met een kroon van vijf punten is niet zomaar een gewone tatoeage, maar in plaats daarvan betekent de bende Latin Kings uit Columbia. Zoals altijd bij gevangenis tatoeages, elke tatoeage heeft een verhaal erachter. De meeste gevangenis tatoeages zijn ingeschreven in dezelfde gevangenis met slechts naalden en inkt armen.

Polsen Gevangenis Tattoos:

Dit is het perfecte voorbeeld van hoe gevangenis tatoeages casual of zelfs niet-nuchter ongetrainde oog kan kijken. Neem een ​​goede blik op wat lijkt willekeurige spatten van kleur en u zult de meest voorkomende redenen als een ster of een duim omhoog teken opmerken.

"Mi Vida Loca" Tattoo Gevangenis:

Deze drie punten die vaak worden gevonden op de handen of in de buurt van de ogen is niet zomaar een willekeurige tattoo littekens, maar in plaats daarvan betekent "Mi Vida Loca" in het Spaans of "My crazy life" in het Engels. Deze drie punten zijn een geschiedenis van ontbering, hopeloosheid en een leven vol geweld en criminaliteit.

Humor Tattoo Russisch:

Niet alle van de gevangenis tatoeages zijn verdrietig of kwaad in de natuur en deze tattoo is het perfecte voorbeeld van. Deze tattoo is de kameraadschap onder de gevangenen dat is complex, maar essentieel als je bedenkt dat ze worden gedwongen samen te leven voor het grootste deel van hun leven in de meeste gevallen.

Teardrop tattoo Gevangenis:

Een tatoeage gemeenschappelijke gevangenis zou tranen ingeschreven op de hoek van de ogen zijn. Teardrop tatoeages hebben verschillende betekenis, op sommige plaatsen een tatoeage druppel een lange gevangenis straf zou kunnen betekenen en andere plaatsen zou kunnen betekenen dat de persoon een moord heeft gepleegd.

Mexicaanse Gevangenis Tattoo:

Een Mexicaanse gevangene is bekend diep religieus en met een sterk geloof in het occulte te zijn, en deze tattoo weerspiegelt dat. Deze tattoo is blijkbaar geïnspireerd door Azteekse kunst, die geen sterke invloed op de moderne Mexicaanse cultuur heeft.

Ik hoop dat dit artikel over Top 10 tatoeages gevangenis was interessant. Kies uw favoriete model en bepalen hun identiteit met dit interessante body art. Zorg ervoor dat u ons uw waardevolle adviezen te zenden.

(0)
(1)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha