De 10 tekeningen Elephant TattooElephant tatoeages hebben lang genoot veel populariteit met een overwegend vrouwelijke klanten. Olifanten symboliseren nobele waarden als wijsheid, moed, kracht en gestalte. Vanwege dat, veel mensen koesteren hun tatoeages olifant voor positieve inspiratie biedt op een dagelijkse basis. Als u op zoek bent naar artistieke inspiratie of gewoon prachtige ontwerpen, moeten deze top tien olifant ontwerpen tattoo een lange weg bij het voldoen aan uw wensen te gaan.

Top Tien Elephant Tattoos:

Elephant Feet Tattoo:

Elephant Feet Tattoo langer slechts een idee van hoe u dit plan kunnen gebruiken om hun tatoeages inschrijven op andere delen van het lichaam. Houd het zo staan ​​of hebben de nek of armen voor een betere weergave.


Double Olifanten Tattoo:

Schattig, stijlvol en klein, kan deze tattoo afbeelding van een paar olifanten eigenlijk sieren de nek, enkels, of ga naar uw polsen. Eenvoudig en gemakkelijk te repliceren, kan het niet veel van een probleem het vinden van een professionele tatoeëerder om effectief hebben dit gegraveerd op je.

Indische Olifant Tattoo:

Opvallend vergelijkbaar met de Koninklijke Indische olifanten of olifanten ingericht tempels in Zuid-India, deze tattoo beeldt een olifant effectieve verfraaid. Zeker is het niet gemakkelijk te reconstrueren, is het het beste om je onderzoek te doen en vind een doorgewinterde expert met een goed oog voor detail. Kennis te nemen van het prachtige terrein subtiel versierd versierd op de olifant. Deze tattoo is zeker een grote oorzaak van jaloerse blikken en bewondering zijn.

Sierlijke Elephant Tattoo:

Deze tattoo met zijn oude charme onderscheidt zich door het gebruik van ingewikkelde patronen en ontwerpen om de vertegenwoordiging olifant accentueren. Let op de uitgebreide hoofdtooi van veren en de boormethode gebruikt. Neem een ​​kijkje op de initialen op de voorzijde, een leuk idee voor een speciaal iemand of uw initialen gegraveerd op de huid zonder cliché.

Gekleurde Olifant Tattoo:

Als het kijken naar deze majestueuze Gekleurde Olifant Tattoo links verbijsterd, doen we je niet kwalijk. Zeker het werk van een doorgewinterde expert, deze versierde olifant tatoeage onderscheidt zich door het gebruik van kleur en ingewikkelde details. Kennis te nemen van het werk dat accentueert shading effectief gebruikt dit kunstwerk als geheel.

Miniatuur Olifant Tattoo:

Meestal slechts een voorbeeld van tatoeages olifanten miniatuur, kan deze tattoo worden op verschillende manieren geïnterpreteerd. Echter, het is best te houden aan miniatuur gedurfde donkere kleuren.

Miniatuur olifant tatoeage met florale motieven:

Deze tattoo idee is een goed voorbeeld van hoe je kunt combineren met andere olifant tatoeages bloemmotieven. Hou het klein en eenvoudig mogelijk. Echter, je bent vrij om te experimenteren met een brede waaier van kleuren. Het is beter om de expertise van een ervaren deskundige tattoo zelfs met de eenvoudigste van de ontwerpen te zoeken om zo de waarde van uw geld te krijgen.

Olifant en Vlinder Amalgamation:

Deze tattoo toont een olifant met vlindervleugels. Dit interessant concept symboliseert kracht en het vertrouwen met de mogelijkheid om te vliegen en te bereiken hogere doelen in het leven.

Elephant Back Tattoo:

Zoals bij elke tattoo voor bovenrug, is een integraal onderdeel van het bedenken van een ontwerp dat een perfecte continuïteit of thema heeft. Deze tattoo Elephant effectief dekt over de rug en heeft een thema onverslaanbaar. Deze voorstelling van een olifant foerageren in de bossen is zo echt als een foto. Het is geen geheim dat u de diensten van een deskundige nodig zou hebben om dit soort kunstwerk repliceren.

Miniatuur Abstract Elephant:

Last but zeker not least op onze lijst, deze miniatuur olifant abstracte voorstelling staat voor de beeldvorming en het gebruik van vet beroertes zwarten. Gemakkelijk te reconstrueren, maar het is het beste om dit kleine olifant tatoeage te houden.

Ik hoop dat dit artikel was interessant. Terwijl de voortdurende afhankelijkheid, niet alleen voor het ontwerpen, deze tatoeages zijn over het leven zelf. Blijf stijlvol, zijn geweldig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha