De 10 tekeningen Bat tattooTatoeages worden geproduceerd door het injecteren van inkt onder de huidlaag. Deze inkt is permanent en duurt een mensenleven. Tatoeages kan worden in zwarte inkt of ook in andere kleuren. Laat ons weten over vleermuis tattoo ontwerpen in dit artikel

Vleermuis tattoo ontwerpen:

Vleermuizen vliegen zoogdieren. Ze werden gepopulariseerd door popcultuur referenties en vooral door de reeks van Batman. Het zijn nachtdieren en zijn meestal alleseters, met een aantal, zoals vliegende vossen, die megavleermuizen zijn, leven op vruchten. Kleine vleermuizen gebruiken ultrasone geluiden voor echolocating. Het zijn fascinerende wezens.


Hieronder vindt u de lijst van enkele unieke tatoeages vleermuis die u kunt tegenkomen:

Tribal Bat Design:

Via pinterest

Het is een gothic tattoo betekenis voor de rug. Het wordt in zwarte inkt. Het toont de vorm van de vleermuis. De staart is lang en wees als een demon. Het wordt ook gezien de oren vormige horens om het er demonische. De vleugels zijn puntig en scherp, als klauwen. Het is een tatoeage heel eng inderdaad.

Cheshire Kat met Purple Bat Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is in kleur. Het toont een Cheshire kat op de bovenkant en een knuppel paarse hieronder. De Cheshire Cat is groen geschilderd en wordt gezien lacht dreigend. De vleermuis is in het paars. Het is te zien in het midden van de vlucht en in de houding van de vlieger op prooi. Het ziet er geweldig. Zijn hoektanden worden ontdekt en de kenmerken van de vleermuis zijn gemarkeerd in groene inkt neon.

Schedel met vleermuis vleugels Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is zwart-wit met kleurrijke reflecties. Het toont een schedel. De schedel heeft vleermuis vleugels aan beide zijden van het hoofd. Fire gezien om uit de binnenzijde van de schedel. Achter de schedel, wordt grijze inkt gebruikt om de rook te geven.

Hartvormige Bat Silhouette Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt. Het toont de structuur van een hart. Het hart is hol in het midden. De omtrek is erg donker gemaakt en gaf de oren en staart om het te laten uitzien als een vleermuis. Aan beide zijden van het hart zijn vleermuis vleugels. Deze vleugels zijn gevuld met zwarte inkt.

De Joker met een tatoeage Bat Silhouette:

via pinterest

Deze tattoo is in kleur. Het toont het gezicht van Heath Ledger als de Joker, uit de film, The Dark Knight Rises. Hij heeft blond haar geveegd naar één kant. Zijn gezicht is witachtig met verf en er zijn lange rode littekens in de vorm van een glimlach. Boven het rechter oog is een tatoeage van een vleermuis. Deze tattoo is in donker blauwe inkt gemarkeerd door zwarte. Dit is het symbool van Batman.

Vampire Bat Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo toont een vampier. Het wordt ondersteboven en onderzoek hing. Zijn haar is donker grijs of zwartachtig. Achter hem zijn bloedspatten. Vampiervleermuizen is bekend dat het bloed van andere dieren drinken.

Reden Bat met kruisbeeld tattoo:

via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt met een groenige wit en goud. Toont een patroon vleermuis of de vorm van een vleermuis. Dit silhouet is gevuld en het centrum, de vorm van een kruis wordt gezien.

Batman masker met vleermuizen tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is ook in zwarte inkt. Het toont het masker van Batman the Dark Knight trilogie. De ene kant van het masker wordt gezien te zijn samengesteld uit kleine individuele vleermuizen die worden gezien weg te vliegen.

Vleermuizen web:

via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt en toont vier vleermuizen vliegen weg. De vleugels van vleermuizen worden getekend als spinnenwebben.

Kleurrijke Bat tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is in kleur. Het toont een knuppel in de beschrijving van het skelet. Zijn vleugels zijn open. En 'omringd door kleurrijke ontwerpen, zoals de zon en gele bloemen.

Ik weet dat het ontwerp heeft gevangen uw fantasie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha