De 10 tattoo ontwerpen Masonic

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 17, 2015 Admin Schoonheid 0 55


Vrijmetselarij is een oude traditie van leeftijd, gevolgd door een geheim genootschap van hoogopgeleide mannen van grote bekendheid en roem. Het is uitsluitend gebaseerd op de principes van de mensen een welbehagen en de vooruitgang van de wetenschap en kennis. Vrijmetselarij is ook een oorzaak van veel speculatie en mysterie vanwege het geheime karakter van de organisatie. Zoals het geval van terugkerende artistieke leven dat reflecteert, heeft de vrijmetselarij een aanzienlijke invloed op de tattoo kunst gehad. Deze eerste tien Masonic tatoeages zijn briljante voorbeelden van alleen dat.

Top Tien Masonic Tattoo Designs:

Masonic arm tatoeage:

Masonic tatoeages staan ​​bekend om het gebruik van verschillende geometrieën om kunst te maken. Deze tattoo kan betekenen weinig of niets, maar niet in het bezit zeer esthetisch. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd door een deskundige tattoo expert gewoon om elke rotzooi te voorkomen.


Symbolische Masonic Arm Tattoo:

Deze tattoo met maçonnieke 'G' ingebed in het bezit veel betekenis als "G" staat voor geometrie. Dit is het principe dat de vrijmetselarij staat op. De geometrie is een integraal onderdeel van de vrijmetselarij als het is symbolisch voor de precieze berekening en de balans tussen alle dingen. Ze hebben deze tattoo geëtst op de huid om u te inspireren om een ​​evenwichtig leven te leiden.

Masonic Eye Tattoo:

Deze tattoo staat voor het oog maçonnieke of "Oog van Voorzienigheid", dat is het symbool van het alziend God, die in staat is om ons te ontmoeten op ons punt van nood. Laat dit Masonic tatoeage is het symbool van je diepe geloof en het geloof in de goedheid en liefde van God.

Masonic Tattoo Virgin:

Dit Masonic tattoo beeldt de Maagd Maria bemiddelt namens de mens tot God. Christendom is nauw verbonden met de vrijmetselarij. Het is dus logisch dat de kunst Vrijmetselaars Vrijmetselaars beïnvloeden en deze tattoo is een geweldig voorbeeld van. Kennis te nemen van de werkorder shading dat deze tattoo geeft een realistische kwaliteit die bijna fotografisch.

Masonic Skull Tattoo:

Schedels zijn zo populair in de tattoo kunst dat er geen genre wordt aangeraakt door hen. Deze tattoo Masonic gebruikt patroon oranje schedel in levendige tegenstelling tot de totale kunstwerk in zwart-wit tinten van zwart en grijs. Deze tattoo is zeker om aandacht te vangen waar u ook gaat.

Masonic onderarm Tattoo:

Deze tattoo Masonic is voor meerdere interpretaties vatbaar, dus het is best te houden aan het ontwerp waarde van dit kunstwerk. Deze tattoo staat voor een concept dat is abstract en mysterieus. Dit zal iedereen die er over heen komt door zich diep innerlijke betekenis achter dit kunststuk vinden nemen.

Masonic Vinger Tattoos:

Als u op zoek bent naar tatoeages vingers die artistieke en mannelijk zijn, dan zijn deze tatoeages vingers zijn het vinden van perfect voor je. Elke tattoo vinger Masonic hier afgebeeld komt met zijn eigen symbolische betekenis dat een gids en inspiratie in je leven van alledag kan zijn.

Masonic Eye Arm Tattoo:

Deze arm tattoo Masonic Eye is onderscheiden voor zijn werk een effectieve zonwering en unieke voorstelling van bloemmotieven. Dit gecompliceerd stuk tattoo kunst moet een uitdaging om te repliceren zijn. Dus is het beter om de diensten te gebruiken van een ervaren tatoeëerder.

Masonic Borst Tattoo:

Deze tattoo borst Masonic gemaakt met de primaire tinten van oranje en zwart valt op door zijn ingewikkelde ontwerp en levendige kleurgebruik. Nogmaals de standaard vrijmetselaars- "G", dat het symbool van geometrie, een beginsel waarop staat vrijmetselarij, wordt in deze tatoeage de Masonic thema geven.

Alchemy hand en Masonic Eye Tattoo:

De hand Alchemy of de "Hand van de mysteriën" is een symbool van de transformatie van de mens in God en in deze tattoo de hand Alchemy wordt afgewisseld met maçonnieke oog maakt dit complex stuk van de abstracte kunst voor meerdere interpretaties vatbaar. Ze gerepliceerd deze op je huid alleen een expert tatoeage expert.

Dit zijn onze favoriete top Masonic tatoeages ontwerpen. Wat is uw favoriet? Schiet een reactie en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha