De 10 tattoo ontwerpen Gypsy"Gypsy" is een generieke term die wordt gebruikt om groepen mensen die leiding geven aan een nomadische levensstijl en ontwortelde gedefinieerd in elke positie te beschrijven. Hoewel zeldzaam, is de Gypsy leven beoefend over de hele wereld uit Azië naar Latijns-Amerika. Hun constante Wanderlust, affiniteit voor avontuur en overtuigingen geworteld in het occulte en magische toegestaan ​​zigeuners om een ​​grote invloed op alle vormen van kunst, met inbegrip van de kunst van het tatoeëren. Deze tien tatoeages zigeuners zijn gebonden om u te inspireren met een gevoel van avontuur, Wanderlust en misschien zelfs uw geloof in alle dingen magische vernieuwen.

Top Tien Gypsy Tattoo Designs:

Zigeunermeisje tattoo met romantische citaat:

via pinterest


Deze tattoo is een rel van kleur met een nadruk duidelijk, zelfs op de kleinste details. De boodschap die wordt geleverd met deze geweldige actie van de kunst is duidelijk tegen de liefde middelmatig. Voor degenen die willen hebben dit gerepliceerd op je huid, alleen niet vergeten een ervaren kunstenaar kan dit doen.

Zigeuner Meisje met Uil Tattoo:

via pinterest

Het concept van deze tatoeage van een zigeunermeisje met een uil is een voorbeeld van wat je kunt repliceren met of zonder kleur. Voor zigeuners, wordt een uil geassocieerd met magie en is een symbool van het vrouwelijke, de maan en de nacht.

Gypsy Skull Tattoo:

via pinterest

Schedel tatoeages al lang populair onder de fans van body art. Deze tattoo zigeuner is het perfecte voorbeeld van versierde schedel tatoeages die zijn een nietje in body art zigeuner. Macabere en angstaanjagend mooie tegelijk, deze tattoo heeft een grote esthetische aantrekkingskracht.

Dag van de Doden Gypsy Tattoo:

via pinterest

Dag van de doden is een viering zigeuner, zoals de katholieke Dag van de Doden. Vanwege het belang ervan in de zigeuner cultuur, de Dag van de Doden al lang, was een zigeuner-geïnspireerde tatoeage kunst. Dit zigeuner tattoo is het perfecte voorbeeld van de zigeuner kunst macabere, geïnspireerd op de Dag van de Dode vieringen jaarlijkse zigeuners.

Gypsy Butterfly Tattoo:

via pinterest

De reis van een vlinder uit een rups tot een mooie gevleugelde schepsel veelkleurig houdt veel betekenis in zigeuner kunst. Deze tattoo is het symbool van de Gypsy verzameling van kennis die uiteindelijk resulteert in een transformatie majestueus.

Meisje van de zigeuner met Herten hoofdtooi Tattoo:

via pinterest

Dit schitterende kunstwerk beeldt een zigeunermeisje met een uitgebreide hoofdtooi herten. Voor een zigeuner, het hert symboliseert de rustige en zachtaardige liefde voor de natuur. Zigeuners zijn naturisten. Daarom is het logisch dat het hert, dat is een van de meest vreedzame wezens van de natuur, moet een plaats in zigeuner kunst.

Zigeuner Meisje met wolfshoofddeksel Tattoo:

via pinterest

Deze tattoo is onderscheiden voor zijn briljante vertolking van een zigeunermeisje met een wolfshoofddeksel. De wolf in cirkels zigeuners, staat symbool voor intelligentie en vindingrijkheid dan loyaliteit en bescherming. Door zijn symbolische betekenis en het feit dat veel zigeuners zijn aanbidders van de natuur, de wolf is een veel belang aan de kunst zigeuner.

Gypsy Fortune Teller Tattoo:

via pinterest

Zigeuners staan ​​bekend om hun kennis van het occulte en hebben een reputatie voor het zijn effectieve waarzeggers. Deze tatoeage van een zigeuner waarzegster is blijkbaar symbolisch Gypsy erfgoed van waarzeggerij en magie sinds de oudheid.

Raven Tattoo Gypsy:

via pinterest

De kraai is het symbool van bescherming, magie en wijsheid tussen zigeuners en deze tattoo is duidelijk geïnspireerd door dat. Te nemen van hoe het veld zwarte kraai contrasteert perfect met de wolken van de scharlaken rode achtergrond.

Teruggehaald Gypsy Moeder en Kind Tattoo:

via pinterest

Dit zigeuner tattoo is een abstracte voorstelling van een moeder haar kind borstvoeding geeft. Dit kan een effectieve weergave van uw liefde voor uw kind. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd zoals hier getoond, voor een maximale impact.

Ik hoop dat u vond deze tattoo ontwerpen. We komen terug met meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha