De 10 Tattoo Designs Inspirational

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Inspirerend tatoeages helpen te voldoen aan de constante behoefte aan een persoon om belangrijke dingen en in het leven te herinneren. Inspirerend tatoeages zijn esthetische kunstwerken. Op hetzelfde moment, aan te moedigen en te versterken ons in deze steeds veranderende reis dat leven heet. Deze eerste tien tatoeages van inspiratie zijn een schat van offertes voor het leven, de liefde, kracht en succes.

Top Tien Inspirerend Tattoo Designs:


"Geloof te bereiken" Tattoo:

via: Pinterest

Deze tattoo zegt gewoon: "Je denkt dat je te bereiken", dat is een universele waarheid inspiratie. Voor al diegenen die hard werken aan het bereiken van de doelstellingen en voldoen aan de ambities, deze tattoo is de perfecte vinden voor u. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd door een ervaren tatoeëerder te laten de duidelijkheid van dit bericht transpireren esthetische tattoo kunst.

De Veerkrachtige Spirit Tattoo:

Via: Pinterest

Deze tattoo is duidelijk een kunstwerk voor de veerkrachtige geest. Esthetiek en stimulerend, deze tattoo zegt: "Neem deze gebroken vleugels en leren vliegen. Het hebben van deze tattoo gerepliceerd op je lichaam waar het zichtbaar is voor de dagelijkse inspiratie.

"Bevrijd jezelf" Taptoe:

Via: Pinterest

Het is niet ongewoon dat vaak slaven van bepaalde aspecten van ons leven geworden. Laat gemakkelijk onze carrière of andere verplichtingen veronderstellen we allemaal ons leven. Deze tattoo herinnert ons gewoon vrij te leven leven. Of deze tattoo is een bron van inspiratie voor een vreugdevol leven en gezond.

"Adem in Adem uit liefde haat" Taptoe:

Via: Pinterest

Er kan nooit te veel van het goede zijn en de liefde is misschien wel de beste van alle goede dingen. Deze tattoo gewoon bevelen ons aan bij de liefde langer een prioriteit te maken als de lucht die we inademen. Adem in en adem uit liefde haat is de boodschap die deze esthetische kunstwerk het wenst te geven.

"Zonder worsteling is er geen vooruitgang" Taptoe:

Via: Pinterest

Deze tattoo in sierlijke zwarte letters, herinnert ons eraan dat zonder strijd is er geen vooruitgang. Laat dit dienen als een herinnering dat tatoeage elke keer het leven gooit een uitdaging voor u, het is alleen voor de goede. Elke strijd te overwinnen is een nieuwe mijlpaal op de weg naar succes.

Vlinders en Inspirerende Tattoo Post:

Via: Pinterest

Vlinders nooit falen om te inspireren als een symbool van vrijheid met hun prachtige en kleurrijke. Deze tattoo is een inspirerende boodschap die ons eraan herinnert dat de pijn maakt plaats voor vreugde, vroeg of laat. De vlinders in pastel tinten alleen dienen om dit kunstwerk te accentueren.

Anker tattoo met een verklaring Inspirerend:

Via: Pinterest

Deze tattoo beeltenis van een anker en de woorden: "Ik weiger te zinken," zou heel goed het vinden perfect voor je. Of deze tattoo is een statement en vergeet niet uw veerkrachtige geest die vechten, wat er ook gebeurt. De meer sierlijke miniatuur hier voegt esthetische waarde duidelijk in dit stuk inspireerde kunst.

"Vergeet niet om jezelf lief" Taptoe:

Via: Pinterest

Simpel maar effectief, deze tattoo zegt gewoon: "Vergeet niet van jezelf te houden." Heb deze tattoo geïnkt op je huid om een ​​constante herinnering aan hoe belangrijk het is om te nemen de zorg van hun eigen welzijn te zijn. Laat het u inspireren om te behandelen en verwennen u hartelijk voor uw dierbaren.

Lion King Inspirerend Tattoo:

Via: Pinterest

Iedereen die de populaire Disney film "The Lion King" heeft gezien, zou dit leeuw motief in de film herinneren. De boodschap die wordt geleverd met deze "tattoo 'Lion King zou nooit falen om te inspireren." Vergeet niet wie je bent "is de boodschap van deze tattoo geïnspireerd wil invoeren.

Vogels tijdens de vlucht Inspirerend Tattoo:

Via: Pinterest

Deze tattoo, voorstellende een aantal vogels in de vlucht, arriveert met de inspirerende boodschap, "Soms moet je vallen voordat ze leren om te vliegen." Van dichtbij te observeren de briljante weergave van de donkere silhouetten van vogels in de vlucht. Deze tattoo is zo esthetisch als het is inspirerend.

Ik hoop dat u vond deze tattoo ontwerpen. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha