De 10 Mexicaanse tattoo ontwerpenMexico staat bekend om zijn diepe religieuze en seculiere bijgeloof en dit is wat maakt het uniek en extravagante tatoeages Mexicanen. Schedels en ghoul domineren Mexicaanse tattoo kunst - zeker niet voor bangeriken. Deze top tien tattoo ontwerpen verbeelden Mexicanen alleen dat.

Top Tattoo Designs Mexicaanse

Mexicaanse Bloemen Skull Tattoo:

Deze Mexicaanse schedel tattoo is een unieke voorstelling van een schedel, geheel samengesteld uit een collage van bloemen. Als u op zoek bent naar een kunstwerk dat is een fusie van schoonheid en macabere, deze bloemen schedel tatoeage is perfect voor je. Dit stuk van de abstracte kunst kan worden op verschillende manieren geïnterpreteerd en is zeker te veel op zoek naar een innerlijke betekenis hebben.


Mexicaanse Dag van de Doden Tattoo:

Deze tattoo is duidelijk geïnspireerd door de Mexicaanse Dag van de Doden festival, een katholiek. Dit festival staat bekend als Allerzielen in andere landen. En 'natuurlijk dat deze tattoo is zo, omdat de Mexicanen hebben een sterk geloof in de religie.

Mexicaanse Skelet Bruid Tattoo:

Als je een sterke affiniteit voor de zwarte kunsten, tatoeages Mexicanen zijn gewoon de juiste man voor u, en deze tattoo toont alleen dat. Kennis te nemen van het skelet, gekleed in een kostuum bruids omzoomd en hoe zich vastklampt aan zijn keel in wanhoop. Voor het ontbreken van bijvoeglijke naamwoorden beste, alles wat gezegd kan worden is dat dit kunststuk is beangstigend goed ..

Mexicaanse Tattoo Hunter:

Deze tattoo is een kunstwerk, met een verhaal te vertellen. Dit gluurt in vergane glorie van Mexico, voorstellende een jager Mexicaanse in traditionele Mexicaanse kleding. Merk op hoe de traditionele Mexicaanse Sombrero- een hoed en alle andere kleine details die dit kunststuk van de historische schoonheid geven.

Veelkleurige Mexicaanse Skull Tattoo:

Mexicaanse tattoo kunst is gekend voor felle kleuren want het is bekend voor het macabere, en deze multi gekleurde schedel tattoo combineert beide tot een kunstwerk dat is gewoon onweerstaanbaar te maken. Blijf trouw aan de tatoeage als hier als een testament Mexicaanse afgebeeld ondanks het feit dat het gerepliceerd door een deskundige tatoeëerder.

Mexicaanse Skull tattoo met Native American hoofdtooi:

Deze Mexicaanse schedel tattoo wordt beïnvloed door de manier waarop de Native American leven, dat blijkt uit de uitgebreide hoofdtooi. Observeer hoe subtiel elke pen werd opgenomen met de grootst mogelijke aandacht voor detail. Zodra het werk van een tattoo-artiest, is het natuurlijk dat je nodig zou hebben om een ​​expert tatoeage kunstenaar te huren met een indrukwekkende werkervaring te hebben dit gedaan op uw huid.

Samen Until Death:

Deze tattoo Mexicaanse kunst die een paar skeletten, is blijkbaar een paar verbonden door de liefde zegt: "Samen met de dood", in Mexico. Voor de conventionele geest kan deze tattoo vreemd zijn, maar de geest is niet-zo-traditionele, kan deze tattoo voldoen excentriek of zelfs een leuke maar effectief een verklaring van eeuwige liefde.

Mexicaanse Rose Tattoo en Pistol:

Mexicanen houden van hun geweren, of althans dat is wat stereotypen populaire films en boeken te portretteren. Dus geweren en tatoeages Mexicanen hebben een langdurig partnerschap had. Deze Mexicaanse tattoo pistool confronteert de sterveling met de mooie combinatie van een roos met een pistool om een ​​verklaring stuk tattoo kunstwerken.

Mexicaanse Schedels en Rozen Tattoo:

Deze Mexicaanse schedels en rozen tattoo voor bovenrug onderscheidt zich door de briljante gebruik van het werk in de schaduw stellen om een ​​kunstwerk dat is gewoon geniaal creëren. Let op de schedel fraai versierd met rozen perfect - alles geïnkt op de huid door een enkele schaduw van zwart. Blijf trouw aan het concept zoals hier getoond, terwijl het hebben van deze tatoeage geïnkt op je door een deskundige tattoo expert.

Mexicaanse "Sleutel tot het Hart" Tattoo:

Deze tattoo Mexicaanse is een afwijking van de traditionele Mexicaanse kunst en richt zich op een representatie van een romantische hartvormige slot en grendel. Kleurrijk en trendy, als je gebeten door de liefde bug, deze tattoo is de perfecte vinden voor u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha