De 10 medische huidverzorging in IndiaHuidspecialisten zijn even belangrijk als otolaryngologists of hart-specialisten! De huid is het grootste orgaan van het lichaam en je kunt niet negeren zijn gezondheid. Huiduitslag, infecties, littekens, brandwonden, enz., Hebben speciale aandacht nodig en dat is waar een huidspecialist kan helpen. Cosmetische producten niet altijd je te helpen en je kunt niet afhangen van uw kennis van de behandeling!

Als je huidproblemen hebt, is het altijd raadzaam om een ​​deskundige te raadplegen in plaats van op zoek naar advies van je vrienden, collega's of familieleden. Een deskundige huidverzorging kan effectieve voorschriften, behandelingen, procedures of ziektes te voorkomen voor hun eigen voordeel te schrijven. Een consult programma kunt u het gewenste resultaat geven.


Sommige van de symptomen wanneer u zou moeten overwegen een bezoek aan een arts zijn de terugkeer van acne, psoriasis, eczeem en nog veel meer. Een medische huidverzorging kan ook suggereren dat de methode om zich te ontdoen van die ongewenste tatoeages.

Top 10 Skin Care Physicians

Hier is een lijst van enkele van de medische huidverzorging in India waarmee u kunt een afspraak maken om beschadiging van de huid te behandelen boeken.

Naam: Dr. Amonkar Krupa:

Hij is een arts en huidverzorging specialist, die is gespecialiseerd in cosmetica. Hij heeft een diploma als M.B.B.S., D.V.D. en D.D.V.

Straatnaam: Trisha Policlinico, Shri Sai Krishna Niwas, Winkel nee. 1 Agarbazar, SKBole Road, Dadar (W), Dadar (West), Mumbai, Maharashtra - 40002

Naam: Dr. De Abhishek en Dr. Aarti Sarda:

Ze hebben een M.B.B.S. graad en gespecialiseerd in dermatologie. Zij zijn experts in hun vakgebied!

Straatnaam: Mani Square Mall, IT-gebouw, 7e verdieping, Maniktala Main Road, Kakurgachi, Kolkata - 70005

Naam: Dr. Sachin Verma:

Ze heeft een diploma MBBS en MD, en is gespecialiseerd in de dermatologie.

Straatnaam: 1, Apollo Gleneagles Hospital, tegenover Hyatt Residency, Salt Lake City - Bidhannagar. Kolkata-700.064

Naam: Dr. Dhepes:

Heeft een M.B.B.S. graad en is gespecialiseerd in de dermatologie. Hij zorgt voor een goede aanbeveling voor eventuele problemen dermis.

Straatnaam: Sadhu Vaswani Chowk Runwal Regency, juweliers Boven goud Mart, Camp.
Pune-411001

Naam: Dr. Batras Positieve Health Clinic:

Deze kliniek is gespecialiseerd in haartransplantatie, homeopathie, gewichtsverlies, huidverzorging en heeft een aantal goede dermatologen die werken in de kliniek.

Straatnaam: Plot nee. 2, 2e verdieping, Akshay Complex, Pushpak Park, tegenover Sulzar India, Boven FAB India, ITI Road, Aundh, Pune-411007

Naam: Dr. Tarabai Limaye Ziekenhuis:

Dit ziekenhuis heeft een aantal van de beste dermatologen in India, dus als je een huid probleem, enkel een afspraak en ga verder met de raadpleging.

Straatnaam: 366, Narayan Peth, Tegenover Gokhale Hall, Laxmi Road, Narayan Peth, Pune - 411.030

Naam: Dr. Shireen Y Poonwalla:

Dit dermatoloog gespecialiseerd in laserchirurgie van de huid en Botox.

Straatnaam: Shibani Poly Clinic 580, tegenover Bank of Mahashtra, Sachaipir Street, Camp, Pune - 411001

Naam: Dr. Batra Aarohit:

Hij is een huidspecialist en is gespecialiseerd in de dermatologie, cosmetische en VD. Ze heeft een diploma M.B.B.S en M.D ..

Straatnaam: Derma Wereld Skin Clinic, Q-4, Rajgouri Tuin, in de buurt van Janta belangrijkste markt EntryRajgouri Garden, West Delhi (Delhi) - 110027

Naam: Dr Amit Dutta:

Hij is een huidspecialist met een graad in BAMS en B. D.

Straatnaam: Skin Dr. Dutta en Ayurvedische Behandelcentrum, Jandiala-Jalandhar, Jalandhar (Punjab) -14 400

Naam: Dr Amit Gupta:

Hij is een huidspecialist en is gespecialiseerd in laser ontharing. Hij heeft een graad in M.B.B.S. en M.D.

Straatnaam: Modern ziekenhuis, Sutehri Road, Hosiarpur (Punjab) -146 001

Het is altijd een goed idee om te schrijven wat ze hebben meegemaakt en vragen met betrekking tot het probleem van de huid die hen niet vergeten tijdens uw afspraak. Ik hoop dat deze lijst van gespecialiseerde artsen voor huidverzorging helpt bij het vinden van een goede dermatoloog.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha