De 10 Italiaanse tattoo ontwerpen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 132


Wanneer u de romantiek zeggen, wat opvalt je geest op dit moment? Italië !! Italië, een echte romantische uitje voor de liefhebbers, het nemen van artistieke schatten van alle tijden is ook gekend voor zijn tattoo kunst.

Italiaanse tatoeages voor meisjes zijn een speciale set van tekeningen ze niet vast te houden aan elke stijl. Hier zijn een aantal unieke ideeën tattoo Italiaans voor degenen die willen om een ​​fashion statement te maken door het pronken met tatoeages Italiaans, een taal romantische literatuur. Populair in Europa, staat bekend als de taal van de liefde en was erg populair in tatoeages.


Als u een romantisch zijn geven wij u de taal van Italië, dat is vloeibaar, melodieus en magische geven. Dit geeft je een duidelijk idee te geven, omdat de romantische zinnen in het Italiaans zijn zo populair onder liefhebbers en mensen in relaties.

De 10 Italiaanse tattoo ontwerpen

Hier presenteren we de beste tatoeages alleen Italianen die grote gunst bij liefhebbers body art te vinden.

Follow Your Heart Tattoo:

Hart op de geest? O geest op het hart? Voor alle romantici die er zijn, de keuze is aan de voormalige, altijd. Geschreven in een cursieve doopvont met een kleine rode hart op het einde, is meer geschikt voor de armen. "Volg je hart" is een krachtig citaat dat u eraan herinnert dat de keuze om te doen als in het conflict.

Ik moet mijn Bones Tattoo doen:

Dit is de perfecte tattoo voor alle tijden waarin de duisternis wordt verbruikt en ze brak. "Ik moet mijn botten te maken", letterlijk betekent om een ​​imperium van vuil te beginnen, na het verliezen van alle dingen de moeite waard enige waarde. Het is motivatie, en helpt je jezelf te kiezen. Dit karakter is eenvoudig en elegant, met vermelding van een simpel feit.

Leef Gratis Tattoo:

In een tijd waarin het bedrijf wordt vaak wont aan dogma's vallen en bind een met kettingen, verstikking bereikt vaak een piek en rebellen uitbarsten in protest. Deze tattoo is voor zwervers en vrije denkers die niet gerelateerd zijn, zowel mentaal en spiritueel. Het lettertype is een duidelijk accent, en in kleine letters.

Hoop Tattoo:

Dit resulteert in "Hoop" is Engels. Het lettertype is schaduw en het woord eindigt met een klein hartje, dat wordt gevuld met de tri-kleuren van de Italiaanse vlag. En 'zachte maar krachtig.

De beste wraak is leven goed Tattoo:

Voor degenen die herstellen van een gebroken hart, nadat ze bedrogen en verraden door een geliefde, deze tattoo herinnert u niet te wonen in het verleden, maar aan de slag met de toekomst. In feite is de beste wraak goed leven. De kalligrafie van deze tatoeage is ingewikkeld met veel bochten en lussen die een bepaalde vorm te geven.

Altijd in mijn hart Tattoo:

Deze tattoo is ontworpen voor koppels liefde geslagen. Is ingeschreven de letters "voor altijd in mijn hart" in een impuls lijn blijkt hartslag. Het is heel romantisch en heel bijzonder om een ​​tattoo voor een geliefde te krijgen.

Forever Tattoo:

Familie komt altijd eerst naar bloed is dikker dan water. Deze tattoo tentoonstelling "voor altijd" ingeschreven in drie spellingen van de moeder, vader en broer, het symbool van eeuwige liefde.

Zusterliefde Tattoo:

Zuster in het Italiaans betekent "zuster". Deze tattoo toont het woord ingeschreven in de cyclus van een infinity teken, symbool van eeuwige liefde. Deze is verkrijgbaar in paren, zodat beide zusters matching tatoeages heeft!

Laat uw licht schijnen Tattoo:

Geschreven in een eenvoudig lettertype, met een neiging naar rechts, dit citaat herinnert ons eraan dat ieder van ons is bijzonder en geboren met een innerlijke licht. We moeten nooit verbergen, maar laten we ons licht schijnen. Dus ga doe het geïnkt!

Italiaanse Prinses met Cheetah Spots Tattoo:

Deze tattoo vertaalt naar "Italiaanse Prinses" en is een verwijzing naar de Italiaanse film 'Life is Beautiful'. Het citaat is in cursief, met cheetah plekken in bruin en zwart die het omringt, waardoor het een zeer kleurrijk.

Met zoveel tattoo ontwerpen afgeschilderd mooie Italiaanse woord, waarvan u denkt dat zou je gaan? Niet kunt delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha